Ha akkora a perec hogy a hűtő és a többi szétcsattan tuti nem fogod folytatni az utad saját lábon..............úgyhogy nem egy nagy visszatartó erő.
Inkább aggódsz a töréseken és zúzódásokon amit a mentőben ápolgatnak.
De...............viszont működik............simán 20+ évet adnék neki..............csak van egy védő rászerelve ami elég csálén áll így ki kell egyengetnem.
Nagyon ráért...............majd télen csikorgó hidegben a garázsban felakasztom szerencsétlent kiütöm a telót és leszedem a hűtőt...........majd szakember visszapofozza.
A behorpadt vízteret nem tom hogy oldja meg mert azon van a tartó csavarja...........az a pici horpadás vitte el 3-5 milit a védőt befelé.
A vizes termikusan stabilabb...cserében van fagyálló cserebere,vízpumpa,tömítések,csövek,termosztát..és egy hűtő ami valóban perec esetén egy kritikus pont...
Ha a levegősön kipukkan a hengerfej pakolás..még lazán haza mész....a vizes esetén sok más is károsodhat..
A legjobb akkor is a víz+olaj hűtés
Komolyan elgondolkodom a kevesebb hibalehetőségen de nem tudok felmutatni semmit.....................annyira hibamentesek a vízhűtések hogy ordas perec nélkül sosem lesz gáz e miatt............viszont sokkal egyenletesebb a hőingadozása a gépnek...........pont mint a karbi vs. inyektorvita.............mindíg ezzel jönnek a karbifanok de ennyí nyűggel amit okoz sosetalálkoztam inyektoros gépen.
Mi az hogy jobban bírja? Mindkettőt mérnökök tervezték és méretezték, tehát bírják..
A léghűtéses motorok kevesebb hibalehetőséget tartogatnak..hamarabb belemelegszenek (ez főleg rövidtávokon történő mászkálásoknál előnyös)
Hosszabb távon még csak léghűtéses motorokat vezettem..nekem megfelel
Hello segitség kellene...néztem motorokat léghűtésest meg vizest is? melyiket ajánlanátok? melyik birja jobban? vagy bármi érdekel a témával kapcsolatban köszönöm ;D leginkább túrázásra
Tökmindegy de mostanában valahogy a vizesek lettek jobban elterjedve............levegős kihalóban van.Talán a milliárdnyi kínai 125-ös kivéve.