Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a lényeg h jól éreztétek magatokat!
jön az újabb 7vége..... ki merre? ki mikor merre? ganjaninja is hazaért, a 4 kiló mínuszt rétessel lehet javítani
Hát mit ne mondjak..lenyűgöző ,kibajó,ultrafullextra volt ez a nyaralás! A reptérről befelé a sofőr "segítője" csak két euróért volt hajlandó berakni a csomagtartóba a bőröndöket....pff. Nem vagyok szarrágó..és készültem is erre..de az arcátlan stílus megbélyegezte sokukkal a viszonyomat...persze voltak jó arcok is..A szálló sokcsillagos ,seggkinyalós...a személyzet minden nap megkérdezte ,hogy hívnak ,hogy vagy..honnan jöttél...kb annyi jelenőséggel bír mint az amcsik ..háj hány a varjú..kérdése..A szobánk kulturált és csöndes helyen volt gyönyörű kilátással!
A Vörös tenger maga a csoda...ha bírta volna a bőröm akkor ki sem mászom a vízből. A kaja európai emberek számára lett kitalálva..bár van pár ízletes helyi eledel is..Aki mázlista..és ilyen tutira kevés van az nem kapja el a fossunk éjjel, nappal,reggel,este betegséget......na én a másik naptól már csak a főtt rizst preferáltam...4 kilót fogytam...ami jól jött..de ezt elviseltem volna valami humánusabb módszerrel...
Kairóban és Alexandriában sajnos nem jártam...pedig tervben volt..de a mostani instabil politikai helyzet miatt...na meg a CNN tudatmódosító hírei hatására ez most kimaradt.A félelmetes része viszont az volt amikor a kontakt segítségével eljutottunk Sharm régi piacára...Bakker még jó ,hogy nyilvánosan nem zsebelték ki a csoportot..Minden a lehúzásról szól és arcra méretezik az árakat.
Rengeteg orosz nyaral kint...és nem csak mi hanem a helyiek is hánynak tőlük..
A teve nem köp...sőt amiket láttunk...csórikák már csak a turisták örömére vegetálnak.....sajnos a kutyák sincsenek jobban tartva... némelyik látványa rendesen hazabaszta a hangulatomat...:(
Jó ,hogy a nyaralás alatt a "napos" oldalát láttuk az országnak..de a felszín alatt ott virított a mérhetetlen szegénység is...amit most nem firtatnék..ez olyan kontrasztos mint a korallzátonyok gazdag,színpompás élővilága és a tengert körülvevő mérhetetlen sivatag kopársága...
Na jó..nem vagyok grafomán....ezt leírni képtelen vagyok....meg kell élni!
Akkor én egy szót sem szólok, mert ER-5-ön tanultam vezetni.

Zöldfülűként az a gép is tetszett, de ami a legfurább, hogy az oktató vasai közül az YBR 125 jött be a legjobban. Azon éreztem először pár kör után, hogy tök természetes, nem kell figyelni erre-arra, csak menni.

