Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tud valaki eladó DL-650-est Hatvan közelében (-100km-ig) kék vagy fekete színű, max.:30000km futás, középtámasz, bukókeret...
1 000 000 Ft-ig!
pl.:
Próbálok kapcsolatba lépni az eladóval, de nem válaszol

Esetleg, ha valaki ismeri a motort, vagy tulajt ne tartsa magában!
Köszönöm!
Lemaradt,de 10000 ft -ra gondoltam érte.
Sziasztok !
Eladnám a saját készítésű közép sztenderemet,stabilan tarja a motort,szinterezve van,hozzá való csavarokkal..Rugót lehetne rajta erősebbre és szebbre cserélni.
Üdv Zsolt
Sziasztok! Hiba megállapításban szeretnék segítséget kérni. Tavaly vásároltam egy 2004 es DL-1000 et. Azóta megvan a probléma még nem sikerült orvosolnom. Indításkor, amikor gyújtásra rakom, nem minden esetben tol fel az üzemanyag szivattyú teljesen, csak épp egy kicsit megmozdul, és megáll. Ilyenkor el sem indul. Hibajelzés van (FI). Ki olvastattam, azt írja, hogy gyújtáskulcs hiba. Érdekes, mert ha a kormányon lévő biztonsági kapcsolón kapcsolok le-fel, egyszer, vagy max kétszer, akkor fel tol a pumpa. Ha leveszem a gyújtást, felteszem a gyújtást, max kétszer, akkor is feltol a szivattyú. A biztonsági kapcsolót kizártam a hibák közül. kiiktattam és úgy is jelentkezett a probléma. Ha már elindul nincs vele baj. Eddig még nem állt le menet közben. A szivattyú vezérlő relé minden esetben párhuzamosan addig működik, míg a szivattyú. Van valami áramlás érzékelő, vagy nyomás szenzor ami esetleg betiltja a szivattyút? Vagy nemes egyszerűséggel rossz a szivattyú? Kérlek segítsetek, hátha előrébb jutok! Köszi mindenkinek! S. Zsolti.
Egyszerre benyomod a kettő kis gumis gombot, és elkezd villogni az óra, azt beállítod az egyik gombbal, aztán a perc kezd villogni, azt is beállítod, és ennyi.
Szia! Elárulnád, hogyan kell beállítani az időt? Nem rég vettem és nem boldogulok. Thx.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hozzátok ,hogy találkoztatok-e olyan K2 DL 1000-el ami 988ccm és nem 996ccm?
+nézted
Jahhh! Tegnap má dugtam is.
Jobban vagy már?
Van több darabom is ha kell..
Sziasztok!
2005-ös SV 650 blokk bontódik, ha esetleg szüksége lenne valamire!
hazafia@citromail.hu
Új ár: 8 000Ft
Suzuki DL 650/1000 tipushoz eladó, ültetőszett, emelőszett, sztender, haspáncél, egyedi bukócső, akár plexi betéttel a térd szélvédelme érdekében.

Érdeklődni kizárólag a 06-20/9921522 telefonszámon Kótner Zoltánnál.
Ő lenne az.
Eladó Suzuki DL650 gyári bukócső. Használt, de szép állapotú. Távtartókkal együtt. Ár: 11 000Ft
somodibence@vipmail.hu
Köszönöm szépen! Beméretem még, hogy biztos legyek, hogy azzal van-e a gond, de addig is privátban kereslek, mert tartaléknak sem ártana.

Üdv,
Dzsoki
A 2008-as R1-be való megmaradt nekem, az tökéletesen működik. Csak a hűtőbordák felét leflexeltem róla gondolván, hogy majd úgy bemegy a 2002-es méretének helyére. Persze nem. Jártam vele ettől függetlenül, máshová fogattam fel, tökéletesen működik. Ha neked elfér valahol akkor némi apróért odaadom. A kínából rendelt olcsó változat nem vált be. Ricsibontót tudom ajánlani, gyors, minőségi, gyári (0670585043hat).
Szia Pohi!

Itt kérdezem: tavaly, mintha hirdettél volna R1-be és FJR-be való fesszabályzót... elkelt már? Esetleg tudsz korrekt beszerzési forrást?

Köszi előre is!
20/2313604
Rendben.Holnap felhívom és köszönöm szépen az infót!
Szia!
Érdekelne a kipufogó,dobj egy elérhetőséget légyszíves.
Kollégám folyamatosan tud, ha minden igaz. Csinál sztendert, kutyacsontot, bukócsövet, haspáncélt, kinek mire van igénye. Ezen a számon elérhető: Nullahat209921522

Készleten van neki egy kutyacsont ami emel a motoron, meg egy haspáncél. Ha ültetni akarod akkor meg csináltat. egyeztessetek telefonon.
Ugyan igy nez ki a vasparipa mint a kepen http://www.tocmai.ro/kawasaki-...