Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi 👍️
Szia,
Gomototrip.com
Ott nézelődj.
Szia Basi,
Akkor ez megjavítva. 😀
Sziasztok! K1 1000 hez komplett idom garnitúrát keresek! Ha valaki tud segítsen! Előre is köszi!
Szia Oszi. Van nálam egy GSXR 1000 K8. C41 hibával. A vezérlő fekete csatlakozója beázott. Mikor széthúztam akkor egy láb benne maradt a csatlakozóban az oxidáció miatt! Tőben letört.(Elméletileg a 10-es számú tartalék tápellátása az érzékelőknek.Service manual szerint )
Ezt tudod javítani??
Miért nem veszel bele All Balls-ot? Ahhoz adnak mindent, hengergörgős. Mindenkinek azt szerelek be, és az én gépeimben is az van évek óta.
Kormány csapágy téma.

Ugye a Koyo 32006 JR megfelelő méretű a motorba. Ha ebből az RS utónevű porvédős verziót veszem akkor el lehet hagyni a gyári porvedőt? Amit ugye kb lehetetlen lentről sérülés nélkül kibányászni.
Köszi a tippet! Jövő7en megyek Pestre és benézek hozzájuk. Remélem a Providentet azért nem kell keressem utána 😅
Itt nem csak becsúszószárat kell cserélni szerintem.
Perselyezni is kellene, meg megnézni, hogy nincs-e elhajolva, ha igen egyengetni.

Futóművessel, pl Déczi beszéltél már?
A kép lemaradt, remélem látszik rajta amiről írtam. (Rácsiszolni feleslegesnek tartom, mert valószínűleg csak finomítaná a szivárgást, viszont nem oldaná meg, DE nem vagyok szaki tehát okosítsatok ki mihamarabb legyetek szívesek, mert csak bámulom a 3as úton a sok szerencsést akik gurulnak, én meg fostos vagyok és nem merek kimenni Fél jó gátlóval, meg pályaidommal, hogy legalább megtankoljam a kis drágámat…:(
Sziasztok! K8 Balos gátló becsúszószárat keresek, esetleg bevonatolásról érdemi infót (ár, tartósság kontakt stb). Új szimering egy pályázást bírt… :( Előre is köszi a válaszokat, mert mennék már nagyon!
Így van, Cápának a K1-ben van K8 kuplung, ráadásul a hidraulikus szettel. 😄
Akkor egy nagy LEGO az egész, mert pl a K3-ba be lehet rakni a K5 csuszó kuplungot, ha valaki arra vágyik, csak ugye kompletten kell minden kosár agy és az összes ami benne van. Gyakorlatilag így K1-K8-ig tuti variálható.
Szia.
Én úgy tudom, h teljesen ugyan az, egy két javítással(pl a 3 furat az olajzás növeléséhez).
Azt tudja valaki, hogy a K7-K8 1000 kuplung kosár passzol a k5-be?

Utóbbi bontva ritka, újonnan mocskosul drága.

A K7 könnyebben, olcsóbban beszerezhető.
Az új 2025-ös ezres gixxar szalonból kigörgetve 193 Ló hátsókeréken. Nem rossz.
Sziasztok K9 hez keresek Sport kipufogót.
Üdv, valakinek nincs esetleg ilyen üléspúpja / üléstakarója?
K3-K4 1000-hez, ebben a színben.
Köszi szépen előre is
Azok hibátlanok nincsenek felfényesedve(fém lamellák) pár éve voltak cserélve a kopókkal, rúgókkal együtt.

Ma/holnap van kis időm nekiállok.

A kosarat megtűreszelgetem akkor ahol szükséges.
A sorjàs rèszeket biztos feljavitanam a kuplungkosar bordain.
A femlamellakon levo “ minta” szerepe, hogy a pici melyedesekbe levego szorulhat, igy kiemeleskor az szetloki az osszetapadt lamellakat. Ha feltukrosodik a felulet, akkor mint ket sikuveg felulet, ossze tud tapasni.
A léptetővillák megvizsgálásához gondolom motor ki és alsó fele le.
Vagy valahogy be lehetne nézni?

Pont ezt a videót néztem meg ami alapján megértettem, hogy is működik a váltó 😅
Meg van egy ugyanilyen kuplungos is az is jó.

Összerakás előtt megcsinálom a clutch mod-ot amit itt látni.
(750-es rugós alátét + kosárba 3 plusz olajzás furat mint a K7-K8-nál.

Egyébként nekem amióta megvan ez a motor, 30e km-es kora óta.
Ha városban pötyörgés van és bemelegszik a víz 90 fok fölé alig lehet sebességet váltani.
Olyan mintha a kuplung nem oldana szét teljesen.

Pl ha emelőn van a motor berakom sebességbe, és behúzom a kuplungot a kerék kb ugyanúgy hajt nem lassul le idővel se.
Ha megfognám kézzek tuti kórház lenne a vége.

A holtjátékok fent a karnál és alul a kosárnál is jól voltak beállítva. Manual alapján.

Ha már most így szét van borítva, manual alapján végig ellenőrzök mindent a kuplung körül, lifter pin-ek beállítását stb.

A belső kosárból érdemes lehet tűreszelővel kireszelni a beverődésket?
Igazából minimálisak pár van ahol akad a köröm benne de a legtöbb inkább csak fényesedés.
Megnéztem a képeket, de nekem normális kopásnak tűnik minden(persze a belső kosár be van verődve, de az így néz ki 50e km után is).
A léptetés is a videó alapján rendben van.
Még esetleg olyan lehet, hogy a léptetővilla végén lévő bütyök ami amivel a kukactengelybe kapcsolódik, az megkopott. Láttam már olyat, de azt a motort nem kímélték...
A lamella elrakás a végén nem okozhat ilyen hibát.

Rakd össze próbáld ki.
Amúgy fasza animációs videók vannak már erről. 🙂 Lehet agyalni.
http://youtu.be/g8xnIFf4id4
Azt lehet is látni, hogy néha váltáskor a csillag túlmegy kicsit majd visszaugrik.

Havernak van egy tartalék blokk elmegyek majd megnézem nála hogy működik, összehasonlítás képpen.
Lehet tevedek, de az ablakolas, meg a csavar fej adja a hatarolast. Mivel be van verodve a csavar palastfelulete igy tul lehet leptetni igy osszeakadhat a lepteto mechanika…