Egy rúddal nyomja a munkahengert a pedál. Mindkét végét meglazítod és csavarod a rudat. Majd ha jó állapotba került, lefixálod mindkét anyát. Figyelj rá, hogy a féklámpakapcsolót is állítanod kell!
sziasztok
szerintetek mitől lehet az, hogy a fékpedálom nagyon lent fog?
pumpálásra sem jön feljebb a nyomáspont, tehát nem levegős.
létezik ilyen?
(vagy csak elszoktam tőle, másra emlékszem, stb).
köszi! :)
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék. Szerintetek miért lehet (SV 650 2001) hogy néha az önindítóm nem bírja megfordítani a motort? Eddig még csak első indításoknál produkálta, a többinél nem volt gond. Még nincs nálam régen a motor, nem csinálta eddig csak 2-3 alkalommal. Mi lehet ilyenkor kopva? Vagy csak át kellene járatnom a dolgokat az önindítóban?
A ZIL-t nem bántani Arról vettem le a kompresszorát és építettem egy 70l-es házi kompresszort magamnak. 10-bar-t tökéletesen teszi a dolgát. Pedig van már vagy 30 éves szerintem
nincs igazi emelkedő.......az csak műbuzizás egy szibériai túrához képest....ilyen teljesítményt kb minden télen átél errefelé minden kamionos sokkal gyengébb autókkal..
miért kell utánállítani, miért megy lejjebb a nyomáspont?
nem hiba ez? megoldás erre egy utánállítás? nem az okot kell megszűntetni?
Köszi!
Denso U24ESR-N = NGK CR8E
szerintetek mitől lehet az, hogy a fékpedálom nagyon lent fog?
pumpálásra sem jön feljebb a nyomáspont, tehát nem levegős.
létezik ilyen?
(vagy csak elszoktam tőle, másra emlékszem, stb).
köszi! :)
De a lényeg adott!
E-ring április 2-án!
Eurorning?
Kis segítséget szeretnék. Szerintetek miért lehet (SV 650 2001) hogy néha az önindítóm nem bírja megfordítani a motort? Eddig még csak első indításoknál produkálta, a többinél nem volt gond. Még nincs nálam régen a motor, nem csinálta eddig csak 2-3 alkalommal. Mi lehet ilyenkor kopva? Vagy csak át kellene járatnom a dolgokat az önindítóban?
Bár a Csagin féle elmebetegség sem rossz.
http://youtu.be/WmGIDyvuRDU
Mert ezek az alaszkai hegyekben mennek.