Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Nem tud valaki jó szerelőt aki megbízható.K8 busámon kén szelephézagot ellenőrizni 28000 km van benne.De nem nagyon bizok senkiben.
Üdv Uraim!
Valami közös gurulást össze kellene hozni. Az Én ötletem: junius 9. indulás a szokásos helyről,Alsoörs,felvonulás megnézése,majd egy kis tura a Bakonyba / Várpalota-Tapolca stb./ Ha Valaki tud jobbat ne tartsa magába.
Kerestelek, érdekel, a komplett blokk, indítható állapotban, kábelekkel!
Sziasztok!

Évek óta nem jártam felétek.

Nem akarok tolakodni, de belinkelem ide a motorom hirdetését, hátha valaki be szeretne újítani egy nagyon jó állapotú, szép Hayyabusát. Fájó szívvel, de megválok tőle, mert sajnos alig használom.

https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx_1300_r_hayabusa/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa_hayabusa-12981402

Üdvözlettel: hamvasat
Igen Jozsi tudom kiről van szó nevét nem fogom leirni , nem kunmadarason van a probléma - ott első versenyen szerintem tiszta volt a 954+ kategoria - masodik versenyen majus 1 kor nem voltam de 1pc s motor biztos volt kozonségbe - de a balfasz nem tudott 9 es időt menni - most lachazan vannak nagyobb bajok mert "gyenge" a gépátvétel a motorosoknál !
Sziasztok!
Sajnos eladtam a busámat, viszont találtam még az első generációshoz egy komplett kuplung szettet a műhelyben.
Mondjuk 40e Ft-ért vihető ha valakinek kellene
Ja Bp-en átvehető
Nekem jo a repsol,Én azt használtam Busába,CBR 600-ba meg a Kawába is nincs vele gond,,nem ideges,de az ényémen van korm. leng. csill.,megy mintha sinen huznák,ABS nincs ,első fék ugyanolyan szar mint a Busán,a hátso is.Magas plexivel 200 körül kell lehuzodni,/ 175 cm vagyok/ a zsibbadás edzettség kérdése,Én egyedül országuton kifuhok 1 tankot simán 160-180 km.Kanyarokba áttenni nem nehéz,mondjuk nem 600-as meg kell szokni. Olvasd el a Bonctermet ,ott sol mindent leirnak-
Most már kíváncsivá tettetek írja már le valaki madarason a 954+ba ki az aki csal?
Tudom, Barátom, ahogy mindenki...
Hello Maico685
Gyors gaz érdekel
Ezen elérsz : 30-665-20-39
Köszi előre is
De most kivel van baj?melyik Versenyző zúdított ekkora világfájdalmat itt sokakra? Én nem vágom
Dzsingisz - csak hogy tisztaba legyel te is a dolgokkal - kunmadarason a gépatvevő is latta ezt a papirt , es mondtam neki h padon volt a motor - de mivel nincs benne Pc es semmifele PLUSZ ELEKTRONIKA - MEHETEK VELE A KATEGORIABAN ! Hozzateszem azt is h aki rajtam kivul van meg ott Suzukival szerintem mindenkinek be van padolva a motorja - es ami a legszebb az egeszbe h tavaly PC motor ellen nagyon sokan kiestek pedig a tulaja megmondta "van benne PC csak ki van huzva" no mind1 - ha picit is ertenétek hozza - akkor az is latszik a végsebességen melyik motor milyen erős de tudni kell h a rajtab dől el minden - tavaly meg iden is nekem volt a legjobb 60 lábom ! - további jo szarkeverést - annak aki azert jott ide - a tobbieknek tovabbi szép hétvégét es sok sikert ;)
Az a baj Barátom, hogy itt minden versenyző tudja kikről beszélek, csak halgatnak mert vagy nem a kategóriájukba van vagy haverjuk! A szurkolók meg csak azt látják, hogy név nélkül irosgatok! De nekik nem is kell tudni hiszen ez rátok versenyzőkre tartozik! Csak 1 kérdésen van hozzátok Gyula, Patrik! Ti tudjátok kiről, kikről írok? Egy igen vagy nem is elég! És ezzel zárnám is soraim. Remélen olvassák az illetékesek és változtatnak a motorjukon mert előbb, utóbb csak ők magukkal fognak versenyezni mert nem hiszem, hogy bárki is fog versenyezni ezekkel... További jó tisztességes versenyzést kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Röviden annyit fűznék hozzá a témához, ami engem érint, hogy amelyik motorral gondunk volt (mivel nem felelt meg a kategóriának, és ezt el is ismerték a késöbbiekben), azért szóltunk! Ki fél az óvástól? Ha az én blokkomat valaki megnézi, láthatja, hogy még csak bontva se volt. A motorom teljes mértékben megfelel a street1000+ kategória kiírásának.Bárki megóvhat, igazából még örülnék is neki, mivel publikálható lenne, hogy szabályos a gép...Dzsingisz! Ha ezen megakadt a szemed, hogy D1000-be mentem, azt már nem nézted, milyen idővel? Segítek! 9.9, ja és le se volt huzatva a motor... De ha ezeknek utána se néztél, egyértelmű számomra, hogy csak kötöszködni akartál!
