Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ejnye ejnye . Úgy látom, egyebet sem csináltatok egész hétvégén, csak űltetek a seggeteken és élvezkedtetek .
Hosszú hétvége:
Ózd-Zágráb-Split(nem pályán!)-Ott össze vissza, aztán ma ugyanez fordítva.
összesen 2200 km, ebből a mai 900kb.
Brutális volt gyerekek, ajánlom mindenkinek!
A régi 1-es úton kb 350 km-en keresztül lehet kanyarogni, és a legtöbb kanyar 100 fölötti.
Zágráb és Letenye között pedig van egy jópár +200km/h-ás hosszú elnyújtott kanyar, kiváló aszfalt társaságában, ezt a pályaszakaszt sajnos be kellett iktatni. 5EU az útdíj, de isten bizony megéri!
Akkor várjuk a fénykép orgiát!
Jó éjt!
Szia! Köszi!Ok!
Szevasz Tuci!
Jó pihenést és balesetmentes közlekedést!
Ha megjöttél néhány képet dobhatnál fel ide, had szinesedjen a topik!
Sziasztok!holnap Szekszárd- Graz-Szekszárd !remélem jó lesz
Szevasztok Egynégyesek!
Nem hagyjuk, hogy elhervadjon ez a topik!
Én szombaton Miskolcig meg vissza gurultam a Mátrába.
402 km volt a vége. Nagyon finom volt!
Kezdem én.
Most voltam a kisúlyi találkozón. Egy évre kiáztattam magam a termálvízen és ismét ropira égtem a napon.
Cibáljuk csak kicsit előrébb!

Lehet mesélni. Ki merrejárt.
Ha jól sejtem, épp motorozás folyik keményen. A fórumunk meg eltűnik a süllyesztőben. Na ne már!
Jó Napokat!
Üdvözlet a Klubban!
Jóreggelt, és széles mosolyú üdvözlet összes "sorstársamnak"

Stavros
Amúgy már ilyenkor is lehetséges a tehetségkutatás . Keresztlányom pont így tettük fel a Yetire, bár őt még tartani kell (szűk 0,5 éves). Beindítottam a gépet, egy hatalmas vigyor lett az eredmény a csajostól . Ennek annyi, lefertőzve . Most építhetek én is minirigát .
Vigyázz Czegle !
Ilyet már láttam . Cimbi 2,5 éves fiát tette fel egy régi GSX-R1100-re. A kölök azonnal ráadta a gyujtást . A tulaj besegített a kuplunggal , a START gombot már egyedül nyomta meg a kölök . És a gázt is egyedűl húzta csutkára, pedig senki nem mutatta neki . Ez a vérében van.
Persze a kölöknek azóta van saját gépe: lefojtott körbeidomozott miniriga . Dögös az űlés alatt elvezetett kipufogója .
nem vált!
bur out aztán 1 kerék
Nem rossz, bár a váltással még adódhatnak gondjai.:)
UTÁNPÓTLÁSNEVELÉS!
Nyíregyháza
Holnap megyünk a Hringre, ha jöttök valamelyiken, akkor pacsizhatunk 1-et, de ölelkezésről szó sem lehet!
Szevasz!
Vagyok, gyöngyösről.
A meleg idő meg k....va vicces volt!
Imre
Bocsesz, lusta disznó vagyok megnézni az adatlapokat . Van még valaki a környékről? (Nem írom, hogy az 1.4-es hatósugarában, pedig Európában tuti piszok sokan vagyunk. )
Melegszik az idő randi lesz!
(Bocs ezt nem lehetett kihagyni! )
Üdv
István
Jaja, benne vok.
Az a kérdés, ki megy ki elé és ki kisér haza kit. :)
Üdv Bucek!

Te olyan extrém távolságra nyomulsz tőlem (Miskolc-Ózd) , hogy akár össze is dobhatnánk egy min. 2800 köbcis túrát valamikor.
Üdv Bencce!
Lehet, hogy furcsán hangzik, de igen. A motoros rendőröktől tanult technika egyik alapja, hogy nem én dőlök a kanyarba, hanem a motort nyomom le. Ez a technika kifejezetten alacsony sebességre (városra)lett kitalálva. Autópályán nem 100%, hogy használnám, de az említett úton 60 km/h sebességnél pompásan használható. A majré csíkjaim egyébként nem a Bükkben tüntek el, hanem az oktatáson, amikor egy bóját kerülgettünk egy szűk 3m sugarú körben kb 30-cal. Kormány ütközésig befordítva, stabilizáló gáz, az ívek módosítása a hátsó fékkel történt. Ez tényleg így van. Ha nem érted, hogyan, akkor valószínűleg nem tudod megfelelően terelgetni a géped, ajánlom a képzést (semmi érdekem nem fűződik hozzá).

A vezetési stílusommal kapcsolatban: A GSX1400 nem igazán a jó szélvédelméről híres . 110 fölött gyakorlatilag elviselhetetlen a menetszél , különösen hosszútávon. Pedig én kimondottan a hosszútáv futók közé tartozok (pl péntek óta idáig 960km ) , így nem igazán száguldozok. Amúgyis elég nyugis csávó vagyok, nem szeretek kockáztatni. A gyorshajtás nem stílusom, deffenzíven vezetek. Valószínűleg így sikerült túlélnem baleset nélkül azt a 14 évet, amióta motorizált vagyok. Lehet űberelni.