Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Shinko minden motornak jobban áll. 😄
Nem egy Shinko ugye ! Az jobban áll neki ! 🙂
Felhívnám a figyelmet a hátsó autógumira.Afrikában biztosan nem volt épp kéznél motorgumi,mikor cserélni kellett! 😄
Majd ha lesz cross motorba is, az lesz az igazi. Egyébként is minden motor turaenduro csak a felhasználás jellege határozza meg.
Na még ez a szerencsétlen ! Hááá mééé kő ezt csinyáni ?! 🙄
Hello!
Érdeklődnék,mennyiért árulod a motort és külön eladod-e a blokk nélkülit,s ha igen,mennyi az ára és papírja van e?
Hogy a sapka is kiváló volt ? Elhiszem - Marushin - a világ egyik legjobbja ! 😉
Jah...fel van rá szerelve túrakormány,Skorpion kipufogó,Króm tükrök,hátul LED lámpa beépített index-el...stb.Mindenből megvan a gyári is.
Szia! Nekem van egy eladó,illetve kettő....egy ugyanolyat tudok adni mellé alkatrésznek mindene megvan csak a motorblokk nincs benne.
Nem bontószökevény,kiváló állapotban van.
Üdv! Lego
sziasztok!gen2 busára keresek hullámos féktárcsát.(braking) vagy valami hasonlót,kinai nem érdekel.köszi előre is.
Szia ! Nem. Gyári fekete volt. Passz így...
Szia! szép gép! A színkódjára emlékszel?
Jó gép volt...Szerettem. Az a vicc hogy amikor megvettem, mindenki magyarázott, hogy : "Hayabusa?!?! Hülye vagy? Meg akarsz halni? Ehhez képest nekem ilyen nyugodt és jóindulatú motorom kevés volt még. Szerettem vele ugyanúgy 70-80-al végigsiklani a városon, mint ahogy nagy tempóval elhúzni néha. A motor sincs már meg, a sisak se...Pedig a sapka is kiváló volt. :))) Csendes, könnyű...
Sziasztok!
Érdeklődnék ,hogy esetleg valakinek mostanság lessz-e eladó gen1 Busája? Max 1.6m van rá! Lehetőleg ne bontószokevény legyen ! Privátba ,vagy ide is jöhet! Köszönöm!
Sziasztok!
Valaki tudja gen3 busának a hátsó rugóstagnak mi a gyári beállítása?
http://youtu.be/D4rI7tJLQHI;feature=share&si=ELPmzJkDCLju2KnD5oyZMQ
😉 👍️
Hát az már nagyon régen volt,én most nem fogadnék magamra,mert sajnos már 5 éve nem ültem motoron.Aztán majd kiderül,hogy milyen gyorsan fognak visszajönni a régi reflexek,de szerintem ilyen hosszú kihagyás után ahhoz is kell majd egy-két év,főleg,hogy most is csak erősen hobbi jelleggel akarok majd néha kimenni pár versenyre,nem pedig pontgyűjtő profiként. 🏍️
Nem tudom biztosan , de aki rád szeretne fogadni gyorsulásin , a látottak alapján lehet adnák kölcsönt neki ! 😉
Hat en nem tul jelentos osszeget mar adtam, par szazasom mar banja.
De ez jo iskola volt. Soha tobbe.
Én pénzt eddig csak egyetlen esetben,édesapámnak adtam kölcsön,másnak nem adok,de nem is kértem soha,ez nálam elvi kérdés. Bár a székely közmondás szerint az elv olyan,mint a fing,tartja az ember, amíg bírja. 😆
Adtam már pénzt is, a legjobb az volt, amikor kb. nullába kerültem a végén.
Azóta megtanultam, hogy nagy értékűt soha, senkinek.
Erről a Vanishing Point film ikonikus matricája jut eszembe,ami a fekete Dodge Charger-en volt.A feleségemet igen,a kutyámat talán, a Dodge-omat soha!:)))
Ez odabasz,megvan superstreetben az első 5-ös idő!
http://youtu.be/JSD9G6nJSdc;feature=share&si=ELPmzJkDCLju2KnD5oyZMQ