Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én GS-em nem hirtelenkedik. Szépen jelzi egy-két apróbb köhintéssel, hogy kéne még kaja. Innen még 3 kilométert tudok vele pacigolni, mire leállást produkál.
Kis kedves... időben szól! (legalábbis a Zenyimpaci)

Ha ennyire zavar, akkor csapot ki, és le kell csípni egy centit (kb. szerintem, nagyjából ) abbol a hosszabb csőből.
Hát igen
Multkor egy kabinos BMW-s moccos futárgyerekkel párhuzamossan slalomoztunk a dugoban. Pont egy Volvos akadékoskodott és a srác mondta, hogy megfigyelte hogy a legkekeckedőbbek a Volvosok. Szoval ha Volvot kerülgettek vigyázzatok.
Érdekes amit mondasz, mert a rángatás előtt még épp kezdtem örülni, hogy az 1200-1300-as alapjáratom 1100 lett a pirosnál!
Ja! Azt biztos dijjazzák az autósok is! Előre durakodsz, aztán meg nem bírsz elindulni...
Egy igazi kis szériás, szépséges szörnyeteg.
A pirosnál szerencsés eset a leállás. De nekem a Mörphy törvénye szerint mindig akkor áll le, ha előzők vagy egy böhöm nagy kamion van a nyakamban
Nekem 4-4.2 l/100. Kint 100-120 2szem., bent csak 100-120 1 vagy 2szem. Így 300-330Km-tartalék és tankolok olyan 14l-t.
Hát! Nem szennyezte úgy a világot
Sziasztok!

Nekem városi használatnál, csurig töltve, kb. 5l/100km fogyasztásnál a régi 17l tanknál úgy 200-220 km az a táv, amikor tartalékra kell csavarnom. És az az érdekes, hogy nem is annyira rángatással jelez, hanem amikor leállok pl. pirosnál, akkor esni kezd az alapjárat. Na ilyenkor szoktam beletankolni 10-11l körül, vagyis 6-7 l nekem a tartalék. Túrákon persze tovább is elég, 4l körül szokott lenni a fogyi.
Köszi a vigasztalást de azért csakugy van az rendjén hogy a tarcsi 3-4 l vagy 50-60km-re elég
Ha úgy is működött, akkor nem szabad hozzányúlni!
Ez még mindig 1 gyönyörű TL1000R

A Gs az ismerősömé csak van, h azzal megyünk valamerre.
Egyszer a Trabantomon se találtam! Kiderült, hogy kilopták a tankkal együtt
Na, most beégtem! Az adatlapodat néztem, azért bátorkodtam! Mikori a GS-ed? Vagy most akkor mid is van?
Egyébként ha jól tudom busán nincs benzincsap.
Miért, kinek van busája?

Gsről van szó!
Vegyek én is egy Busát?!
Tényleg zavaró! Én meg még meg is ijedtem, mert új a vas! Gondoltam még megyek egy 100-ast,aztán gondolkozunk a tartalék álláson! Na, majd megszokom! Ja, és minden áremelés előtt elmehetünk tankolni legalább!
Jah, és a tank ígyis, úgyis kb.20 liter!
Piet!
Ez a legkevésbé zavarjon. A városban 3 kilométerenként van benzinkút. Túrán meg minden harmadik megálló benzikút legalább, és akkor úgyis tankolunk.
Ha széttéped a GS száját, akkor is elmész vele 300-350 kilométert. Ezek szerintem elég megnyugtató dolgok.
Hááát, az tényleg nem olyan sok. Én 300-330körül fordítom át tartalékra...
Koko! Szerencsés ember vagy!
Én max 12 l-t , tudtam eddig beletölteni, de akkor már tarcsin volt és 215-250km volt a max a tartalékig. Már mindent kipróbáltam: szigouan középstenderen tanklok, csurig töltöm és mégis.
A szervizben meg jól lebeszéltek, hogy ez baj lenne. Engem eléggé zavar.
nem, köszi. ráér ott kp.
Utaljam Nyusz?
őrségig felvigázom a készletet...