Ha nagyon ordas, akkor már a felni is oda lenne, de ott minden rendben. Egy átlagost még kéne bírnia, nem?
. Tavaly nyáron júliusban vittem el először szakműhelybe, a szimeringek jók, tökéletesek voltak, csak sűrűbb olajat akartam, meg szűkítő pogácsákat, hogy már nyugalmi állapotban a rugókat előfeszítse. Jó lett keményebb lett a rugózás, jobb az úttartás, de decemberben elkezdett folyni a szimeringeknél az olaj nagyon.
Pedig 4-5 évet ki kellene bírnia. Garanciában megjavították, megint gyári híg olajat tettek bele, amin bosszankodtam, de a szűkítő pogácsák benne maradtak. Azóta / március eleje / 2000km-t mentem vele, és tegnap vettem észre, hogy az egyik szimeringnél megint ereszti az olajat. Ez az őrületbe fog kergetni,
De legalább tudnám, hogy mi okozza? Azt tudom, hogy nem gyári a szimering, amit beletesznek, de esküsznek rá, hogy jó. Néha egy-egy kátyú, vagy fekvőrendőr 20-30km/h-nál : ennyit kell bírnija még egy teleszkópnak szerintem. Azt kezdték mondani, hogy a sűrűbb olaj okozhatja. Én ebben kételkedem, de most legutóbb ráadásul gyári híg olaj került bele, mégis elfosta magát?
Eddig még egy motorom sem csinált ilyet! Mi lehet a megoldás: esetleg gyári szimeringek, vagy valami nagyon spéci minőségi szimering?
....jobb lett volna előre kérdezni a szétszedés előtt......na meg ha beleragasztotta az előző ember a csavart akkor sem egyszerű.....volt szerencsétlenségem ahhoz is...
most jöttek össze a dolgaim időben és egyebekben.
a karbiszinkron nagyon aktuális lenne .170 felett már lusta.
kedd- sze., vagy szo.- vas. van időm meg fuvarom, ha otthagyós.
megoldható , vagy adnál időpontokat későbbre ?