Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zséé az a gáz hogy a kis 500-asal is aláztam sport 600-ast igaz max 140-150-ig De nem ért utol addig
Meg ha kanyarogni akarsz és nem csak egyenesbe száguldozni.. maradj csak az SV-nél
pikáns ügy mondhatom...

azé mondom, mennem kell egy 600assal, h érezzem, tényleg gyengébb, mert akkor nincs mese erősebb rakéta kell, mondjuk 1000 rossz példa, de pl. a bkingesek rendre lelépnek előlem

úgy néz ki, h a csákó nem jelentkezik vételre, tehát marad a téli tuningolós projekt, komondorral fékpaddal...
Azesvét természetesen.

Laller az asszonyé.
Tellik nem tellik... még se hagyom nedü nélkül az én kicsikémet
Lallelert vagy az sv-t?
Az ezredessel bármilyen 600-ast körbemotorozol.....elvileg......sokkal jobb kigyorsításon...........még az 1.2-es banditot is meg tudja enni sztem....
Ááááááá bevállalja.

Ha nem megtekerem kicsit szólóban.
nem kell parázni, lassú fajta vagyok.aztánmeg tudományért mindent nem?

laller nem hiszem, h bevállalós lenne mióta megvan az utód...
Őőőő ezeel vitatkoznék kicsit.................Sándor úgy hagyott el mint kutya a bolhát és Laller is elég gyors az ezressel.

Megnézni megnézhetem.............de vinni max Lallert viheted.
Én még szeretnék picit élni.
*jó-e, na
ha nem fosol, h csúszik, vinnélek egy kört, legalább megmondod, h -e a gép
mert erre gerjedek, nem az sv-re...túl kényelmes, cammogós.hörög de nem ugrik úgy mint egy rakéta...
Minek?
lehet...tavasszal muszáj lesz végiglátogatnom a sportszakosztályt, kéne valami ócsóbb 600as sportgép
Azé a fordított az fordított.
és mennyivel jobb érzés is....
és mennyivel olcsóbb tuning mint mondjuk a fordított teló
Hja kérem akinek tellik tankolni.
Én elmentem tankolni.
Hát igen eléggé morcos az idő! Meg lehet csusszantani a gépet
Arról nem is beszélve hogy a zsír is meg van dermedve a kapcsolók műanyagán, meg a relé is fázik szóval az index is betegesen ment
Ha melegebb lesz talán kidugom az orrom holnap..............ha nem maradok a seggemen.
megjárattam a napon, a szép időben...viszont kurvára csúszik az m5, vagy minden ám blokk.

lehetne neki kenni, de riszálja a hátulját ami para
Őőőőő már eszembe jutott az az őrök érvényű kérdés hogy "Hova tünt Zsékettő"
fújtam a gumikba és láss csodát az Ezredes egészen megváltozott, kezes báránnyá alakult
shoxba nézz el, jó cuccaik vannak és próbálhatod is!

javaslom a kantárosat, olyan 20k körül van és jól védi a vesédet!
Őőőőő az a tippem hogy ha holnap behozod elküldöm öcsit pestre egy akksishoz.
Lehet összehoz valamit belőle.