Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi az a kompaktbilis?
miért nem hiszed el hogy a 125-ös 4t képes menni 100-at? a haverom schwalbéjában ami 125-ös blokk 4t volt benne az is ment 100-at lazán. csak tökéletesen kell kiput csinálni meg hangolni kell jól..
azaz a 12-ösnek hengerfejben lévő vezérműtengelye jó e a 70-es hengerfejbe azaz a csapágyátmérő miatt meg hogy nem e túlzottan nyit a szelepek hogy bele verje a dugattyúba vágod?
Mikor hozzám került rozsdás , olajos volt minden. Kapott uj festést. Matrica majd lesz rá. 1972 körüli gyártás lehet. Csavarokat is majd kap újat :D
Esetleg ha irnál egy mail cimet megbeszélhetjük.
De addig jobban gyorsul mint egy MZ.
Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?Milyen az a KOMPAKTBILIS? ?
Az agyad megy 100-at. 80-85 a legvége.
Milyen volt?

Mert ha előtte egyforma csavarok fogták a deknit volt rajta matrica és fénylettek benne a most rozsdás csavarok akkor elmondható, hogy jobb volt mint lett :)
Ennek az ellentée is igaz természetesen :)
jajjdecukiiiii
ja de az meg 80-asaz lazán 100-at megy
bár őszintén szólva megbántam hogy eladtam a 125-ös lifan pitblokkot mert az zsírúj volt de azzal rendesen tudott menni és azzal sacc 90-100-at ment!
de a hangja miatt paráztam és ezért 70-esre cseréltem. de amúgy van egy másik 70-es blokkom de annak a kukactengelyét kell megcsinálni és akkor jó és annak ahengerfejét megtuningoltam azaz szívó és kipunyílást martam ki nagyobbra mert gyárilag nem volt utómunkálat. és így jobban fog menni elvileg. mert a ismerősöm 50-es 4t-je annak is lomha volt de amikor módosította a hengerfejet akkor sokat dobott rajta :).bár azon is gondolkoztam hogy vmi nagyobb 125-ös 4t motornak a vezérműtengelyét kéne összehasonlítani hogy kompaktbilis e a 70-essel. mert azok lehethogy nagyobbat nyitnak. bár a 70-es és a 110-es azonosak a hengerfejek :D
Milyen lett?
erre nehéz lenne mit mondani :)
De legalább egybe van!
Vannak nehéz gépek ezek közül a 80-as herules is 108-kiló körül van.De azért jó.
Csodás.
Én a kis KTM automaticomat csináltam úgytűnik összeállt a dolog szépen húz jól gyorsul nagyon jó kis motor!
most a mini rigát tuningolom csak a hülye 4T blokkosna a kukactengelye a váltónál el van törve mert öntvényes és nehéz beszerezni. a mls megyeget de nem a leggyorsab de megbízható:) már kijártam vele a faluból. kb olyan 60-65 a vége. 70 ccm-es azért ennyi mert a motor 100kg! a vastelepen lemértem :D de azért fogok módosítani kicsit a blokkon. meg a áttételen. és akkor kész.
a duplacsövekkel egyenlőre pihennek... a puch m50-es már rég eladtam. és így csak egy db dupla csöves van.
a fekete comet mg hangolni kell a karbit még mindig. amúgy nagyon veszettül tud menni. és napokban sikerült szerezni 37-es fogú hátsó lánc kereket és az majd megy fel a csak előtte elviszem esztergályoshoz. ÉS TE?
Esetleg engem érdekelne, ha megmondod mit kérsz érte.
Te mit tuningolsz mostanában?
MLS megymég?
Cometek hogyállnak?
Duplacsövűekkel mivan?
mennyit sirtatok,hogy kreidlert vennétek...na,itt hirdetik már vagy 2 honapja... http://www.jofogas.hu/bekes/Kr...
A hátsó búra jóljönne csak most pénzhiányom van:(
richy nekem megmaradt a cobrárol egy alaplap /jelado bosch / tekercsekkel ha tudsz valakit akinek kell szivesen megválok tölle anyagi ellenszolgáltatás ellenében,és még mindig megvannak a hátso buráim.