Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg néztem :)
Na ne szivass.
Nekem nincs sor2.m
Neked meg ez még nem megy.
Nem bunkóságból írom, bocs, de
azért gyakorlásnál megpróbálhatod hátha megy, nekem van fent egy videóm ahol megnézheted hogy lehet kiküszöbölni azt hogy reflexszerűen ne húzd be a kuplungot , csak gáz és hátsófék
Ja, de a fene sem értette ezeknek a sor2eseknek a lelkét eleinte. Azért a kuplungot sztem te is ráhúznád. Már csak a biztonság kedvéért is. Mert ha lefulladsz akkor Hejj:)
Sor4 ilyent nem kér húzod és megy, nem torpan meg!
Tényleg nem akarok kötözködni, de azt csak hátsófék gázzal kell csinálni
a 600 -as cbf meg sztem is jó motor, remélem áprilisba büszkélkedhetek eggyel
Egyébként hiszed vagy sem, fejben dől el, hogy M-et kapsz vagy sem a vizsgán. Én rutinon is amikor elindultam, előtte végiggondoltam, egyes pálya, és amikor úgy éreztem h ok, akkor gó. Senki nem szolt h ott állok 20mp-et. A többiek meg a pálya mellett néznek és eszembe sem jutott rájuk nézni. Tuti elkúrtam volna. Fejben dől el. Pedig másnaposan menten vizsgázni.
Remélem is! De azért a jobbkezeseknél én szép lassan botorkálok, hogy ne érje szó a ház elejét! Nekem ma ami nem volt egyértelmű az a balra kanyarodás baloldalon. De mivel ezt már le is írtam így fejben meg van, holnap figyelek rá.
Én is élveztem a városi vezetést. Jobbkezes utcákban is csak úgy hasítottam mint a szél!
Aztán mondta az oktatóm (halál jó fej volt), hogy ez a felállás így nem jó. Mert én kellemesen elmotorozgatok, ő meg idegeskedik. Szerinte pont fordítva kéne lennie, hogy ő kellemesen elautózgat, mi meg idegeskedünk.
Meg hogy 20 év motorozás után se menjek ilyen lazán. megfogadtam a tanácsait, és vizsgára teljesen kicsizolódtam.
Úgyhogy szerintem neked is meglesz elsőre!
ÁÁÁ, nem. Az 500 nál a rutinon. Első pálya bólyák között lassú haladás, ott 6 mp-ig kell szuttyogni. Csúsztatott kuplunk, hátsó fék. Egyszer elbaxszam és kigyorsításnál lefulladt. A sor4 az alapból nem csinál ilyet. Ezt rosszul gondoltad akkor. Könnyebb kanyarodni. jobban mertem ezt dönteni, pedig ekkorával még soha nem mentem! Amikor én voltam elől simán gyorsulgattam, aztán bevártam a többieket. Jó móka, ha már kötelező, legyen benne élvezet is. A csajok kíválóak mindkét oldalon, szal jó volt, de sztem holnap megint az 500-ra ülök, pedig dejóvóna
Érdekes, pedig azt gondolná az ember, hogy a 2 hengerest könnyebb kezelni, alul több van, nehezebb lefullasztani... De ha ezt tapasztaltad elhiszem.
Pontosan olyan. Csak nem 500. Sokkal jobban teljesít. Könnyebb fordulni, kezelni, elindulni, kanyarodni.
Tisztára úgy néz ki mint a CBF500-asok (ami nem csúnya), csak sor 4-es motorral.
De nekem sem kéne egy ilyen hodály. A 600-as amivel ma mentem bőven elég. 78LE, szépen megy van nyomaték és fordulaton meg is indul. Na meg a szép pécsi csajok visszafordulnak utána:) Meg én is utánuk
Nem rogy ez be..............kitámaszt és állja a sarat..................
Szerintem meg csak irigyek vagytok
De ez féktávon még lejjebb is megy.. a kipufogó meg nagyon alul van. Szerintem ez a motor egy fekvőrendőrön elvérzik
Szerintem nem.............picit orra dőlős olyan gixxeres.
Mondtam is a fószernek, hogy szép. De látszik, hogy nem honda, mondom az enyém már majdnem 20 éves, ezen meg ugyanazok a megvalósítások köszönnek vissza pár évesen. Igaz ez injektoros. NA de hát...
Nem vált be a munka?
Azt mondtad találtál egy állást.
Hétvégén én is itthon dekkolok szerintem. Belekezdtünk a házfelújításban, aztán lesz mit tenni.
Ja hogy a villára gondoltál. Az igen. Viszont nézd meg a hátulját (rugóstagok) és hasonlítsd össze egy mittomén CB400-al
Jah, és Zoli nem a gumikra gondolt, hanem elöl a futóműre..
250 kg.. piha
Ez 190-es gumival volt hátul szerelve, az nem olyan pilincka. Nézzétek meg a képet szépen látszik a különbség az 400-asom meg ez az 1400 között. Mintha 1000-es gixer melett egy 50köbcentis állna? Na annyira nem, de azért nem kicsi. 250kg.
Elég pilincka lábai vannak...................egy elején sérült példányt kis fogyókúra után gixxer ezres elemekkel turbózva még el is képzelnék.
GSX 1400 2001

Így volt kerek a formavilága.. az új eu normák miatti trombitakipufogó jól lehúzta a végén..