Én nagyon élveztem a pécsi gurigát utasként mögötted! de ezt már kismilliószor mondtam. simán el tudtam volna aludni, olyan kényelmes a mocc, és olyan jól veszed a kanyarokat! én is így szeretnék tudni mocizni!
A most nyílt bajai Suzuki kereskedésben az első tesztmotor egy szép sárga "0" kilométeres DL 650. Nos, a tervem az, hogy a Mega Cool II-re azzal érkezem. Azt hiszem ismerkedésnek elég is lesz az a 600 kilométer... kíváncsi vagyok. Ha minden igaz, napi 5000-ért vihetem.
ma felülvizsgált a doki, és gyógyultnak nyilvánított! de azért nem emelgetek ezután sem eldőlt mocikat...
Koma: nekem is volt gond a kormánycsapággyal, akkor 5 éves volt a gép, és totál szét volt rohadva, alig mozgott a kormány. De csak akkor volt érzékelheő, amikor gurult a mocc.
Én nagyon élveztem a pécsi gurigát utasként mögötted!
Még egy konkurencia!
NYÚÚÚLHÚS!
Nem akármilyen csajjal!
Most javitottam az adatlapom.. van egy GS500am is :D
NA legközelebb egyeztettünk rendben?
A most nyílt bajai Suzuki kereskedésben az első tesztmotor egy szép sárga "0" kilométeres DL 650. Nos, a tervem az, hogy a Mega Cool II-re azzal érkezem.
hétfőn gurulhattunk volna egyet, arra jártam.
úgy rémlik, hogy nekem 18 körül volt.
úúúúgy mennék már Őrségbe!
Van itt valaki Veszprém megyéből GS-el?
Unom már hogy mindig lemaradok másoktól
George
15.000 körül csinálják. De azért éltem a garncia lehetőségével.
Puszillak Bébinyusz!
ma felülvizsgált a doki, és gyógyultnak nyilvánított!
Koma: nekem is volt gond a kormánycsapággyal, akkor 5 éves volt a gép, és totál szét volt rohadva, alig mozgott a kormány. De csak akkor volt érzékelheő, amikor gurult a mocc.
pusza mindenkinek
Dooorcsi: megy a DRUKK! kérünk eredményt!
Találkozom a D@nival,ha gondolod elvihetem neki a sprayt!
2 dani
3 tibkin
4 gambesz
5 gambesz
még valaki utoljára?