Az ER-5 elsőre azért elég nagy meglepi volt a maga 50 pacijával. Mondta is az oktató, hogy figyeljek oda, mert a 250 nem egyenlő 500-zal...
Nekem is mozog. Egyszer a gumis faszán körbeforgatta amikor rakta vissza a kereket. El is torzult, meg bele is szántott a lengővillába. Azóta csak a kereket viszem gumishoz...
Nem könnyű az alapján belőni, de ha ez a lap és a felette lévő alátét közé egy is olajat teszel lehet nem mozog annyira becsavarásnál.
nekem azok a barázdák centiket mozognak, meg össze vissza csúszkál fel le is, nekem a szerelő simán szem mértékkel lövi be
Ott vannak a barázdák, és jobb és bal oldalon is ugaynúgy kell álljon. Ebben nem értem mi a rejtély?
bocs én nem értek hozzá, csak kérdezem hogy milyen kettő nem egyforma?
Nem jön össze a kerék beállítás valaki segítsen a hátsókerékről van szó hogyan kéne csinálni ,hogy egyenes legyen az uton mert dig.tolomérövel mértem és nem egy forma a kettő.
Ja és hány sírt fosztottál ki?
És a tevék tényleg pofánköpnek ha beszólnak nekik?
Jé egy Ninja!
Lökjed a képeket, meg az élménybeszámolót! Meg hogy mennyire hiányoztunk és az utolsó napokban is csak Mecsek meg Bükk túrákról álmodoztál a piramisok tövében.
De én holnap a 600-assal akarok menni
De úgyis 2 5-ös lesz szabad. Szal
A jógép meg marad a garázsban és az oktató majd kocsizik. Vagy megoldom. . Bedobom magam:) Nekem az kell!
Annyi az előnye az ezresnek hogy ha a váltót a padláson hagyod akkor is lemehetsz a pincébe semmi dadogás,rángatás,csapkodás nem lesz csak erő mindenhol.
No a 600as amivel ma mentem pont ilyen. HA sokban hagytam véletlen, mert nincs visszajelző, akkor lepakoltam h jó legyen. DE sokban is lehet menni. Csak onnan kicsit dadog:) DE aztán vissza és jó minden. Nade de kipróbálnék egy 1000-est! Nagyon:)
Kevéssé stresszes mert vagy 1-2-ben mindent megoldasz városban vagy felhúzod 5-be és otthagyod míg ki nem érsz.

a 675 hasonló.Attól függ milyen kedvem van.Nem kell csúsztatni semmit de hátsó féket se............csak ha meg akarsz állni.

A méret a lényeg.................a teljesítmény mindent visz.
Igen és azt városban kihasználod? Élménybeszámolót kérek erről:)
Hidd el van jobb is.................például az ezres.
Ninjának meg ha kint jár a sivatagban, lőjjön már pár kengurut, annak a bőre értékesebb mint a marha. Mocizáshoz is jobban ajánlják.
Amúgy meg jó a 2 henger simán. Csak még nem volt alkalmam kihasználni. DE az a 6ccázas ejj:)
A gond az, hogy ebben az évben ez már a második, és ugyanaz a fő-főnökség, csak más alosztály... csodálkoztak is a kiléptetőpapírom láttán az ügyintéző hölgyikék, hogy mit keresek ott már megint, kihagytam volna valamit?
De így nem lehet motorozni, a két gyerkőc miatt, nem benzinre költök... az egyéb cserélendő cuccokról más nem is szólva.
Én is hasonló cipőben járok. Sajnos..
Úgy is mondhatjuk, hogy nem vált be... meg úgy is, hogy 9 nap után, indokolás nélkül, próbaidő alatt a munkáltató megszüntette a jogviszonyomat... így hivatalos.
Tuti nem tudnám megcsinálni
Csak kissé rövidek a vidik.
Azért írtam h nem az igazi, mert ha megnézed azért nem 100-as
De ezt ÉN NEM TUDOM ÍGY MEGCSINÁLNI!
SZal lehet h a kinek a fasza nagyobb, de akkor is jobb a 4 henger ilyen szempontból, h tartod alapjáraton!
Hóóreggelt kiáltok! Tart még a "kinek fasza nagyobb" vetélkedő...vagy tudjuk már ,hogy a Gs500 nem a legnagyobb de páran azért jól elvagyunk vele?
Hát passzolom... Ha megnézted mind a két videót, nem értem mire mondod ezt, egyszer majd próbáld megcsinálni és rájössz hogy milyen nehéz, nem tudom hogy nézted-e hogy mekkora kört írtam le, és milyen sebességgel, egyébként meg a csoportból sokan neki sem álltak a gyakorlatnak nem hogy megtudták volna csinálni, és sztem te sem tudnád, Nem bunkóságból írom, bocs, de