És ami, tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a motorom 2004 első havi, ami feltételezheti, hogy még 2003-as gyártás, csak 2004-ben lett forgalomba helyezve. Ezt támasztja alá az is, hogy nekem még a rendszámtáblatartó "szeneslapát"-nál a rendszám alatt van a fényvisszaverő prizma, ami ha jól tudom a 2003-as modellnél volt így megoldva. Na akkor most mi legyen?
Na a lényeg hogy két jóképű TL-dob keres új gazdit meg egy teljes SV 650 rendszer a leömlők nélkül tehát ami előlről jön megy egy gyüjtőbe meg hátul és egyben mengy a dobba.
Zolival beszéltem, szépek a dobok, amik neki vannak, makulátlan állapotban, de TL dobok, és a gyári SV felfogatás is hibádzik.
Nekem gyári SV1000 dobok kellenének, lehetőleg tökéletes sérülésmentes állapotban, cserébe sérülésmentes karbon dobokat kínálok, amiknek az előéletét nem ismerem, mert evvel vettem a motort nem régen. Ahogyan én látom egy 4 csavaros (E3 jelzéssel ellátott) dobvégre, van rászerelve a karbon palást. A hangja nagyon szép, de nekem már nem annyira gyerebe ez a stílus.
Ha tudsz küldj képeket a dobról, valamikor Én is lefotózom és este fölrakom a képeket ide!
1000N K3
1000S K3
1000S K4
Nekem N-esnek kinéző S-esem van!
Gondolom a hátsó kipu felfogatást nem cserélték N-esre!
Nekem gyári SV1000 dobok kellenének, lehetőleg tökéletes sérülésmentes állapotban, cserébe sérülésmentes karbon dobokat kínálok, amiknek az előéletét nem ismerem, mert evvel vettem a motort nem régen. Ahogyan én látom egy 4 csavaros (E3 jelzéssel ellátott) dobvégre, van rászerelve a karbon palást. A hangja nagyon szép, de nekem már nem annyira gyerebe ez a stílus.
Ha tudsz küldj képeket a dobról, valamikor Én is lefotózom és este fölrakom a képeket ide!
Üdv
Tegnap írtam neked e-mailt! Lehet, hogy nem ment át!
Te hívtál délben? Mindjárt kiderítem!
Üdv
Hová kellene érkeznem, és mikor délután?
30/4114698 a számom, vagy ha átdobod a számodat felhívlak és megbeszéljük a részleteket! Viszonylag mobil vagyok! Gödöllőn dolgozol?
Üdv!