Szép semmi kétség..
kiváncsi vagyok rá)
most is épp egy kis kerülő után irok
Hát nem gyenge !
nem nagyon huztam neki (120-130) mert hidegbe ésszel meg ilyesmi DE APRIT A GÉP AZ BIZTOS !
mocskosul bejön .. 1-est 2-est azt nem nagyon kell eröltetni
brutál... Valahol számitottam rá hogy ilyesmi lesz de ez valahogy meglepett
... Meg a tulaj azt is monta hogy az oldal idom alsó része javitva lett mert megpatkázta... de semmit abszolute nem lehet látni .. szal ha ránézel a motorra akkor full gyár a szine meg a matricák stb stb.. Müszakilag is sztem rendben van szépen duruzsol a motorja .. 14000km van benne (óra szerint) adott szervizkönyvet de nem tudom hogy most ez kamu vagy sem... suzuki hollósnál volt szervizelve majd valszeg rákérdezek.. van hozzás K&N légsdzürő meg adott 4 db NGK gyertyát ami volt a motorba de aztmondta hogy nem rég lett cserélve gyertya. de azért oda adta azokat.. ülésburkolat is van hozzá... 1.450.000 Ft-ról alkuttam le 1.380.000Ft-ra sztem nem rossz bár valahol vannak kételyeim a motorral kapcsolatban de majd van egy tag akit ismerek és ért a nagy vasakhoz ahhoz madj elviszem hogy nézze át és majd kiderül minden... de eddig király a gép az tuti
Remélem jól döntök ... de úgy érzem jól.. Most szombaton megyek érte .. Onnantól kezdve remélem sok napos időre számithatok
Kp-ra veszem meg.. most nem mondok árat h mennyiért majd ha megvan akkor megmondom ha érdekel vkit... De sztem jó az ár érte .. A lényeg hogy nem kell rá költenem egy darabig nem rég volt szervizen kopó alkatrészek cserélve lettek stb 80-90%-os gumik szal tip-top állapotú a motor..
ddt500 milyen hátsó gumit vegyek a motorra ? Dunlopot akarok csak nem tudom h milyet. D208-ra gondoltam . vagy 207. Utcai használatra kéne vmi jó tapadós gumi . üdv!