Se lámpatestek, se semmi.
lehet benne fél lengőkar vagy amit akarsz. a cimbora forgalmiját az nkh -sok vonatták be az ocsmány irodával karöltve. listát kapott mi nem felelt meg a műszakin, vissza építette, bárhol levizsgáztatta + újra forgalomba kellett helyeznie. sztán újra szétszedte és most fighter-ként használja. félkarú lengővilla autó felni, kis fejidom, egyenes kormány, csavarokon hegyes burkolat, radiális fék, természetesen 1 üléses, viszont kidobálta a kotlott sport szűrőket -az sem lehet rajta- megkapta a gyári szűrőházat + sport szűrőt. nyitott dob a blokk alatt, ..... nem sorolnám. volt lent a h-d fesztiválon, meg állt a bejáratnál, leállította a motorját pont a rendőröktől nem messze, hallotta amint az egyik szólt a másikhoz. ne bazd meg , nesze !
de nem baszogtatták. tehát nyíltan mondván bármit meg tehetsz, csak a műszaki vizsgán úgy nézzen ki mint a gyári képeken, VAGY ha kifogsz egy barmot és nhk-s vizsgára rendel be akkor két vizsga között is vissza kell építsd. ennyi. a fantáziád és a pénztárcád a határ, viszont megnyerőnek és jó kommunikáció képességednek kell lenni HA összefutsz a barommal, emberek módjára és okosan kell megértetned vele hogy ha a feje tetején is fog forogni akkor is ilyen lesz a motorod, mer te így szereted. ha okos akkor mérlegel vagy 1x bepróbálkozik, ha okos a nyomorult és felteszi a nagy kérdést akkor tudnod kell leszerelni hogy meg van minden gyári alkatrész a vissza építéshez, csak idő kérdése hogy vizsga képes legyen. a cimbora bevállalta, + mikor 2 évente vizsgázik akkor farag rajta még keveset.
sok sikert !
Úgy néz ki, hogy már nem. Korábban hirdettem, de elég vicces ajánlatok jöttek rá. Legalábbis számomra.
Tekintve, hogy mielőtt összetörtem, ca. 2e km-rel előtte lett szétszedve az utolsó csavarig a blokk.
Vezérlés, összes létező tömítés, kuplung, gyűrűk, hengerfej felújítás, hajtókar csapágysor, etb.
Nyilván amit ráköltöttem akkor, senki sem fizeti meg, miután törött motorként árultam (650e-630e-590e)
Pl. egy faszi hívott, hogy 300-at ad érte így ahogy van, ha oké akkor már indul is. Mondtam, hogy maradj csak otthon nyugodtan...