miért nem hiszed el hogy a 125-ös 4t képes menni 100-at? a haverom schwalbéjában ami 125-ös blokk 4t volt benne az is ment 100-at lazán. csak tökéletesen kell kiput csinálni meg hangolni kell jól..
azaz a 12-ösnek hengerfejben lévő vezérműtengelye jó e a 70-es hengerfejbe azaz a csapágyátmérő miatt meg hogy nem e túlzottan nyit a szelepek hogy bele verje a dugattyúba vágod?
Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?
Mert ha előtte egyforma csavarok fogták a deknit volt rajta matrica és fénylettek benne a most rozsdás csavarok akkor elmondható, hogy jobb volt mint lett :)
Ennek az ellentée is igaz természetesen :)
ja de az meg 80-asaz lazán 100-at megy
bár őszintén szólva megbántam hogy eladtam a 125-ös lifan pitblokkot mert az zsírúj volt de azzal rendesen tudott menni és azzal sacc 90-100-at ment!
de a hangja miatt paráztam és ezért 70-esre cseréltem. de amúgy van egy másik 70-es blokkom de annak a kukactengelyét kell megcsinálni és akkor jó és annak ahengerfejét megtuningoltam azaz szívó és kipunyílást martam ki nagyobbra mert gyárilag nem volt utómunkálat. és így jobban fog menni elvileg. mert a ismerősöm 50-es 4t-je annak is lomha volt de amikor módosította a hengerfejet akkor sokat dobott rajta :).bár azon is gondolkoztam hogy vmi nagyobb 125-ös 4t motornak a vezérműtengelyét kéne összehasonlítani hogy kompaktbilis e a 70-essel. mert azok lehethogy nagyobbat nyitnak. bár a 70-es és a 110-es azonosak a hengerfejek :D
most a mini rigát tuningolom csak a hülye 4T blokkosna a kukactengelye a váltónál el van törve mert öntvényes és nehéz beszerezni. a mls megyeget de nem a leggyorsab de megbízható:) már kijártam vele a faluból. kb olyan 60-65 a vége. 70 ccm-es azért ennyi mert a motor 100kg! a vastelepen lemértem :D de azért fogok módosítani kicsit a blokkon. meg a áttételen. és akkor kész.
a duplacsövekkel egyenlőre pihennek... a puch m50-es már rég eladtam. és így csak egy db dupla csöves van.
a fekete comet mg hangolni kell a karbit még mindig. amúgy nagyon veszettül tud menni. és napokban sikerült szerezni 37-es fogú hátsó lánc kereket és az majd megy fel a csak előtte elviszem esztergályoshoz. ÉS TE?
richy nekem megmaradt a cobrárol egy alaplap /jelado bosch / tekercsekkel ha tudsz valakit akinek kell szivesen megválok tölle anyagi ellenszolgáltatás ellenében,és még mindig megvannak a hátso buráim.
Mert ha előtte egyforma csavarok fogták a deknit volt rajta matrica és fénylettek benne a most rozsdás csavarok akkor elmondható, hogy jobb volt mint lett :)
Ennek az ellentée is igaz természetesen :)
bár őszintén szólva megbántam hogy eladtam a 125-ös lifan pitblokkot mert az zsírúj volt de azzal rendesen tudott menni és azzal sacc 90-100-at ment!
de a hangja miatt paráztam és ezért 70-esre cseréltem. de amúgy van egy másik 70-es blokkom de annak a kukactengelyét kell megcsinálni és akkor jó és annak ahengerfejét megtuningoltam azaz szívó és kipunyílást martam ki nagyobbra mert gyárilag nem volt utómunkálat. és így jobban fog menni elvileg. mert a ismerősöm 50-es 4t-je annak is lomha volt de amikor módosította a hengerfejet akkor sokat dobott rajta :).bár azon is gondolkoztam hogy vmi nagyobb 125-ös 4t motornak a vezérműtengelyét kéne összehasonlítani hogy kompaktbilis e a 70-essel. mert azok lehethogy nagyobbat nyitnak. bár a 70-es és a 110-es azonosak a hengerfejek :D
a duplacsövekkel egyenlőre pihennek... a puch m50-es már rég eladtam. és így csak egy db dupla csöves van.
a fekete comet mg hangolni kell a karbit még mindig. amúgy nagyon veszettül tud menni. és napokban sikerült szerezni 37-es fogú hátsó lánc kereket és az majd megy fel a csak előtte elviszem esztergályoshoz. ÉS TE?
MLS megymég?
Cometek hogyállnak?
Duplacsövűekkel mivan?