Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha csak nem timbuktuból kell hazajönni persze hazabiciklizhetsz.Bár az új adásvételin rajta van az óra perc is................így nem kéne rögtön elüttetned magad.
helo! Segítségeteket kérném , motorvasarlassal kapcsolatban. Ha megveszek egy motrot es eleg messze van a lakhelyemtol el tudok vele jonni a sajat laban. marmint ha megvan az adasveteli es van meg rajta muszaki viszga.. akkor kell meg valmi papir. a biztosítas meg kell kotni helyben? . v hogy mükodik ez.? elore is koszi
Kéne valami oktatásra mennem hogy felvegyem a versenyt a nagyokkal.
Ott felfelé irtójó....................oszt képzeld el ezt 150-200 km-en keresztül.
Persze, szélárnyékban nem erölködik annyira...
Viszont a Naszály ring valahogy kéri a gázt.
Mé ha megy előtted valaki 160-al akkó má minden tuti?
Ha elől megyek, én sem megyek 140 felett. Az alatt jó haladni tartósan a GS-el.
Inkább én loholtam. Nembirom a nagy sebességet.
Próbáltam tartani a tempót veletek. Ja és megbeszéltük, hogy ilyenkor a kenés is jobb.
Kilo hatvan szinte mindenhol.
Pont jól használom, Tsanyi is ezt mondta.
34 000 km után is még jók voltak a hézagok, a vákum is jó volt, és a karbik is szinkronban voltak.
Te kitolod a szemét.
Nekem feketedik az olaj, cserénél olyan, mint a sűrű kávé.
Szerintem csak hozzászoktál az idomhoz, mint én is, és szokatlan hogy jobban beléd kap a szél.
No ma haverom is ráért meg át is "toltam" a gépet hozzá, mondta megnézi a jobbos folyós telómat. Íme a nap eredménye, és máris nem folyik:) beszarás:) Jó tudom, ez nem végleges megoldás, de sztem itt sokan örülnek majd ennek
Én is azt vettem észre, hogy lassabb és instabilabbnak éreztem.
Bár valahogy az SV1000s után idommal is lassú volt.
Tamasszon alá a vacogos cápa, illetve Akkor már az alteregoja- azaz cápa, de úgy hogy többet ne tudjon leulni!
Na az azért elég beteg dolog, hogy helyben járat full hőmérsékletre egy blokkot, és nem is szabadna. Telente max 5 perc, nyáron meg kettő, én inkább az első 10 km- en nem forgatom a motort 4 ezer fölé, azt csók...
Mellesleg a víz hiába 50 fok, ha az olaj Akkor még csak kb35...
Amikor leírtam a trabantot, gondoltam h valaki a porsével fog majd jönni. Heh na ja de az nem 5 litert eszik. Szal tudd hogy értsd, itt mindenki 2 literrel jár
Amitől még hülye hullámzásokat csinálhat az a kormány csapágy nem megfelelő szorossága....de azt alacsonyabb tempónál is észreveszed...
Akkor csak a szél, kössz!
Kár, kicsit mert megszoktam hogy idommal stabil volt, de így szebb! Az idomosoknak meg üzenem, hogy ne bánkódjanak,mert nem áznak szét, gyorsabb a motorjuk és 3-4 decivel kevesebbet eszik nekik! (hosszútávú tapasztalat!)
Mindjárt jön fisi kolléga és "alád támaszt"
Nem feketedik...sárgul...de az normális...
Nyugi..az enyém is olyan tájt kezd el reszketni....de csak a menetszél játszik vele