Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, gondolom , hogy mennyire hasít. nem is épül arra semmise, legfeljebb a fusizó kőművesek /festők fejik a népet ott, ahogy csak bírják
ezt lehet , h még elpöccintem az idén. 24méter max munkamagasság, 17 méteren még 12méter oldalkinyullás, 230kg kosárterhelés, de csak 230V-ról működik, akkuról nem
Nálatok. Itt hasít az építőipar(kezeit széttáró) Keresnék egy rohadt utánfutós emelőt igazából egy munkához kellene. Itt 100 km körzetben bérelni sem tudok. Amit találok a neten 20-25 ezer/ nap áron az mind ilyen messze van. Ami meg lenne az autós emelőkosár kezelővel együtt óránként 30 ezer forintért 😂 Ezek nem normálisak 😅 Mondtam is, hogy nem vételi ajánlatot kértem hanem, hogy mennyiért adnátok oda 4 napra 😆 Múltkor linkeltél ilyen utánfutós emelőt olyat kicsi pénzért inkább megvennék. Azt utána vagy bérbeadogatnám napi 20-30-ért vagy munkám végeztével eladnám a pikcsába. Állvány lenne ingyen mondjuk bár nekem az macerás de ha nem lesz jobb megoldása a dolognak akkor az lesz(gondolkodós)
amit csak lehetett, azt eladtam, csak kettőt hagytam meg ha esetleg lesz vmi fusi. döglődik most az építőipar, jövőre még szarabb lesz
Én amikor karácsonykor nem csinálok semmit 2 3 nap döglés után olyan fáradt vagyok amilyen akkor sem szoktam lenni ha egész nap betonozok(kezeit széttáró)
Úgy, hogy ne bántsd a politikusokat hidd el fárasztó meló az(meghajlós)
Valami fasza olcsó emelőgéped van e mostanság?
a lopásba nem lehet belefáradni, sokkal inkább a termelőmunkába. ha semmit nem dolgoznak a képviselők/ tanácsadók/politikusok, abba hogyan fáradnának el?
simán csak belefáradtak már állandóan takargatni a síbolást(kezeit széttáró)
Régebben odaosontak a pénztár kasszájához, sunyin körbenéztek, hogy figyeli e őket valaki azt ha úgy látták, hogy pont nem néz oda senki akkor kinyitották a pénzkazettát és el el emelgettek belőle egy egy bankót amit feltűnés nélkül zsebrecsúsztattak(kezeit széttáró) Ez fárasztó lehet meg nem is hatékony(kezeit széttáró) Most már úgy csinálják, hogy nem érdekli őket tele van e a terem, behoznak egy üres bőröndöt felbaxák az asztalra amin a pénztárgép is van kinyitják a bőröndöt, kiveszik a pénztárgépből a pénzkazettát aztán fejjel lefelé belerázzák a saját bőröndjükbe a pénzt szivarral a szájukba, majd kérnek egy kávét(kezeit széttáró)
Ezt én se egészen értem, hogy mi szükség van erre, dehát ők tudják... valószínűleg már az agyukra ment a "mindent megtehetek" érzés
igazándiból az a baj hogy a seggből sájat csinál sok esetben, és nem a nemzetközi helyzetből hanem olyan belügyekből ami ellen küzdött ellenzékiként
rengeteg elmúltnyolcéves videó van ami ellenn tiltakozott hogy a gyircsányék mekkora gecik(ami igaz is volt) és helytelen amit csinálnak(ez is igaz) de utána ő is ugyanúgy vagy még jobban kiszervezte a közpénzeket
szóval nem az a meglepő hogy egy politikus lop hanem az hogy ilyen felháborító módon
4-5-6 éve még sokkal visszafogottabban tették a zsebbe a közpénzt, ráadásul nem kérkedtek az így megszerzett vagyonnal
Kicsit képmutató, de működik. 👌
jÁRT UTAT A JÁRATLANÉRT EL NE HAGYJ - MONDTA EGYSZER VALAKI

CAPS LOCK
Átvett egy működő szisztémát, mi ezzel a baj? nem kell mindig feltalálni a kanálon a mélyedést 😁
Ez hülyeség. Itt pont, hogy inkább adókedvezményeket és könnyítéseket adnak, pl. a családi pótlék összege ezért is nem változik 2008 óta.
A nyuggerek persze kapnak, de hát azoknak milyen kedvezményt adjanak? mindent majdnem ingyé' visznek.
Ingyen lakás sincs, van helyette kedvező hitel.
Ez facebookos hiszti.
Mondjuk ez tényleg durva. De neki sikerült ezen az úton célba érni .
Működik 😂
azért volt honnan meríteni a mini diktátornak
http://www.facebook.com/share/r/17CMxNGGKh/
Hat,rjléggé megedzettél ezzel a csatornas csak a kisagyat használó mentalitással.
Amennyi adót fizetsz neked kb tökmindegy.
ismét ki tudtad emelni az egyetlen lényegtelen dolgot 😂
azért ez nem lehet véletlen, erre a szintre már keményen készülni kell
Baszki,te az eletbe nem mész fesztivalra,csak vakarod a segged a susnyasban a csatornaparton.Nemmindegy hogy leisztingeré vagy a patásé?
Nomeg ugyis megförmedsz es valsag is lesz.
én tudom hogy igazam van, az hogy te a narancs szemüvegeden át mit látsz az meg a te dolgod.....
az meg hogy amibe a pintér cége benne van az nem meglepő hogy kivételezett, pl egy ozora fesztiválon senki se fog drogot keresni, pedig ott azért nem kis tétel van, közben más fesztiválokon ahol más biztosít már vannak zaklatások, amivel igazándiból egyet is értek
mert:
Értem. Mint mondottam a drog rossz. Ne szedjetek drogot. Aki drogot szed az rossz. Mert a drog rossz, értem?! Drogot szedni rossz dolog. Legyetek jók. Ne szedjetek drogot, értem?! Mert az rossz. Mert a drog rossz. Ti pedig legyetek jók. Értem?

😂
Fogd fel,sose lesz igazad.Főleg amit pipi feldob.Az meg total lukrafutas.😆
😂
Nem,nem nyulnak
pár napja írtam hogy azért belenyúlnak a "nagyjaink" a bírósági dolgokba aztán ha jól emlékszem a bútorboltos nagyon kötötte az ebet a karóhoz hogy márpedig ilyen nincs........
Ez egy szűk 40 perces anyag.(óranézegetős) Egész érdekes, nézhető. Kíváncsi vagyok a véleményetekre (gondolkodós)
Mint ahogy már elmondtam ilyen és ehhez hasonló ügyek garmada fog zúdulni az elkövetkező hónapokban mind terv szerint sebészi pontossággal időzítve.(óranézegetős) Ez is egy olyan dolog amiről az emberek már 20 éve suttognak de szóbeszéden kívül nincs semmiféle kézzel fogható bizonyíték. Hát most van(kezeit széttáró) 2 nap alatt 300 ezren nézték meg most még nincs egyéb nyilvánossága szerintem simán van egy varga-magyar szintű ügy(gondolkodós) Ebből sok lesz ám még(kezeit széttáró) Mindennek ellenére hiszem, tudom és állítom a baloldalnak nem szabad teret engedni az írmagjukat is el kell taposni(kezeit széttáró)
http://youtu.be/_cPkuCmbuHE;t=1533s
Valahogy nem.látom pestbkörnyékén azt a nagy külföldi filinget.....pedig lassan naponta járok oda......
Szar helyen élsz, vagy leginkább ki se mozdulsz ott se, és a netről oldod meg a tájékozódást a csatornaparti diskurzust leszámitva