Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem kellene egy, csak hogy jut el?
Annyira azért nem sürgős...addig úgysem motorozok sokat, mert tanulok. Ma lefújom a láncot(gondolom annyi van) és az bírja hétfőig. Köszi!
NEM.
hát minden este haza szoktam menni. hétfőn lesz meg a spré. ha kell a hétvégén, akkor tudok adni "kölcsibe"... jó így?
Mikor jössz miklósiába? Hol ütközünk?
Anya ül mögötted, nem?
nyúlhusss... (kacsintós)

Én nagyon élveztem a pécsi gurigát utasként mögötted! de ezt már kismilliószor mondtam. simán el tudtam volna aludni, olyan kényelmes a mocc, és olyan jól veszed a kanyarokat! én is így szeretnék tudni mocizni!
Ülsz még mögöttem ?
Vazzze!
Még egy konkurencia!
NYÚÚÚLHÚS!
részemről spontán volt az eset... de szeretem azt a környéket!
Egy csajjal?

Nem akármilyen csajjal!
Sááárga! áruló...
Jaaaaaa :D

Most javitottam az adatlapom.. van egy GS500am is :D
Na erre nem is számitottam hogy akár egy csajjal is mehettem volna :D

NA legközelebb egyeztettünk rendben?
esSO Api!

A most nyílt bajai Suzuki kereskedésben az első tesztmotor egy szép sárga "0" kilométeres DL 650. Nos, a tervem az, hogy a Mega Cool II-re azzal érkezem. Azt hiszem ismerkedésnek elég is lesz az a 600 kilométer... kíváncsi vagyok. Ha minden igaz, napi 5000-ért vihetem.
Milyen motoroktól maradsz le a Tiéddel? Hívd őket terepre, azt ott mutassák az erejüket!
Csikó onnan van.

hétfőn gurulhattunk volna egyet, arra jártam.
énis-énis-énis!

úgy rémlik, hogy nekem 18 körül volt.

úúúúgy mennék már Őrségbe!
Sziasztok!

Van itt valaki Veszprém megyéből GS-el?
Unom már hogy mindig lemaradok másoktól

George
Ha hozod a spayt.
Éreztem én ezt már tavaly is, de azóta "rendben" volt. Most meg beállt a cuci...
15.000 körül csinálják. De azért éltem a garncia lehetőségével.

Puszillak Bébinyusz!

okés! akkor elhoznád azt, ami nála van impregnálóm? kellene az őrségre... mikor talizol vele?

ma felülvizsgált a doki, és gyógyultnak nyilvánított! de azért nem emelgetek ezután sem eldőlt mocikat...

Koma: nekem is volt gond a kormánycsapággyal, akkor 5 éves volt a gép, és totál szét volt rohadva, alig mozgott a kormány. De csak akkor volt érzékelheő, amikor gurult a mocc.

pusza mindenkinek

Dooorcsi: megy a DRUKK! kérünk eredményt!
Nyúúú!
Találkozom a D@nival,ha gondolod elvihetem neki a sprayt!
1. nyusz
2 dani
3 tibkin
4 gambesz
5 gambesz

még valaki utoljára?