Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom.Holnap összehasonlítom a féknyereg csavarjaival.Ezek szerintem mind 8.8 vagy 10.9-es csavarok hosszában megfúrva.
Már írtam is!
Amúgy ennek is utánanéztem, mert szemre nekem is egyformának tűntek a segédváz csavarjaival (na meg kb 1 éve szedtem szét, nem kizárt, hogy összekevertem)... de! A Suzuki más gy. számon tartja nyilván őket.
Fékny: 09103-10320
S.váz: 09103-10296
Anyagminőségben lenne az eltérés?
Ez mindegyiken így van.Az alsó ki fog lógni 2-3 mm-t mert a féknyereg alsó felfogató szeme vékonyabb mint a felső.A 4 csavar meg egyforma.Sőtt ugyan ilyenek a csavarok a segédváz felfogatásánál is,meg még jópár helyen.Ha kell van egy marék ilyen csavarom.Szívesen adok belőle.
Ez mondjuk jó ötlet. Valaki le tudná fotózni belőlről a nyergeket? Ugyanitt keresek segédvázrögzítő csavarokat
Csavarboltban elhajtottak, hogy 10-es menetből csak 1,5-es van. Aztán talált 1,25-öst az ember, de az meg végigmenetes hatlapfejű volt...
Amúgy épülgetünk...
Mondanám, hogy segítek egy fényképpel, de 2006 óta gsxr 1000 k6 villa van a motoromban radiális fékkel, már nem is emlékszem, hogy hogy nézett ki eredetileg
Mindjárt megőrülök. Adott 4db elvileg egyforma féknyeregrögzítő csavar... De az normális, hogy oldalanként 1-1db kilóg (befelé) ?? Most nem tudom fejből hogy az alsók vagy felsők-e, de kilógnak (belógnak).
Ma délután elkezdtem összelapátolni a Sólymot. Frissen fújt felnik, gumizva, berakva. Hátsófék rendben. De az első nyergeknél megakadtam... Kb. 1 éve szedtem szét, kihagytam volna valamit? Távtartót? Mert az nem normális, hogy belóg a csavar 3-4mm-t.
Ezen a Balaton kerülőn volt a legtöbb Busa.Azóta sem tudtuk ezt megismételni,sajnos
Sziasztok!Erröl a busáról tud valaki valamit.Elöélet esetleg véletlenül???
Így sem latom
Azért mert olyan vagy mint nagyanyám, nagyítóval nézed a kis képet... kattints rá és megjelenik nagyban!
Keresem keresem de nem tudom kire gondolhatsz
De jó képű csávó van melletted, és nem a Józsi (bocsi ).
Remélem megbocsát aki rajta van hogy felrakom.egy kis nosztalgia nekünk oregeknek. Sajnos van aki már nincs köztünk..
De jó lenne a hangot is hallani !?
...most is van kivel "piritani", sòt még élvezi is az ember , de az tényleg egy jó brigád volt !
De jó vagy Feri!!! Egy picit közel volt a fiú... régen egy ilyennek a társaság úgy "kifújta volta az orrát", hogy azt se tudja hol van... Hiányoznak a régi idők azóta se volt olyan banda mint mi voltunk... ha megindultunk akkor kő kövön nem maradt... 10-15 motoros néha több mint húszan, és mindenki profi volt... ezt aki nem volt ott nem értheti!!!
Szia Zorro ! .........így talán meg lesz a sztori
Éreztem hogy megvaltoztal
Simán belepisaltam volna az ulesebe a pihenoben
Csak viccelek irigy vagyok 1200 lóerőre..
Akkor meg örüljön, hogy még él! Buzi Bmw-s... (én is az vagyok kocsiba...)

Egyszer volt ilyenhez szerencsém, a szerpentinen pöcsöltek előttem is egy motoros baráti társaság, majd jött a krómozott karosszériás AC Cobrával a mókus és olyat előzött, hogy beszartam! Majd a csúcson utol érve az étterembe kérdeztem, hogy mi van a kocsijába és közölte, hogy nincs ezer kiló és 1200 lóerő!!!! Az már fini...
Beelozott a buzi 52 hayabusat illetve elkezdte levillogni dudalni a sort...
Én a szitura már nem emlékszem, de biztos, hogy igazunk volt!
Emlekszem Amikor előttem mentetek andyvel az autópályán, te kameraztal a hátsó ülésről és a bmws Sel vitaztatok 140-nel... az visszanézve vicces volt
Persze, nincs itt vita azt meghagyom a sok "hozzáértőnek".

Én azt is szoktam díjazni aki egy 1930-as évekbeli BMW-vel megy fel a hágókra korhű bőrsapkában (elég sok ilyen hagyományőrzővel szoktam találkozni- vagy minek hívjam őket). Pont ettől színesebb az egész motoros társadalom!
Nincs ezzel baj mások vagyunk.
Nyilván aki hayabusat vesz egy jó adag sznobsaggal is rendelkezik..beismerem jó érzés volt a horvát tengerparton a sok girnyo közt és naked 600as bicajok közt a hayabusaval kerülgetni..
De sokan szidják hogy bálna meg hogy csúnya a formája..én a mai napig nem láttam szebb és erőteljesebb motort sehol sem.