2 dolgot nem értek. Van itt 2 hozzászóló akik nem versenyzők, mégis okoskodnak a témában, és egyikük se vállalja a nevét... Erre inkább nem is mondok semmit! Nincs baj azzal, ha fikáz valaki, csak jó lenne tudni ki, és milyen alapon.Dehát ezeket sose fogjuk megtudni...
Akinek velem bármiféle problémája van, megtalál, szívesen beszélgetek vele!Úgy gondolom ezt a Barátaim nevében is kijelenthetem. Gyula motorjáról meg annyit, hogy a gyári ECU írása nem tilos a közönség kategóriában, ha jól tudom, mindemellett tavaly is volt aki nem szarozott ezzel, inkább ment PCV-vel...
Jóéjt mindenkinek!
Patrik
Jól nyomod és okosan gondolkozól!
Srácok kár egymásnak ugrani a társaságon belül! Igaza van Dotkának mert nem szép dolog D1000es géppel széria kategóriában indulni ("Persze az, hogy D1000res motorral mennek utcai kategóriába"). De ha tudtad, hogy Tóvári Patrik 2018.04.14-én Kunmadarason D1000ben indult majd 2018.04.15-én és 2018.05.12-én Kiskunlacházán a széria motorok között akkor miért nem szóltál? Miért nem óvtál? Gondolom 1 nap alatt nem lett széria a motorja. A másik versenyzőnél is igazad van, mert Komlódi Gyula utcai kategóriában indult Kunmadarason 2018.04.14-én ("KÖZÖNSÉG 954 Plusz. 954 köbcentinél nagyobb hengerűrtartalommal rendelkező gépek. Az elmúlt 5 évben nem volt C vagy N licenszed a gyorsulási vagy a gyorsasági szakágakban, a motorodban nincsenek teljesítménynövelő módosítások (pl. plusz elektronika), de a kipufogócsere még belefér. ") miközben az ide általa feltett képeken is látszik, hogy 2018.02.5-én végzett padolás 8lóerő többletet hozott (légszürő, elektronika átirása eléggé teljesitmény növelő beavatkozás). Csak azt nem értem hogy ha ezeket tudtad akkor miért nem óvtál???? Ennyit sumákoltok egy kupáért busások? Csalódtam. Dotka legközelebb nyugodtan óvd ki őket! Hajrá!
Sziasztok!2008-ás busá-hoz,keresek bal oldali(vezető)lábtartot és a csizmavedö konzolját.Szép állapotú kéne ami nincs megkopva.Plusz az első kettő féknyeregnek a légtelenitö csavarjára való kis gumi védőket.
Kösz Gyuszika.....azért te sem panaszkodhatsz....
De atya ég mi van itt....
azert mennek ugyanolyan idöt mert nem merik huzni a gázt , vagy balfaszok ! kiveve a Buzast mert az mind1 milyen motora ul ugyes !
Sziasztok :) na szolval "esküszömfullgyári" ezt a gyengébbek kedvéért akik azt mindják h ül a motorom ! es h mi van a motoroba 28290 km es kopott kuplung + K&N légszürő es egy Akra rendszer bódig gp komboval amit H.Albitol vettem - es Vegh Jana osszehangolt ! Kepeken minden latszik - es hozzateszem h verseny kozben is barmikor meg lehet nezni es akkor beleszolni ! MOST MERTEM LE A SULYÁT 220KG ! EN meg 70 kg meg van egy jo szerelom aki mindig segit (koszi Oszi) lehet matekozni az időeredmények végett ! tavaly 9,83 volt a legjobb időm akkor gyari rendszer volt gyari legszurovel 2 nyitott dobbal oszehangolas nélkul iden siekerult a 9,74 - es atlag 230befutasi sebesség - de ha valakinek tobbet er az 1500 ft os kupa mint a gerince csaljon nyugottan , en mindig a sáját időm ellen versenyzek ;)
Na figyelj....
1. Nem vagyok versenyző kár a kombinációért
2. Én vagyok töketlen?
Régóta olvasom ezeket a szarkavarásokat ittde még egyszer sem irtál semmi konkrétat csak ez meg az...ugyhogy akkor legyünk mindketten töketlenek
Azért regisztráltál gyorsan mert hozzá szerettél volna szólni! Vagy nem? De legyél tökös és vállald az arcod, mert így csak egy senkivel beszélgetek.... És hát ez is szégyen.... Már részedről, hogy ehez is töketlen vagy, hogy felválald magad....!
Leadták a drótot??? Te jó ég de el vagy tévedve Bajnokok Bajnoka....
További jó kavarást itt.......sok sikert
Én persze, hogy nem vagyok nagy versenyző! Csak nekem jó volt a motorom, mert hozzáértő faragta! És 2016 ba én minden kupasorozatot megnyertem amibe indultam vele az Országos bajnokságot is! De én szabályos motorral! Úgy látom te magadra ismertél a hozzászólásomba mivel arc nélkül regisztráltál tegnap. Biztos leadták a drótot hogy ismét rólad van szó! Az óvásról annyit, hogy Lacházán nem volt óvási lap! Roland nem vitt ki sajnos! Ez egy ilyen verseny! További sok sikert a csalással elért eredményekhez! És igazad van zárjuk le nincs kivel, miért vitatkozni!