egy klappe becsukodik kis fordulaton a legszuroboxban, igy nincs szivo hangja.
......de egy 1290....hmmm....gumigyilkos.....
gugliban talalsz mindenfele terkepet hozza, jo moka ezek, masodlagos levegot is le tudod tiltani bar nincs sok erdelme meg na minden szart lehet ellenorizni :D
http://www.gsx1400.hu/index.ph...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lehet néhol "kicsit" (nagyon!) csöpögős, de ezekre a részekre hívnám fel a figyelmet amit azért pár hozzászólásban sikerül felfedeznem.
"Sokat kardoskodtam a témában másokkal , hogy a motor teljesítménye kielégítő és nem szükségeltetik semmilyen teljesítmény növelés....tapasztalataim arról győztek meg, hogy bizony a gyári „beállítás” von némi kívánnivalót maga után."
"...szeretném hangsúlyozni hogy a számok számomra nem jelentenek semmit, jól jöhet majd vetélkedni , szám háborúzni azoknak akit csak ez érdekel.
Az én célom az volt hogy a sok kemény környezetvédelmi érték betartása miatt csorbát szenvedő gyári beállítást optimálissá tegyem."
"Beszámolómat zárva szeretném hangsúlyozni, hogy nekem nem a teljesítmény növelése volt a célom, hanem a fogyasztás esetleges csökkentése, és egy a gyárinál jobban motorozható beállítás elérése, mely akár, reményeim szerint meghosszabbítja a motor élettartamát. Úgy hogy gyorsítás közben nem cibálja a hajtásláncot, nem kell visszaváltani egyes szituációkban, vagy araszoláskor kikuplungolni, stb..."
------------------------------------------------------------------------------------
Utolsó nagyon primitív példaként... recseg a konyhakredencen a Sokol rádióm, mert az "oroszok" zavarják az adást! :-D Odalépek, és a "tuning" (hangoló) gombbal beállítom újra a csatornát, hogy halljam a nótaszót a fröccsözés közben. Nem azért tekergetem, hogy "hangosabban" szóljon, hanem, hogy szépen zengjen a "A csiszári hegyek alatt" muzsika. Ezt csinálja a PC valójában minden egyes "rádióállomással".
(Ha valaki azt akarja, hogy úgy üvöltsön, hogy pattogjanak a cserepek a háztetőn, és tesz rá 1200 wattos koncerterőlködőket, meg stadionhangosítást, mert versenyezni akar a "szomszéd Lambadás" ízlésével, már teljesen más menü alatt fut.)