Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a baj hogy a " vigyázz mert szarunk bele, hogy hogysikerült az út és ez van kapjátok be" táblával sokat nem érünk, attól még ugyan olyan szar marad, hiába figyelmeztetnek rá...

És gondoljátok, hogy a feljelentés hatására meglennének csinálva konkrétabban az utak? szerintem ez országos, és mindenhol így csinálják...
Egyik motoros barátommal beszéltem, azt mondta megírja a feljelentést viszont kellenek hozzá képek és min. 15 aláírás.
Képek a kavicsokról ill. arról, hogy 1 db tábla nincs, hogy vigyázz csúszós vagy veszély!
Remélem tudunk ebben is segíteni egymásnak, mert ezek szerint ránk motorosokra nem gondolnak "aszfalt javítás" közben...
Remélem nem lett baj!
Most csúszott meg az elsőm Árpádtetőnél, ugyhogy télleg valamit kéne csinálni.... :( Ez így nem állapot hogy így javítják!
Ez ellen kéne valamit tennünk!
Én is találkoztam már ilyen kavicsos résszel, ahol "javítva" lett az út, elég nevetséges...


Elküldtem a mailt.
Rambo!

Írj nekem létszives mailt, adatlapomon megtalálod, írd bele a számod létszives és felhívlak, szeretnék kérdezni valamit!

Illetve kedves motoros társaim!
Ma 1 kolegával beszélgettem az utak minőségéről. Mondta, hogy kellene több ember, hogy feljelentsük az útkezelőt. Mostanában úgy csinálják meg az utakat, hogy lefújják valami betonfélével és tiszta kavicsos lesz körülötte, táblát persze óne... ő majdnem elcsúszott Mánfa felé és nem azért mert száguldozott, nem is mert, ahogy ráér a gumi erre a kavicsos felületre életveszélyes lesz! Én is találkoztam már vele a városba nem 1 helyen... és párszor megcsúsztam, senkinek nem ajánlom!

Nem tudom kinek böki még ez a csőrét, de csinálhatnánk valamit ennek érdekében. A Szezonnyitó guruláson lévők fele már elég lesz valamire :) de én úgy gondolom, mindenkinek érdeke ez, és mi motorosok összetartunk!

Hogy áltok ehhez a dologhoz?
Szia tibcsi!

Írnál nekem privátba ha megkérlek? Adatlapomon van e-mail címem, add meg az elérhetőséged benne és felhívlak elmondom mit is szeretnék!

Köszi

András
Mindenkinek ajánlanám a figyelmébe a balesetbiztosítást!
Nem feltétlen Neked kell lenni a hibásnak,de mi motorosok azért veszélyesebb helyzetben vagyunk,mint egy négykerekű járgány!
Ha valakinek szüksége van rá írjon nyugodtan Nekem!
Úgy gondolom éves szinten a díja egyáltalán nem sok!
Egy pl.a lábam eltörött.Kaptam rá keményen 3000Ft-ot,mert a lakásbiztosításba volt foglalva a balesetbiztosítás.Utána kötöttem kimondottan egy balesetbiztosítást,majd fél év múlva ismét bekövetkezett,hogy egy autós letolt az útról...,de újból törést szenvedtem!Itt 50000Ft-ot kaptam a törésre!Egy napot a kórházban töltöttem,s arra is fizetett 10000Ft-ot!Úgy gondolom,hogy ez egyáltalán nem mindegy!
Szia!
Látod nem feltétlen Neked kell hibásnak lenni,hogy baj történjen!Biztosítottad már magaD
Segítek
Szerintem ennyit megér!
Elkészült már 1 ideje, nem tudom ki az aki látta, de itt van!
http://youtu.be/kSdSsHP0L8I
Sziasztok!
Engem ma egy autós szorított le a 6-os on. Szigetvártól jöttem Pécs felé. Ő úgy gondolta 3-an is elférünk az úton.Elég rendesen le kellett fékeznem, gondoltam csak visszamegy a sorába...hát nem és még csak rám se nézett mintha ott se lettem volna.Pedig refin mentem.Eszméletlen mennyi paraszt van az utakon.
Üdv nektek!

Pécs környékén keresnék hozzáértő szerelőt ,és ebben kérném a segítségeteket. Aki tud az ,legyen oly kedves és ne tartsa magában. Főként szelephézagot kellene állítani,nittelős láncszettet felrakni, esetleg kis átnézés ,hogy van -e rajta csere érett alkatrész (RSV 1000).

A válaszokat előre is köszönöm!
Ma Szalánta felé az 58-as úton volt valami motoros baleset, kint volt a rendőrség, egy piros (1098?) Ducati állt az út szélén, nem tűnt lezúzottnak illetve nem volt nyoma egyéb ütközésnek, amennyire láttam a kocsiból. Valaki tud valamit?
Engem érdekel a dolog.
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk!
http://szallas.hu/sipos-apartm...
motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok
Szia!
Nem az enyém, oktatómotor lesz. Este teszek fel 1-2 képet ide :)
Hát nem hiszel nekem?
szerintem jó ötlet! ha lenne motorom, én beletetetném!
Köszönöm a tökéletes válaszodat
Szia Gyuri!
Itt válaszolok Neked a kérdésedre a motorüléssel kapcsolatban. Sellyén csináltattuk, Somoto üléshuzat: http://somotokarpit.hu/somoto_...
Én is kiváncsi vagyok rá
Kérdeznélek Benneteket, Pécsieket, hogy mondja már meg valaki, tényleg "nagy szigor" van a motorosokkal szemben Pécs környékén? Pl tényleg elkérik a kipufogóról a műbizonylatot, még akkor is, ha benne az "e" betű? Vagy pl ha nincs benne a db killer a kipufogóba, akkor is szopatnak....?
Mindig hallok ilyen-olyan híreket, de fene tudja mi igaz, mi nem....
Nagyon jó dolog lehet, csak kérdés mennyibe kerül .....?
Lehet, hogy ha lenne egy ilyen rendszer a motoromba, le mernék ülni olyan helyre, ahol nem látok rá a motorra
Sziasztok.

Azért írok nektek, hogy megosszak veletek 1 jó dolgot.
Egy GPS alapú nyomkövetőket forgalmazó cégnél dolgozok. A javaslatomra fejlesztünk egy a motorosokra programozott rendszert. Sentinel néven fog futni a program. Mint az a nevéből is kiderül, örző védő funkcióval rendelkezik. Telefonra le kell tölteni 1 applikációt és ott lehet élesíteni ill. kikapcsolni a riasztót. Ez a program jelez a telefonodon rögtön ha:
- gyújtást adnak rá
- elhagy egy bizonyos területet
- megmozdítja valaki a motorod.
Éppen te vagy a telefonod nem elérhető, akkor sincs gond mert a diszpécserszolgálatunk is megkapja a riasztást és azonnal tudja hívni a rendőrséget. Ha mégis ellopják a motorod azonnal tudod nézni a telefonodra letöltött applikáció térképes felületén a mozgását és tudod értesíteni a rendőrséget.
Nem hirdetni szeretnék csak a véleményetekre lennék kíváncsi.
Várom a véleményeteket és kritikáitokat.

Köszönettel:
András