Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GSR-en!
ilyen kombót csak sor4-en láttam eddig.... ...illetve Harley-n is.....
ha valakit érdekelnének a rendőrségi kamerák elhelyezési helyei : http://www.police.hu/data/cms6...
Majd lesz oylan is :) De inkább vedd meg addig máshol, lehet csak jövőre lesz másféle. Most amúgy is jó akciók vannak :)
még nemtom, egyelőre ne vágd szét :)
köszi, valami komolyabb bokamerevítős csimmát szeretnék, tanulva a múltkori esetből
Pedig beszerezhettél volna egy rózsaszín sv-t+hozzá egy fehér bőrruci kombót,pink térdkoptatóval......milyen harmónikus lennél a Dolomitokban!
De. www.motoralkatresz.eu -- ruházat :)
Talán 18-20e a pár.
Euromotor szokott akciózni de várd meg a kiállítást szerintem.Mostanra már kifulladtak vagy tartalékolnak a kiállításra.
hogyé?
nem tudtok valahol valami jó kis kesztyű csizma akciót?
Bilincs pedig van....nálam is egy karbon pár...
Totál ugyanaz csak a felfogatófültől már megszabadultam.Bilincs kell.Ha nem viszi el valaki annyiért amennyit adtam érte hétvégén vágom szét.
Az lehet, hogy jó lenne az SV-re......
TL-dob olcsóért nem érdekel?
Csinoska mindkettő.
ez kicsit buzis volt.....persze mit várhatok egy sor4-től?....
Sanyi,csini a kétkerekű,élvezd ki!
Nem, félreérted......most úgy lett véve, hogy az van rajta.......csak mondtam, hogy az enyémet is fel lejhet így tenni......ugyanúgy megvan a polcon az enyém....egyébként nem is szeretnék sportdobot, még vannak emlékeim a raptorról....
persze, de ha felraktad akkor gondolom nem akarod eladni
Attól még eladhatnám mert olyan van rajta ráadásul sértetlen..
Henti ráállst érdnél a 7-es 8-asra és ha kifogy a benya már németül fogsz tankolni.
El se téveszted de nekem van GPS avval már tuti el lehet.
Úgyhogy mehetünk.
király, még jó hogy nem adtad el
2011.05.13-15. Horvátország SV-s túra.
Részletek itten.
a motoron az N-es kipuffja van fent egy egész tűrhető távtartóval.....tehát megoldható szépen is...