Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok van valakinak eladó üléspúpja sv 1000 n-hez ?
1000res gyári hasidomját fel lehet pattintani a 650esre eszkábálás nélkül ugye?
Eladó bontott és új SV alkatrészek,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Hali! Van egy eladó összekötő csövem 2003-as SV650-re, teljesen új, sosem volt feltéve, téves rendelés miatt, megválnék tőle, ha érdekel vkit !
Ma speciel megyek be pestre a soroksárira...........ha arra van akko elhozom.
Ha még le kell szervezni akkor nemszóltam.
ja ja.....ez így szok lenni....
Beszéltem Lacival és erősen érdekli a dolog, ma hívja az óra tulaját és egyeztetnek, hogy legyen a hozzád juttatás...
Ja.....szal a tipikus magyar szarunk bele és majd vakarózunk eset.
meg még más is, de ezt így nem akartam kifilézni......
Battai barátunk elfelejtette fizetni az árfolyamkülömbözetet, amit ugye kéne minden hónapban. A Merkantil ezt egy idő után már nem akarta tétlenül nézni és a bank részéről a szerződést felmondta. Akkor kezdődött a kapálózás, h jaj az sehogy se jó, ha 6 hó van hátra és most viszik a motort. Lecsüccs, mire feláltak addigra úgy rakték helyre a dolgot, h tartozás 75%-a befizet a maradék hozzá az aktuális havi törlesztő+ árfolyam külömbözethez(ami mostanság nem kevés), így most 65-70 körül van a törlesztő/hó időszakra
Remek, csak grattolni tudtam
A fő promlem itt is az volt ami a Tisztelt Tsanyi Úrnál, h a gazdi nem juttatott el egy darab kiegészitő csekket sem, így be sem lehetett fizetni
Ma beszélek Lacival, hogy fixáljon ha kell.
Reggel még korán van..............nehéz vagyok míg nem reggeliztem.

Lesz műszerfal?
nem annyira...kb mint én, csak az a kérdés miért történt?...
Naez bonyolult nekem.
Átkerült Szhbattára új tulajhoz, szépen lelekta összehozta, h vigye a bank, de elintézte a valós tulaj ( pontosabban aki behitelezte annó), reaktivélják a hitelt. Ez pont 2X annyiba került, mintha a márciusban lejáro hitelt egyben kifizettem volna Az úgy nem volt jó, úgyhogy leszartam
Nemsoksemmi.
Miez,bumeráng?
Reggelt
Mik a hírek a vöketteseknél ,majdnem visszajött az exem
Üdv.
Nyugodtan.
Mi a pálya?
Mondom hogy sóher volt.
Hello Ujdonsült sv tulajként szeretnék bepofátlankodni a fórumra
mert a fekete gumipók nem hívott meg? a kis görény
Köszi
Persze......a minap osszefutottam vele a mekdonciben.......o nem volt soher es meghivott egy hambira.
Jol eldumcsiztunk de o nem fekete hanem piros.

Amugy nem a kellekekkel hanem a hatul lvo beakasztasi pontok teljes hianyaval van a gond.
Ez nem jó mert ezzel nem kell szopni