azért gyakorlásnál megpróbálhatod hátha megy, nekem van fent egy videóm ahol megnézheted hogy lehet kiküszöbölni azt hogy reflexszerűen ne húzd be a kuplungot , csak gáz és hátsófék
Ja, de a fene sem értette ezeknek a sor2eseknek a lelkét eleinte. Azért a kuplungot sztem te is ráhúznád. Már csak a biztonság kedvéért is. Mert ha lefulladsz akkor Hejj:)
Sor4 ilyent nem kér húzod és megy, nem torpan meg!
Egyébként hiszed vagy sem, fejben dől el, hogy M-et kapsz vagy sem a vizsgán. Én rutinon is amikor elindultam, előtte végiggondoltam, egyes pálya, és amikor úgy éreztem h ok, akkor gó. Senki nem szolt h ott állok 20mp-et. A többiek meg a pálya mellett néznek és eszembe sem jutott rájuk nézni. Tuti elkúrtam volna. Fejben dől el. Pedig másnaposan menten vizsgázni.
Remélem is! De azért a jobbkezeseknél én szép lassan botorkálok, hogy ne érje szó a ház elejét! Nekem ma ami nem volt egyértelmű az a balra kanyarodás baloldalon. De mivel ezt már le is írtam így fejben meg van, holnap figyelek rá.
Én is élveztem a városi vezetést. Jobbkezes utcákban is csak úgy hasítottam mint a szél!
Aztán mondta az oktatóm (halál jó fej volt), hogy ez a felállás így nem jó. Mert én kellemesen elmotorozgatok, ő meg idegeskedik. Szerinte pont fordítva kéne lennie, hogy ő kellemesen elautózgat, mi meg idegeskedünk.
Meg hogy 20 év motorozás után se menjek ilyen lazán. megfogadtam a tanácsait, és vizsgára teljesen kicsizolódtam.
Úgyhogy szerintem neked is meglesz elsőre!
ÁÁÁ, nem. Az 500 nál a rutinon. Első pálya bólyák között lassú haladás, ott 6 mp-ig kell szuttyogni. Csúsztatott kuplunk, hátsó fék. Egyszer elbaxszam és kigyorsításnál lefulladt. A sor4 az alapból nem csinál ilyet. Ezt rosszul gondoltad akkor. Könnyebb kanyarodni. jobban mertem ezt dönteni, pedig ekkorával még soha nem mentem! Amikor én voltam elől simán gyorsulgattam, aztán bevártam a többieket. Jó móka, ha már kötelező, legyen benne élvezet is. A csajok kíválóak mindkét oldalon, szal jó volt, de sztem holnap megint az 500-ra ülök, pedig dejóvóna
De nekem sem kéne egy ilyen hodály. A 600-as amivel ma mentem bőven elég. 78LE, szépen megy van nyomaték és fordulaton meg is indul. Na meg a szép pécsi csajok visszafordulnak utána:) Meg én is utánuk
Mondtam is a fószernek, hogy szép. De látszik, hogy nem honda, mondom az enyém már majdnem 20 éves, ezen meg ugyanazok a megvalósítások köszönnek vissza pár évesen. Igaz ez injektoros. NA de hát...
Ez 190-es gumival volt hátul szerelve, az nem olyan pilincka. Nézzétek meg a képet szépen látszik a különbség az 400-asom meg ez az 1400 között. Mintha 1000-es gixer melett egy 50köbcentis állna? Na annyira nem, de azért nem kicsi. 250kg.
Na ne szivass.
Nekem nincs sor2.m
Neked meg ez még nem megy.
Nem bunkóságból írom, bocs, de