ERIK! Boldog névnapot - utólag . Tegnap kivételesen annyi melóm volt, h olvasni sem tudtam a fórumot, nemhogy megszólalni !
Dooorcsi, igen, jártam az északi térségben. Megmotoroztattak cseppet , ééééééés meg is engedték nekem, hogy kipróbáljam a gixert . Hát hűűű . Pedig nem is mertem menni vele gyorsan, de akkor is hűűű. Azért az is eredmény, hogy a gazdája nem rosott mögöttem ...
Lánc ügyben én nagyon jól jártam : Pink Motors Tatabányán, ha sürgős a cucc, másnapra meg is küldik futárral. Nekem 24 ezret ment a mocc a gyári lánccal, ami elméletileg tényleg D.I.D., gyakorlatilag nem biztos... Az eladó a telefonban először rögtön a gyengébbik láncot mondta, 40 v 45 lóig, amikor mondtam, h gs-re kell. Na de az nem jó ugyebár, úgyhogy a következő verzió lett, 70 (?) lóerőig X-gyűrűs D.I.D. Eddig jól bírja a gyűrődést, bár még csak 4000km fele közelítek .
Ha jól tudom D.I.D 520 VM van előírva, de a gyári spórolás eredménye a "Regina" lánc.
Ha ezt veszel rá, akkor jó lesz. Blue cikkezett is erről az oldalán...
Nem úgy erősebb, hogy valamit szakít, hanem egyszerűen jobb az anyagminőség. Vagyis, ahhoz való...
Ez igaz is. Nekem az combosabb GS-em van. De ez akkor is sz*r. Miért nem raknak fel gyárilag jó láncot? Nagyon fika ez a lánc!
Egyébként, ha meg felrakok egy erősebb láncot akkor az nem a csapágyak rovására megy. Gondolom valaminek engednie kell, ha a lánc nem enged, akkor másnak kell. Nem?
Bali!
Rá se ránts! A gyári lánc gyengébb, mint ami "elő van írva". Ha megveszed a szettet, akkor tököset kell venni, és többet kibír majd. esSO kíméletesen vezet és 34 LE-s volt a mocija... ugyanazzal a lánccal ezért tudott jó sokat elmenni.
nemtom milyen médincsájna láncot használtok, de nekem a gsxr elment rengeteg túrával, állatkodással, pályázással 25.000 km-t és még mocicc is velem vót
Én mindig egy kicsivel lazább lánccal járok, mint ami elő van írva. És alig kellett húznom rajta eddig 10000 km alatt. Persze, majd ezután kezd el fáradni az anyag és biztos gyakrabban hozzá kell nyúlni, de eddig nem nagyon lazult.
Majd, ha tudom lefotózom neked, mert én nem értek hozzá. Abból gondolom, hogy sz*r, mert már a 4x állítottam rajta, nem is keveset. De ha a kerék állítási lehetőségét nézzük, akkor ha emlékeim nem csalnak:
Ha a kormány felöli (legszűkebb) vége a 0% és innen indulva hátrafele a maximális tengelytáv a 100%, akkor, most kb a 65%-nál jár.
Szerintem gyárilag kb a közepén lehetett a tengely, akkor mostmár hát a f*sz se tudja szerintem 1 - 1,5cm -el már hátrébb van a tengely. De tényleg nem tom. Majd lefotózom és akkor majd jól megasszondhatod nekem a tutit...
De nekem laikusnak, mintha már egy kicsit kopottaknak tünnek a szemek. Majd meglátod. 35 ropi a csak a szett? + munkadíj?
Vagy elmegyek rocknagyfaterhoz!
Az Ő lánca eléggé le volt strapálva ahoz, hogy tudja mi az igazán gáz állapot!
Abban az üres üzletben van egy GSXR-1000, egy DL 650, egy GSX 650F, és egy 800-as cruiser... meg 3 bőrruha. Most nyitnak... de a szerelő srácot ismerem a múltamból. Bízom benne.
