Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor te leszel a homokosok párt vezére
😁
A kisvonalak a lényeg, merjünk kicsik lenni! 😁
Utálom a tavakat és a halakat is ezért enném meg mind, sivatag kell mert az a jövő, homok minden mennyiségben és irány a tömegvakolat! Vakolatot mindenhová, éljen a homok! 🤓
Nagyvonalakban erről írtam.
nem volt gond a víz, az volt a gond hogy szarul termeltek és nem volt hatékony
csomó mindent lehetett volna másképp csinálni, pl ártérben lehet kukoricát termeszteni, ha sokáig van a víz akkor van rövid tenyészidejű is(100 naposnak hívták régen)
igazándiból egy csomó dolgot nem vettek figyelembe amikor ezt az egész víztelenítést végrehajtották
az a vicces hogy a mai napig is a rossz berögzülések használatosak
pl az idei tavasz elég csapadékos volt, mivel sokat pecázok láto mennyi vizet engedtek le a földekről meg a rétekről
leengedték a rétről hogy ne álljon rajta a víz tudjon a fű nőni tudják kaszálni, le is kaszálták nyár elején, azóta se mert nem nőt akkorát a fű hogy érdemes legyen kaszálni.......
a földekről meg leengedik a vizet utána milliárdos beruházással csinálnak öntöző rendszert, ahelyett hogy a víz alatti területre adna az állam valami támogatást a vízmegtartás miatt
és ezen beruházás területéről is engedték le a vizet hónapokig........
https://vira.hu/2025/08/20/az-...
Igen,ez már egy valós komoly probléma. Az őseink megoldották anno, akkor meg a sok viz volt a gond. Azóta sokminden változott,és ahhoz alkalmazkodni kellett volna. De ahelyett minden regnáló kormány, csak a zsebét (és a haverokét)tömte. Ha már úgyis a politikai topikban vagyunk.
na
akkor meghirdetem a programot
ezer tó program:
legyen sok tó, meg sok hal
kb ennyi
2026-ban szerintem nem fogunk nyerni, de 2030 már esélyes

amúgy viccet félretéve 50-60 év múlva kb midenki veri a fejét a falba hogy lehettek ilyen idióta őseink hogy ezt nem lépték meg időben
Akar a fene tag lenni,fizettek a névért oszt siman csinalhattok hulyet magatokbol.
Mondjuk igaz tortenet lenne.
Be kell venni, hadd hozza a tőkét. Pénzbe kerül a tóásás.
bútorboltost nem veszünk be mert genyó mind, meg tőlük kell jó sok pénzt kihúzni hogy teli legyen a kinycstár
akkor haladunk, már vagyunk hárman
betöltjük bélbe a hatvanpusztai zebrákat azán már lesz pánz tavakat ásni
😆
Zagyva.
Az a sok víz nekem is szimpatikus 😉 amúgy a Dunából sokat lehetne kivenni tavaszi időszakban, vagy amikor magas a vízállás.
akkor alapítsunk pártot
mi leszünk a tópárt
😂
(gondolkodós) Lehet még is rád szavazok 😅
mondjuk én nem lopnék ezred részt se mint akik most vannak
nekem elég volna a fizetés nem kellene mellé a sok milliárdos lenyúlás
helyette inkább haltelepítés lenne több 😂
plusz csinálnék kurva sok tavat mindenfelé nem lenne itt elsivatagosodás
20 év múlva mi lennénk az ezer tó országa
akkor sokra nem megyünk veled se(kezeit széttáró)
én lusta vagyok nem lennék jó
csak addig jutnék amíg beszopatom a pest megyei bútorboltosokat utána csak pecáznék
Ha rád szavazunk te alkalmas leszel?
én nem szavazok senkire sem, eddig se tettem ezután se fogok mert értelmetlen
teljesen mindegy kire szavazunk mert a jelenlegi helyzetben mindegyik alkalmatlan arra a feladatra amire megválassza a nép
amugy ez a baloldal
kb azt hiszik hogy 2xeres Német jólét lenne ha eladnák a Orbán birtokot 😂
az a baj hogy olyan mélyre kéne menni hogy még vitatkozni se lehet egy balossal
mert az nem vita hogy ha ide linkelek egy Apro villát 😃
meg az se hogy annyiból áll a program hogy utálom az Orbánt
meg kérdem hogy miért .................válasz ........... mert lop
de akkor a Karácsony Gergelyt is kéne vagy Gyurcsányt vagy Ursula von der Leyen ............................stb de valahogy az mégse olyan nagy baj . úgy hogy csak egyik szavazatomat adóm a Fideszre még se én vagyok a birka
Ő hozza magát mindennel össze magát mint a tini nótába 😂
De lehet hogy a bolti eladó meg a benzinkutas is nápolyiért dolgozik így az ő bérük is lejöhet,és olcsóbb lesz a benzin és a párizsi.
Bár mondjuk felétek szamaritániusok dolgozhatnak mert elmonásod alapjqn mindenki szaré hugyé dolgozik. Szerintem innen ered a siránkozás is, ha nem keres lofaszt se de a boltba ugyanannyiba kerül minden nyilván nem jön ki a matek. Igy mondjuk világos minden.
Nagyot tévedsz. A villanyszerelési melókat elviszik a feketézők és röhej de drágábban. Igazából semmi közőm a munkákat illetően a regnáló hatalmakhoz, ellenben a beruházások hatással vannak. Aki meg huszért bármikor is feltett klimát nem százas. Az anyag nem jön ki annyiból, meg gondolom nem egyedül volt.