{{user.u == '' ? ' ' : user.u}} mégsem
[#5607135] 2020. 03. 30. 9:41
Biqci
Ja, hülye vagyok, pont azt nem írtam, hogy hol kell forrasztani. Tehát, az fokozatszenzorban, az első lánckerék alatt. De előtte érdemes rámérni. A bal oldali műanyag dekli alatt van egy fehér stekker, ez a szenzoré. Ezt széthúzod és a kék vezeték és a test között üresben majdnem 0-t, azaz néhány Ohm-ot kell mérni. Sebességben pedig szakadást. Ha meleg motornál is szakadást mérsz üresben, akkor a szenzorban van a gond és lehet visszaforrasztani a kék vezetéket. Nálam legalábbis így volt, de mostmár tökéletesen működik (kopp-kopp-kopp)
[#5607064] 2020. 03. 29. 21:50
pumpapa
[#5607062] 2020. 03. 29. 21:46
pumpapa
2010es bandithoz eladó hepco becker táskák oldal konzollal!30e Ft!
[#5606895] 2020. 03. 29. 18:34
harleytom
Teljes mértékben igazad van! Egyébként amióta itt üzengetünk én is arra gondoltam, hogy azokat kell átnéznem amit szétszedtem!!! Azt, hogy minek szedtem ki a pumpát az egy nagyon jó kérdés, de nem tudnék rá értelmes választ adni. Ezért jó, hogy így üzengetünk, mert így nekem is jobban leesnek dolgok! Köszi a segítséget, a jövő héten átnézem, remélem meg tudom oldani a fulladás kérdését!
[#5606868] 2020. 03. 29. 18:03
K.István.
...ez nem az az eset, hogy felszavakbol ertjuk egymast...
Szoval azota torpan, hogy karbantartottad?
Belfujtal mar a tank aljan levo let csonkba, meg a hozza csatlakozo csovekbe, hogy szabadon atjarhato...addig nem kell fötengelyt cserelni...
Minek szedted ki a pumpat? Amugy elvilwg az aljaban van egy pick szuro ami vagy meg tisztitgato, vagy cseres...de nyilvan az nem egyik naprol a masikra okoz gondot.

Szoval jozan foldmuves esszel, ha azota torpan miota belepiszkaltal, akkor azokat kell atnezned amit megfogtal.
[#5606834] 2020. 03. 29. 16:25
harleytom
Igen levettem, és kivettem belőle azt a részt is amiben a szivattyú van. Lehet, hogy nem jól tettem vissza valamit?
[#5606749] 2020. 03. 29. 14:27
K.István.
Levetted a tankot most hogy cserelted a cuccokat?
Hat gondolommal nem megyek semmire! Nezdd meg!
[#5606555] 2020. 03. 28. 21:39
harleytom
Hááááát, gondolom! Mondom eddig nem tapasztaltam fulladást.
[#5606547] 2020. 03. 28. 21:35
K.István.
Tank szellözes???
[#5606497] 2020. 03. 28. 20:32
harleytom
Ja, egyébként sajnos azt sem tudom hol található az üzemanyagszűrő, és hogyan néz ki!!!???
[#5606494] 2020. 03. 28. 20:30
harleytom
Igen, minden gyári rajta. Tegnap volt olaj és szűrő csere, illetve tegnap tankoltam tele, de az idén már használtam, és eddig nem tapasztaltam a fulladást. Üzemanyagszűrő nem volt cserélve.
[#5606488] 2020. 03. 28. 20:16
K.István.
-Minden gyári rajta?
-A benzin friss vagy még a tavalyi?
-Légszürö mikor volt cserélve?
-Üzemanyagszürö volt tisztítva cserélve?
-A tank szellözik rendesen?
[#5606358] 2020. 03. 28. 17:21
harleytom
Helló! 2008-as Bandit hirtelen gázadásnál fullad, üresben nem! Esetleg valakinél volt már hasonló probléma? Üdv
[#5606100] 2020. 03. 27. 21:32
Lacii69
Erre gondoltam,köszi megcsinálom akkor az enyém is ugyanez a típus :)
[#5606095] 2020. 03. 27. 21:29
Lacii69
Jópáran jelezték már ezt a gondot,ha nem is tipushiba de akkor nem egyedi.Éppen becsukott szemmel is megtalálja az ürest aki már motorozott jó néhány évet, km-t,de azért szeretem ha valami ott van akkor működjön is rendesen.
[#5606091] 2020. 03. 27. 21:28
Biqci
Hali! Pont most javítottam meg az ilyen problémámat. A lényeg, hogy a forrasztás elenged és vissza kell forrasztani. Ehhez ki kell kaparni a fehér szilikon-szerű tömítést, visszaforrasztani és újra leszigetelni. Tegnap csináltam, ma ellenőriztem. Perfekt!
Ja, 600 K2 Bandit, más típusnál nem garantálom
[#5605970] 2020. 03. 27. 17:12
actros1844
Szeva ! Ugyanez a problémám. Olajcsere után kicsit jobb lett de meg nem oldódott.
[#5605960] 2020. 03. 27. 15:45
Lacii69
Rendben,megnézzük köszönöm!
[#5605748] 2020. 03. 27. 8:31
ferivagyok
igen volt az egyik csoporttagnak nehezményezte hogy a blokkon belül olaj kerül a kontaktokra kikiáltotta típushibának de mivel másnál nem jelentkezett és szinte az összes motornál olaj van ott ez a kijelentés megkérdőjelezhető , mielőtt össze vissza telenyomkodol mindent szilikonnal nem ártana kimérni hogy hol a gond lent a blokknál a kábelezésnél vagy akár az égőnél
[#5605717] 2020. 03. 27. 6:35
Lacii69
Sziasztok! Üresvisszajelzőm ha melegszik a motor nem világít ha visszahűl megint jó.Oldaltámasz érzékelője kitakarítva befújva ott nem keresném a hibát tovább. Valaki említette az egyik csoportban,hogy a deknit levéve a vezetékeket újraforrasztotta és telenyomta szilóval,kérdezném volt már valakinek ilyen problémája és el tudta e hárítani a hibát? Köszönöm
[#5605164] 2020. 03. 25. 16:48
Zoli32
Amig lehet, bar mar most sincs mozgas.
[#5605151] 2020. 03. 25. 15:25
szotyi1
Jo meglatas!
[#5605150] 2020. 03. 25. 15:25
szotyi1
Bótban?
[#5605149] 2020. 03. 25. 15:24
szotyi1
Szivas,sztem nalunk is ez lesz.
[#5605010] 2020. 03. 24. 19:41
Y0SS
Havat elpucolta, aki odaszórta Nekem ne csináljon programot