Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyes! nem ellinkeskedni a szerelő részéről.... bár az 1.2-es bandita sem rossz járgány...

Tibkin: azért hozd el az esőruhát, bár csak záporokat mondanak, semmi komoly pécsi egész napos dézsás-esőt.
Hát volt párszor, hogy bejöttem az Árpádhídhoz Lőrincről dolgozni. csúcsforgalomba. És ezt visszafele 16-17 perc alatt, szintén csúcsban.

Már 4x feszítettem utánna, mert rálógott a lánc a vázra. Pedig az esetek 90%-ban tényleg nagyon kímélem. Csak níha azok a fránya autósok kömínyködnek. Hát akkor meg kell mutatni, hogy ki a jani...

Most beszéltem vele. Aszondja, hogy megérkezik ezen a héten. Csüt vagy Péntek.

A sz*r csak az, hogy már nincsen rá pénzem!

(így kell ezt csinálni. Vigadva sírj!)
Ja, a mikulás bácsi hozta. De 5.893km-rel, mivel használt a gép. Tehát a tavaszi első dolog volt a szervíz.

A láncoddal mi van pontosan? Mi az, h szar állapot, konkretice?
A GS-t 28ezerrel adtam el, a gyári lánccal, de még nem volt agyonfeszítve, a görgők-O gyűrűk is rendben voltak. Ezek szerint Te sztrítfájterkedsz!

Teneked már volt olyan is, hogy 6ezres?!
Hisz csak most vetted...
Mit csinálnak rajta 4 napig? Motorgenerál? Nekem a DL-en a 6ezres belefért 1 órába. Meg 4 ropiba!
Assssssssszondta, hogy e hét vége felé.

Ez már megnyugtató lenne, csak az a baj, hogy ezt már négyszer hallottam.
Jipííííííííííííí! Előbb hozta a posta a dobozaim és esőrucim a Bázismotorból! Na lehet szerelgetni... Na nem az esőruhát, az riasztónak van, nem használni vettem!
Amúgy 2-án rendeltem, 17 napja, és pont ma gondolkodtam, hogy felhívom már őket.
Hbali, neked még semmi hír?
Gyermekeim!

Nem tom miért, de alaposabban szemügyrevéve a láncomat elég szar állapotban van . Pedig nem szoktam vele állatkodni és rendszeresen fújom szegényt. A szerelő szerint Max 5000 Km ha nagyon vigyázok rá.

Most van benne 15067 Km (egy szezon alatt tekertem bele annyit mint az elöző tulaj 3 év alatt. :) ) És mi lenne ha egy kis burzsuj geci lennék... Hát egyértelmű! 100.000 -es szervíz...

Szóval, kinek mi a tapasztalata? Mennyi az annyi?

Láncszett csere?
Meg a vészesen közeledő 18000 -es szervíz?
Elolvastam, mégegyszer, lassan, hogy értsem!
De számomra így is röhejes egy olyan terméken ez a felirat, amit üzemszerűen majdnem a dupláján használunk, mégpedig hosszútávon.
Ne tároljuk 60 fok feletti hőmérsékleten! Ebből nekem az jön le, hogy efelett romlik a minőség! Innentől nincs mit ragozni.
Akkor részemről természetesen 2200.

Pacit én szerdán viszem, csüt. kész, max. pénteken elhozom, így "csak" addig nem lesz...
De együttérzek, már most sem tudom elképzelni, hogy nem lesz a közelemben...
De pénteken már lesz, hiszen menni kell Őrségbe!
Pusz Bébinyusz!

Mondtam a srácnak, hogy levágom a fejét ha nem... és viszem az ezerkettes Banditját.

Kész lesz.... tuti!

De mindenképp meglesz péntek reggelre, ugyeugyeugye?

Én használom. Ha másra nem, hát arra, hogy tudjam, mi van a burkolatok alatt... szeretem ismerni a pacim. Viszont figyelni kell az alkatrészeknél, mert sok cikkszám ÁMERIKAI.

De nagyon jó kis oldal, az tény...
http://www.alpha-sports.com/su...

eztet szoktátok nézegetni?

ha nem, akkor tessék szokni..
Népek!
A héten kiállhatatlan leszek. Ugyanis ma reggel 7-re vittem a pacit a szervizbe, és csak szerda-csütörtök tudom elhozni. (Kezdő szervizben lassabb az ügyintézés... ) Már most hiányzik a "kisédes"... szörnyű a tudat, hogy nem vár otthon.
Láncspré-ügyben:

mivel már elég régen rendeltem, ezért mosta, az áru érkeztekor derült ki, hogy felemelték az árát 2200 ft-ra. Szorri, de 2 hónapja még ennyi volt, alapnak vettem.

Nyilván nem szeretnék bukni rajta, de úgy korrekt, ha azt mondom, hogy 2000-ért is vihető, mivel én vagyok a hunyó.

üdv.
Köszi. AZ Imet-ben is azt mondták,hogy ott vegyem meg az alkatrészt.
Nekem is szarakodik az áll része is.
Klasszikustól csak hibátlanul idézünk.
"Szerelem az, ha legyeli"
http://www.multimedia.cz/pf200...

Minden hónapot tessék végignézni
Jóhogy! Én is ragaszkodom... "ha lenyeli szeret".
De én valahogy ragaszkodom a "mag"-hoz. Lehet, hogy egy kicsit maradi vagyok, de egész jól elvagyunk egymással!
Dehogy is nem Kacsinka! Akkor tudsz csak igazán... hiszen minden működik, csak "mag" nincs!
Ez még nem jutott eszembe, de kipróbálom,köszi!
De ha ki vagyol herélve nem tudol senkitsenem szé.b.ni!