És akkor abban a feltáblázatlan üres üzletben mit árulnak? Biztos, hogy az szervíz? Nehogy majd egy kovácsműhely legyen, és annak megfelelően 15 kilós ütűszerszámokkal dolgozzanak!
Most, hogy ilyen kimerítően leírtad, hogy mit is jelent pontosan a xar állapot, csak azt tudom javasolni, hogy amikor kifizeted az új szettre a 35 ropit, na ott mutasd meg, mekkora jani vagy!
Nagy kérdés volt, hogy a kormánycsapágy-csere belefér-e a garanciába. Nem fogták rá, hogy kopóalkatrész, így belefér. Nos, erre péntek délután jött meg az állásfoglalás. Ma reggel bevittem a pacit, és ma rendelik az alkatrészt. Mivel még feltáblázva sincs a kereskedés, így készletük sincs. 2 hete nyitottak élesben. Tehát, szerdán van itt a csomagjuk, akkor szétborítják, és megcsinálják. Addig meg náluk porosodik a paci. Nagyon nem lesz időm vele menni a héten, így ez volt az alkalmas szervízbe vitel időpontja. A munka itt is csak egy óra.
Naszóval, most ott alszik a mocc, mert az Őrségre kell, és Szekszárd csak 26-án tudta volna vállani. Szar csapággyal pedig nem akartam nekiindulni.
156 ménes! És egy ménesben hány paci van?
Köszi mindenkinek!
De akkor mennyi az annyi?
ERIK! Boldog névnapot - utólag
Dooorcsi, igen, jártam az északi térségben. Megmotoroztattak cseppet
Lánc ügyben én nagyon jól jártam
Ha ezt veszel rá, akkor jó lesz. Blue cikkezett is erről az oldalán...
Nem úgy erősebb, hogy valamit szakít, hanem egyszerűen jobb az anyagminőség. Vagyis, ahhoz való...
Egyébként, ha meg felrakok egy erősebb láncot akkor az nem a csapágyak rovására megy. Gondolom valaminek engednie kell, ha a lánc nem enged, akkor másnak kell. Nem?
Ha nem is Médincsájná, de made in slit-eyed...
Persze már tervbe vette hogy ecce csere lesz
Rá se ránts! A gyári lánc gyengébb, mint ami "elő van írva". Ha megveszed a szettet, akkor tököset kell venni, és többet kibír majd. esSO kíméletesen vezet és 34 LE-s volt a mocija... ugyanazzal a lánccal ezért tudott jó sokat elmenni.
De akkor is állítom, hogy ez csak aljas rágalom. Szerintem nagyon nyugottan vezetek. (addig amíg hagynak)
Majd, ha tudom lefotózom neked, mert én nem értek hozzá. Abból gondolom, hogy sz*r, mert már a 4x állítottam rajta, nem is keveset. De ha a kerék állítási lehetőségét nézzük, akkor ha emlékeim nem csalnak:
Ha a kormány felöli (legszűkebb) vége a 0% és innen indulva hátrafele a maximális tengelytáv a 100%, akkor, most kb a 65%-nál jár.
Szerintem gyárilag kb a közepén lehetett a tengely, akkor mostmár hát a f*sz se tudja szerintem 1 - 1,5cm -el már hátrébb van a tengely. De tényleg nem tom. Majd lefotózom és akkor majd jól megasszondhatod nekem a tutit...
De nekem laikusnak, mintha már egy kicsit kopottaknak tünnek a szemek. Majd meglátod. 35 ropi a csak a szett? + munkadíj?
Vagy elmegyek rocknagyfaterhoz!
Az Ő lánca eléggé le volt strapálva ahoz, hogy tudja mi az igazán gáz állapot!
Mit Te szól Erikosz?!
Naszóval, most ott alszik a mocc, mert az Őrségre kell, és Szekszárd csak 26-án tudta volna vállani. Szar csapággyal pedig nem akartam nekiindulni.
Ezért sok az idő.