Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi baja csak azt a tuti helyet nem talalom Ahova elraktam
Mi a baja?
Hali.
Anno én is kerestem ilyet,de senkinek se volt.
Sziasztok nincs véletlen valakinek elfekvőben egy ilyen alkatrésze??
Sziasztok,drz400 hoz keresek első felnitt/cross ha valakinek van eladó írjon.valejo001@gmail.com
Sziasztok eladó drz400 sm hez bontott gyujtáskapcsoló+tanksapka ha valakit érdekel irjon.valejo001@gmail.com
van
drz400@citromail.hu
Igen!
kábelostorra gondolsz?
Sziasztok sürgössen kellene drz400sm re kábelköteg ua valaki tudna segiteni azt megköszönném.
Sziasztok,

Ma este láttam egy csapat DRZ-st csapatni Dobogókő felé, nem tudjátok kik lehettek? (voltak vagy 10-en)
szia kék szinű is van ?
drz400@citromail.hu
Sziasztok!DRZ-re keresek első sárvédőt,kék színűt,köszi.
bukógombák eladók, piros, fehér és sárga, utolsó darabok, nem foglalkozok már a gyártásukkal.
Sziasztok . Keresek DR600 széles motor védő alu burkolatot.
drz-bol fotengely, hajtokar talal az ltzbe ???????
Hívd fel valamelyik kipufogóst -Finster Raptor . Szerintem símán bele megy egyikük DB killere.

Sanyika!! Gyógyulsz már ??
Hali.
DRZ400 hengert mekkora méretig lehet honoltatni amihez még dugattyú is kapható?
Üdv! Valaki ismeri ezt a dobot? Semmilyen szám, típusjelzés nincs rajta! Hangzása kiváló, de hosszú távon erotikus a hangja. Szeretnék bele 1 Db killert, de még furat sincs rajta.. ha esetleg kifúrom lehet bele tenni, vagy létezik erre megoldás?
Dháááááááviiiiid :)
Gyári szerszámos táska is van?
Szia Nekem vannak DRZ alkatrészeim!20-5-636-213
Sziasztok. Eladó a képen látható motorkerékpár szerelő állvány. Keveset használt, Újszerű állapotú. Max teherbírás: 300kg, 75cm magasra emel.
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
Kecskemét
06307369590
Az alapjárat megfelelő. 1 hengeres alapból nem szereti az alacsony fordulatot. 120 környékén szitál az eleje, ezt olvastam máshol is lehetséges, hogy az első sárvédő miatt?