, még azt tenném hozzá, hogy néha felbukkan itt a fórumban is Félsvéd, aki igen régóta pályázik/szervez pályanapokat, érdemes figyelni, jó áron szokott profi szervezésű napokat hirdetni. Van egy minimalista oldala is, ahol lehet jelentkezni: http://www.compaya.hu/motorosok/
Motor teljesen mindegy, hosszabb távra 1 évnél többre én is injektor, és ha 90 kiló alatt vagy szerintem egy 600-as teljesen gyári motor teljesen megfelel, kormánygátlót mindenképp javasolnék, és minden körülmények között mindegy milyen (vágott)szlikk abroncsot, ne amiatt ússzon el a motor alattad, hogy "agyonmarketingelt" utcai "sportgumi" mégis elmelegedett az 55 fokos aszfalton.. (bár ahhoz hozzá is kell járulni).
KAKUCS-ot javaslok, nyugodtan írj Janinak, hogy van e olyan nap ahol pl. egy teljesen kezdő egyedül beregelt hozzá, vagy ahol ketten vannak, csatlakoznál harmadiknak...
Egyedül is mehetsz tulajdonképp, persze úgy 1 kicsit drágább, én azért javaslom a KAKUCS-ot, mert úgyis "ott kezdődik" minden
Nincs komoly féktáv, egyelőre csak szokod a pályaaszfaltot, hétköznap délelőtt mondhatni a kutya sincs...