Csak nem hiányozna a semmi közepén, bármi civilizációtól távol egy kilyukadt hűtő... (Amúgy fűt az, a levegőt a motor hőjével
oké, Ungárise hűtő, csak az angol fórumok böngészése után bennem ragadt a rad-guard)
Csak egy kicsivel több hiányzik, egy stabil 250 km-es hatótáv jó lenne (tartalék előtt). A gyárinál csak kicsit nagyobb IMS 3.2 gallonos, 12.1 literes tank 274.95 USD +szállítás +vám +áfa +béfa... Annyiért komplett működő Tuareget kapni, inkább elmotorolom...
és az nem radiátor mert bár kb ugyanúgy néz ki de az fűt a hűtő meg hűt
Bike-R Ride to Mongolia oldalát már láttam, az indexes DR/DRZ topikban is linkelte. Csak sajnos az a topik eléggé kihalt...
Olvastam, miket csinált rajta, csak a többségénél nem volt típus, leírás, link, beszerzési forrás; aminél pedig volt (pl. kiegészítő lámpák), annál már sokkal jobb ajánlatok is vannak (a 2x18W lámpa 127 USD-ért helyett 2x10W-osat néztem ki, 2x8 USD-ért... van egy kis különbség). Ezért kérdeztem meg, hátha van valami újabb, többeknek is bevált, bejáratott forrás.
Ha 4 nap alatt itt voltak, az pompás, azért kérdeztem inkább helyit, mert 3-4 hetes kínai posta szezonban nem poén :) (közben pedig találtam egy hasonlókat készítőt aprón 5k-ért, mégjobb :) )
Rhinoeli, köszi a tippeket. Bár megkéri az árukat, de a hűtővédője szimpatikusabb, mint a másik amit az aprón találtam (két-két lemez távtartókkal, töredékéért el lehet készíttetni).