Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

őőő igen, én azt értem... bocsika, hülyén fogalmaztam meg... tehát... ugy akartam hogy a TL-nek is olyan a dobja mint az SV-ké, hogy őő magát, ami a dobban van szűkítő... azt nem lehet csak ugy kikapni valahogy belőlle... mert akkor kijönne kb. 10-20.000Ft-ból a 100.000Ft és a felettiek helyett...
Mi az ára egy ilyen szép állapotú nyolcados yamahának, érdekelne
SV 1000.TL é 4 csavaros.Kitekersz 4 db M8-as anyát és a lábtartón a fület majd simán lekapod.A 650esé a fűrészelős meló de az is lenn van 4-5 perc alatt..................Már csináltam.
egyébként a TL-nek a gyárija is olyan mint az SV-ké, hogy nem lehet kibelezni, csak olyan flexelős, nemtudom mien munkával, mint amit valaki még nemrég belinkelt?
igen, ugyismondhatjuk hogy eladtuk, de családban maradt :) igyhát, ha kicsit hiányom lesz, akkor bármikor ránézhetek, csak egy telefonba kerül :D
Henti nem akarnálak megbántani de baromi hülyén festenél ki rajta.
Te fiú, mi van a yamaháddal, eladtad, tesszik az a kisgép
Hogyne lehetne.
Zsír állapotú suzuki márkájú TL tipusú gyári dob kézzel addig csuszatolva míg polír lett.
okszika, előre is köszönöm ! Esetleg meg lehet kérdezni hogy mégis milyen állapotú, márkájú és milyen hosszúak a dobok? mert ha jól tudom a gyáriak 50-51 centissek.
Hát szerelem volt első lépésre a Desmo.
Holnap.Most melóhelyen vannak.
Nekem az oxtar vált be nagyon és már 4. éve nyúzom és 1 talpaláson van csak túl.....
Talán ha találsz még diadorát valahol.
A forma egy kalap bivalyszart sem ér.Már a kezemben jött le a tépőzár a próbán az accijos dry izéről.
Gyorsan visszaraktam a dobozába.
Émmá kinőttem
Ha most nem váltottam volna, akkor csak soká lett volna rá lehetőségem, és akkor ettől a motortól már nagyon messze kerültem volna
MILYES SZÉPEK ÍGY EGYÜTT
Kedves Zoli32 !

Esetleg lenne pár képed a dobokról ? milyen állapotban vannak ? mert engem mindenféleképpen érdekelnének a dobok, ha olyan állapotban vannak :) mindjárt itt a szülinap, és ki kellene valamit találni :D
A TCX,Spike vonulat nem rossz de mintha gipszcsizmában lennél.
Próbálj fel egy Desmot.
Jájjajjj.
Magam ellensége? Miért lennék V2-vel járok!

Písz cimbi!
Málykee , saját magad ellensége vagy , sajnálom
Ez egy hosszú sztori! Nem veletek van a bajom/unk!
Na azért!
Sziasztok! http://www.kepesmotor.hu/prote...
Ha érdekel vkit akkor pls írjon vagy hívjon.
ne akard megtudni.... illetve én nem nevetek!
miért is Gsr-en