Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kábelköteg gyári számra azonos, direkt olyat vettem. Több helyen olvastam, hogy 1-2 kábelköteg csereszabatos egymással, de az volt a biztos, ha pont ugyanaz.
Mik kellenek hozzá? Gondolom a megfelelő szerszámok és kábelkötegelő elég. Van némi autószerelési jártasságom, de ilyen téren még nincs.
Ha típus- és évjárat azonos a csere kábelköteg, akkor nem lehet gond, ha viszont más évjárat, akkor lehetnek gondok... van elakadásjelző, szekunder légrendszer, ilyesmik.. vagy nincs, emiatt sok eltérés lehet a kábelkötegnél.
Sziasztok!
Kábelköteg csere előtt állok. Neki merjek állni házilag?
Szinte teljesen le van csupaszítva, ülések, váznyúlvány, tank nélkül.
Érdemes lenne keress a neten egy repair manualt, abban van kapcsolási rajz, és azt a 3 vezetéket, ami a generátortól a fesszabályzóig megy, kicserélned.
Sziasztok!Lajos vagyok.Segítségeteket szeretném kérni.Van egy 99-es Busám és töltés gond miatt mindig leáll.A generátor termeli az áramot (5000 fordulaton 60-70 volt váltót).De a feszültségszabályzó előtt már nincs csak 26 volt és nem változik a fordulatra sem.A szabályzó és az aksi is vatta új.
Siófok Vak Bottyán utca27 8600
Így akkor minket is érdekel.1xHayabusa,1x zzr1400,1x sv650.De én biztos megyek a Busával.Ennek a Tesco parkolónak nincs pontos címe?Mert én erre nagyon ritkán járok.
Engem érdekel!
:) Attilával ...
Ha eszedbe jut valami,keress nyugodtan minket a Facebookon is.Mecseki Sólymok, ebben a csoportban teszünk-veszünk
Szia!Természetesen mindenki jöhet,nem teszünk különbséget motor és motor között!A lényeg a jókedv és a közös gurulás
Sziasztok!Meg el felejtettem megkèrdezni,hogy ez a július.7-én levő túrára bárki mehet?Vagy csak nektek ilyen baráti kör?Mert gondolkozok rajta hogy elmegyünk.De ha baráti akkor nem akarunk zavarni.
Sziasztok.Esetleg ilyen túra érdekel valakit.Szlovaki Dobsina-Poprad.Most juni 24-én indulunk Ceglédröl reggel hét.kb 600 km a teljes táv.Mi már kettő hete voltunk és nagyon szép.
A Borsodi Peti szervezi
https://www.facebook.com/event...

Egy laza szombat délelőtti Spontán gurulás július 7.-én. 11h.tól gyülekező a Siófoki Tesco parkolóban! Az elég nagy és onnan megyünk Csopak, Tihany, Keszthely, Balatonlelle, Siófok lesz az útvonal. Kajolni út közben megállunk. Ismerek egy jó kis éttermet Keszthelyen, ha akkora lesz a létszámunk foglalok asztalt magunknak! A lényeg, hogy minél többen legyünk és jó hangulat :) Igény szerint itt ott meg állunk meg, ahol szeretnétek. De inkább motorozásról szóljon a nap!
Holnap reggel lesz találkozó 9.30-kor?
lélekben én is ott vagyok. majd igyekszem.
Majd telon csörgök hol vagyunk.
Szia Barátom! Mi Janival megyünk, csak Egry Gabi Barátunk jön hozzám 9:30 ra kb 15 percre aztán tudunk indulni! Remélem útól érünk titeket?!
Jó kis karika volt,a Viktor még mindig ezerrel pörög Köszönet mindenkinek aki ott volt és segített ekkora meglepit összehozni ennek a vendégszerető családnak.DjHayabusa sokkal többen is lehettünk volna,csak kezdünk felhigulni.Sok-sok ígérgetés aztán nagy semmi,siess motort venni legalább lesz még egy biztos motoros a csapatban.
Szia!Majd megmondják neked a szakik a tutit,mert én nem értek hozzá,de egy barátomnak ugyanilyen gondja volt,és ő vett hozzá egy újabb belső ac pumpás tankot,és azóta mindig könnyen indul,és nincs ilyen gondja.
Szombaton Valaki Alsoörs+Bakony,indulás a szokott helyről / M1-M7 kivez /fél 10-kor.Terv: Bp.-Székesfehérvár-veszprém-b. füred-Alsoörs,majd Veszprém-Tapolca-keszthely...
Sziasztok! Remélem tudok itt tanácsokat kérni! :) Olyan problémám lenne a motorommal, hogy ha melege van és úgy állítóm le kb áll 15 percet a motor és utána nem tölt be az ac pumpa. Zúgni zúg a pumpa (2 éve lett cserélve) 8-10-szer gyujtásra teszem és utána beindul. Mikor nyom a pumpa akkor bugyog a tank. Külső ac pumpás a busa. hiányzik a hővédő szivacs róla. Bemelegedne az ac pumpa?
Fantasztikus csapat, nagyon örülök, sok, sok ilyen gurulást kívánok minden motoros kolegának.