Tisza part, strand, Mészáros vendéglő vagy egy jó vendéglő a Tisza parton?
Az volt a gond, hogy mivel nálam hidegen játszani kell a gázzal elengedtem egy pillanatra és amikor éreztem, hogy le akar fúladni ráhúztam a gázt és ekkor történt a vissza szólás!
Azóta viszont tökéletesen működik! Pont úgy jött ki a lépés, hogy kereken 90 km.-er volt tankolás után amit mentem és pont ott volt előttem egy benzinkút így jó alkalom volt arra, hogy megnézzem mit eszik. Kereken 3 litert tudtam bele tankolni így kiszámolva 3,3 a fogyasztása Sir Bernie-nek! Szerintem ez jó. Valóban a keverék egy kicsit szegény lehet, mert hazaérve néztem egy gyertya képet és az őzbarna és a fehér közötti átmenet volt látható! Kérdésem Te,Ti hogyan szoktátok a keveréket dúsítani!? Van e valami okosság ami bevált!? Mennyi kaját célszerű neki adni?
amikor is az indítás után egy nagy durranás és visszalőtt a karbiba. Na mondom nagyszerű. Próbálkoztam az újra indítással, de semmi. Még csak nem is pöffent. Egyre jobban térek át a lábbal való indításra kímélem az önindítót,de így sem. Egyszer csak észrevettem, hogy folyik a benzin a csapnál. Látom a benzincső mellett csorog, félig le volt jőve. Vizsgálgatom tovább a hiba okát amikor dobtam egy hátast! Mit látok!?
A karburátort lelőtte a francba! Ott lógott jobbra a szívótorok gumijából kifordulva! Mondanom sem kell én is kifordultam önmagamból
majd szét vágott az ideg! Szépen összeraktam és pöcc-röff!
Amire viszont rájöttem, hogy ez nekem gyárilag nem volt jól összetéve. A karbin lévő horony nem volt a helyén nem illeszkedett össze rendesen a szívótorokkal. Ezt onnan gondolom, hogy egyenetlen járása volt kissé a blokknak olyan mint amikor farsot szív és kicsit felpörög majd vissza. Amikor viszont szépem a helyére pakoltam mindent azóta a járása egyenletes és csodásan jár! Remélem ez a probléma megoldódott véglegesen mert nem örülnék neki, ha ezt játszaná!
Na ez azért egyre jobb, gondolom Attip, Hunone, Ricsi is jönnek.