. Új bowdent is kellett felrakni, az olajozást a képen látható módon oldottam meg. kell egy Farkas-fecskendő, 5 mm belső átmérőjű üzemanyagcső, aztán hadd menjen
. Ha mégse akarna menni, a fecskendő dugattyújával kell egy kicsit nagyobb nyomást létrehozni... Végül egy meghökkentő, de szerencsés végű történés, az udvaron egy balkanyarban 10 km/h sebességnél kiesett/leesett a lábfék pedálja, én is elestem kis híján, mert leért a betonra, és kitámasztott
. Az ellenoldali anya lazult meg, ez volt az ok. "Csekkoljátok", és húzzátok meg, ha kell...
!
Köszönet a felvezetőinknek, köszönet az ötletadóknak, köszönet a megjelenteknek! Összesen 8 hengernyi Enfield volt jelen, és örülök, hogy csatlakozott hozzánk további 6 henger más típusból (ha jól számoltam) - benzinadó gazdáikkal együtt.
Mi vagy 80 képet fényképeztünk, akit érdekel, írjon a drótleveles ládámba (cím a profilban), és küldöm vissza a képeket! (100MByte kb.)
szolgáltak fel mindenféle finomságokat!
örülök, hogy beválni látszik az új karbi. A légszűrőn lenne még mit dolgozni (mármint cserével javítani egy nagyobbra
A hátsó fékkar történeted nagyon megdöbbentett, mert mi lett volna, ha mondjuk egy törés miatt szabadult volna el és pl nem 10 km/h-nál
Üdv.