Ez a legjobb ötlet! Ha most eladod...úgy jársz mint én a motortalan korszakomban...ha csak meghallasz egy motorhangot...megszakad a szíved..tudván ,hogy nem ülhetsz rá a...csak egy nyamvadt körre.
Ha meg aztán rászánod magad ,hogy vegyél...ki tudja ,hogy mennyiért teheted majd meg. A mostani vasad egy kipróbált darab...tudod a nyűgjeit...és legfőképp az egyik legolcsóbban üzemeltethető...és elnyűhetetlen.
...bár ha olyan a háttered...vagy a versenyszférában ingyen élsz....akkor mindez tárgytalan..
Ha valaki évben 2x ül rá és eladáson törpöl nem kell visszafogni.
A gépnek évről évre ha nem mentek vele akkor is csökken az értéke.
Semmi értelme megtartani.
Ez egy GS500 nem aranyrudak vagy ritkaságok mint egy gulwing.
Ami megvan azt nem szabad eladni! Ezt úgy általában és a motorra is értem.
Csak akkor add el, ha veszel is, mert később már nem biztos, hogy vissza fogsz ülni!
Jó ötlet. Az biztos, és ahogy olvastam itt, nem cserélek benne semmit, mert úgysem hiszi el a vevő, legfeljebb, amit lát (pl. gumikopás), és fix áron adom, hogy ne szívjuk egymás vérét.
A gázbowdent mind állítani, mind kiakasztani a markolatnál is ki tudod. Szerintem egyszerűbb. A kapcsolót 2 csavar tartja össze, ha kétfelé szeded, akkor a gázbowden beakasztásához is hozzáférsz. Csak vigyázz, mert a kapcsoló belsejében van egy tüske, ami a kormányon lévő furatba megy bele, hogy ne tudjon elfordulni, ha össze van rakva. Na az baszott könnyen letörik. Bár, ha a darabka megvan, orvosolható, de nem egyszerű. Ergó, csak érzéssel.
Ezután már a kapcsolóhoz hozzáférsz, lehet, hogy csak koszos az érintkező, vagy elcsúszott a visszalökője. Látni fogod.
Ha felvetődik a gondolat akkor mindenképp.De én már decemberben felraknám a hahura vagy most.
Mire megérik a gondolat mindenkiben addigra pont december-január lesz.
Aki venni akar az télen keresi és tavasszal veszi meg.
Addig csak csorgatja a nyálát és hülye emailekkel bombáz.
De ha nem látja mindennap a hahu parkolóban a kiválasztottat akkor keres másikat.
Gömbkerekű motor: cikk
Még nagyon sok év telik el, mire nemcsak, hogy kapható lesz ilyesmi, de elérhető áron.
Sajnos erősen gondolkodom a motorom eladásán, mert pl. ebben az évben kétszer ültem rajta. Kihasználatlan. Csak fizetem utána a mindenfélét. Úgy tudom, tavasszal érdemes eladni, a motoros szezon kezdetekor. Aztán ha később úgy alakul az életem, megint vehetek motort. Mit javasoltok?
sziasztok!
Az indító gomb elég nehezen működik a motoromon. Nagyon erősen kell nyomni hogy indítsa a motort. Amikor szétszedtem a kapcsoló házat akkor láttam, hogy ahhoz hogy a gombhoz hozzá lehessen férni ki kéne akasztani a gázbowdeneket. Ehhez viszont a bowdenek holtjátékát kéne nagyobbítani a tank alatt.
Lehet ezt valahogy egyszerűbben csinálni? A kapcsolón lehet valami érintkező tüskét állítani, vagy cserés lesz?
Köszi előre is
Bakker..mostantól nem hajtom félbe...mindig zavart ,hogy ilyen nagyra nőtt.. Tudat alatt lehet ,hogy ezért elég nekem egy Gs..és ragaszkodom a jól bevált...bár elavultnak látszó...de kiválóan működő vackaimhoz..
Eztán nem érzem magam vacakul az öreg autóban...a lepkefing motoron...és éljen a 20 éves baszott nagy képernyős...áramzabáló Tv-m. Amúgy szebb képe van mint Anyu aranyáras Led tv-jének
Elsőként felcseréltem a gyertyákat. 3000 km ment bele olajcsere óta. Akkor kapott új légszűrőt, persze ettől lehet még koszos, igy majd megnézem. Szerintem viszont akkor mindkét oldalnak feketének kéne lennie. Megnéztem az olajat is. Nem tűnik koszosnak, és egy csep sem hiányzik. Ebből arra következtetek, hogy nem a hengerekkel, szelepekkel lehet a gond.
Lassan jönnek a rossz napok, akkor majd kipucolom a karbit, meg leellenőrzöm a légszűrőt is.
Addig is ha van valakinek egyéb ötlete, ne tartsa magában.
Azért nézd meg a légszűrődet is. Lehet egy merő kosz és nem kap elég levegőt a motor, és szivatón meg (amikor még dúsabb a keverék) lehet ezért nem indul. A fekete gyertya amúgy is dús keverékre utal.
És ennek mi lehet az oka. Mire gondoltál amikor azt mondtad, hogy egy pipa megvan. Amelyik fekete, annak az elektródája ugyanolyan őzbarna szinű. Menet közben semmi rendelleneséget nem lehet érezni. Ha alapjáraton lehuzogatom a pipákat, akkor kb. ugyanoda esik le a fordulat. Magas fordulatról rendesen visszaáll alapjáratra. Csak az inditás változott.
Tanácstalan vagyok ,és ha nem muszály, akkor nem dönteném szét a motort.
Bakker, én vak vagyok,de igazad van, akkor a köv. lépés, hogy meg kell kérdezni tsanyi-t, vagy Biti-t, hogy mikor ér rá.
Ha kicseréled a gyertyákat, lehet megint beköpi, sza szinkron és karbi gondolom, de most egy agy kéne, aki tényleg ért hozzá és nem netszakértő, mint én.
Na erre rákattantam, köszi... már hallottam róla, de ez jól jött, hogy sopánkodjak a világon.
Pont most szopok a TV-vel, mert kiment benn a sorkimenő trafó, de erőszakosan meg akarom csináltatni egy haverral, csak vadászok a trafóra... persze nem lehet kapni, mert minek az...
Ha meg aztán rászánod magad ,hogy vegyél...ki tudja ,hogy mennyiért teheted majd meg. A mostani vasad egy kipróbált darab...tudod a nyűgjeit...és legfőképp az egyik legolcsóbban üzemeltethető...és elnyűhetetlen.
...bár ha olyan a háttered...vagy a versenyszférában ingyen élsz....akkor mindez tárgytalan..