Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éééértem
Nem megy az magától sehova, vagy ha megy akkor ott gond van. Maga a pedál magasságállítása így működik.
kérdésem ugyanaz, mint az előbb...
miért kell utánállítani, miért megy lejjebb a nyomáspont?

nem hiba ez? megoldás erre egy utánállítás? nem az okot kell megszűntetni?
Egy rúddal nyomja a munkahengert a pedál. Mindkét végét meglazítod és csavarod a rudat. Majd ha jó állapotba került, lefixálod mindkét anyát. Figyelj rá, hogy a féklámpakapcsolót is állítanod kell!
Hátsó fék karját hogy tudom lejeb állítani? Fokozatok vannak v akárhogy be lehet állítani?
Köszi!
Köszönöm szépen nem Sanyi.
Nem vagyok sanyi, de google :)
Denso U24ESR-N = NGK CR8E
válaszolok magamnak, nyitva van, tavalyi árakon lehet karistolni.
Irj listat.Az izgi.
cső Balázs, nem tudod véletlenül Kakucs nyitva van már? Csütörtökön vagy pénteken kinéznék, de nem veszik fel a telefont
sziasztok
szerintetek mitől lehet az, hogy a fékpedálom nagyon lent fog?
pumpálásra sem jön feljebb a nyomáspont, tehát nem levegős.
létezik ilyen?
(vagy csak elszoktam tőle, másra emlékszem, stb).
köszi! :)
Höhö! Ezt elírtam!

De a lényeg adott!

E-ring április 2-án!
Sanyi nem tudod véletlenül, hogy milyen gyertya kell a hyo-ba denso-ból? NGK-ból CR8E-t ír.
euromorning?...milyen trendi vagy...
Na? Na?

Eurorning?
így látatlanban a franc tudja...
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék. Szerintetek miért lehet (SV 650 2001) hogy néha az önindítóm nem bírja megfordítani a motort? Eddig még csak első indításoknál produkálta, a többinél nem volt gond. Még nincs nálam régen a motor, nem csinálta eddig csak 2-3 alkalommal. Mi lehet ilyenkor kopva? Vagy csak át kellene járatnom a dolgokat az önindítóban?
A ZIL-t nem bántani Arról vettem le a kompresszorát és építettem egy 70l-es házi kompresszort magamnak. 10-bar-t tökéletesen teszi a dolgát. Pedig van már vagy 30 éves szerintem
Szerintem van ott olaj dögivel ahonnan jött.
Apropó.Ha ledugózom a légtelenítőt felül de a munkahengeren az áteresztő csavart légtelenítősre cserélek az működhet?
Ennek a 100 kmre vetített fogyasztása.. mai árakkal, napi bérnek is szép lenne
Hát én nem ezt látom.Tényleg van emelkedő.
Bár a Csagin féle elmebetegség sem rossz.

http://youtu.be/WmGIDyvuRDU
nincs igazi emelkedő.......az csak műbuzizás egy szibériai túrához képest....ilyen teljesítményt kb minden télen átél errefelé minden kamionos sokkal gyengébb autókkal..
Ez a jármű igen állat.....menni kéne egy http://youtu.be/8VOULfira3o vele szibériában:
Ez is jó.De majd 100 tonna.Utak ott is szarok és a zil is aszinkron váltóval van bazi nagy hegyi hágón?
Mert ezek az alaszkai hegyekben mennek.