Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresd meg Kanyart a csepel művek területén.
http://www.see-see.hu/
D220-as Dunlopot!
az enyém 2008-as és 11350 km van benne. nem tekergettem az órát. tavaly 2500 km-ert mentem.
Hello!

Pesten belül, ne adj isten Csepel környékén tud valaki olcsón karbiszinkron-t?
SV400-as lenne az alany.:)

Előre is köszi!
Üdv.:Imi
10000km után 5mm-rel nem hiszem, hogy gyári gumi lenne

k8 650-re continentalt raktak gyárilag?
Várj, számolok..:
Ülőgarnitúra=1
Szobabútor=2
Gyerekágy=3
OK! Több kormányt nem kapsz!
Eddig három kormányt vettem.
Ebből az elsőt nem miattam.
A harmadikat azé mert a másodiknak nem tetszett a szine.
Azért mert hosszú ! Ha a gyári csutkakormány lenne rajta nem érne le mindíg ,ez tipusmódosítás ,erre nincs gari! Slussz!
Zoli szeret bukni ,vagy inkább csak úgy bedőlni- vagy eldőlni?
Én meg szeretem ha utána kormányt vesz nálunk ,én is vettem bútort nála ,de lehet hogy arra számít hogy annyi bútort veszek nála mint ahány kormányt ő nálam? Na azt már neee..
Lambda szonda nélkül.Há hogy a viharba ne.Nekem keresték de annyira tanácstalanok voltak a vizsgabázison hogy beírták Euro2-be.
...lehet hogy változtak,de régebben azzal a garanciával nem jutott elöbbre az aki érvényesiteni akarta

de remélhetöleg ok nélkül bombázok a negativ sugaraimmal
euro I?
jaja aztán jön a bank
pl: https://www.otpbank.hu/merkant...
(700eFt-os sv650,ezt leher hogy érdemes megvenni)
Gondolom.
Majd megbeszélem laciékkal hogy ennek a motornak mindíg leér a kormánya.Hol jobb hol bal oldalon.
a magántulajhoz sem lehet visszamenni legfeljebb emberkedni aminek sitt lesz a vége...
Mondjuk ők többen vannak.mindet meg nem lehet megverni eccerre mintha magántulajtól veszi az ember.
majd elválik.....adtak egy egész korrekt állapotlapot és 6 hónap garit.....mivel pont jön a szezon az a 6 hónap ki lesz használva és ha nagy baja van az előjön......amúgy bárkiét veszi meg az ember ugyanúgy járhat...

onnan származó motorra én felülni sem mernék,nemhogy megvenni
...PS motorját "majdnem" megvették...
Én olyan sokszor buktam, hogy valósággal szenvedélyemmé vált!.....másképp már akkor sem üzletelek ha megígérik, hogy majd legközelebb bukhatok....
És van aki eccer megy el túrára és akkor is befizeti egy összegben a féktuning összegét csak a yardnak.
van olyan ember, aki szeret bukni? jelenkezzen már, valami bizniszt összehozhatnánk
Nem sokan szeretnek bukni,ezért próbálnak meg mindent. Aztán mikor a bank emberei kiveszik alóla valahol ,akkor meg már késő és ott áll üres zsebbel.Gyarló az ember! ( hogy ezt hol is hallottam?)
olyanokat is szeretek aki egy fél milliot érő motort árul 500ezer tf+hitelátvállalásért:D még van rajta egy év havi tizen akármenynivel:D
Van aki fék- meg kuplung kart hord a túrákra ,én meg majd a blokkot pókozom a hátamra!
ui.: Nekem még útközben nem kellett szerelnem!
Igaz ha meg is áll valahol ,onnan hazagurulok!