). Szinte kizárólag Bp.-en nyomom,pályázás,lábtartó szikráztatás nem izgat fel.Hozzáértők szerint egy 600-ast sem lehet kimotorozni, nemhogy a királyt. De azért érdekes hogy neked is kevés volt a gyári ménes.
mész az utcán fejedre esik egy tégla és meghaltál vagy egy kis Simpsonnal egy idióta belevág, az árokba Bélával lehet motorozni úgy ahogy, szeretnél, lassan és ha akarsz gyorsan is. Egy 40 lovas Drag Star-ról ültem át Béla királyra
ezzel tudok úgy menni, mint a Draggal de ez fordítva nem igaz és a két motor közötti különbségről ne is beszéljünk kényelem, stabilitás stb., ja és a lényeg ezzel meg is lehet állni! A plusz lovak, meg amik ott vannak, készenlétbe sokszor jól jön féltem ettől a géptől még ki nem próbáltam az óta szerelem. Csak ennyit a saját véleményem
). múlt hétvégén lenyomtam egy 600km-t és tömény öröm volt. úgy megy, ahogy akarom. lassan is lehet vele nézelődni, de ha belekapaszkodsz a gázkarba, akkor sincs kompromisszum
De ő nem ugyan olyan. Esetleg 5 éve gyűjt nagymotorra már a töke tele van az 50Le-vel és mikor ráül a B-Kingre az utca végén meghal vele. Mert volt nem egy ilyen eset még ha nem is B-Kinggel.
Az ember még saját magát sem ismeri eléggé nemhogy egy neten megismert vadidegent.