Battai barátunk elfelejtette fizetni az árfolyamkülömbözetet, amit ugye kéne minden hónapban. A Merkantil ezt egy idő után már nem akarta tétlenül nézni és a bank részéről a szerződést felmondta. Akkor kezdődött a kapálózás, h jaj az sehogy se jó, ha 6 hó van hátra és most viszik a motort. Lecsüccs, mire feláltak addigra úgy rakték helyre a dolgot, h tartozás 75%-a befizet a maradék hozzá az aktuális havi törlesztő+ árfolyam külömbözethez(ami mostanság nem kevés), így most 65-70 körül van a törlesztő/hó időszakra
Remek, csak grattolni tudtam
A fő promlem itt is az volt ami a Tisztelt Tsanyi Úrnál, h a gazdi nem juttatott el egy darab kiegészitő csekket sem, így be sem lehetett fizetni
Átkerült Szhbattára új tulajhoz, szépen lelekta összehozta, h vigye a bank, de elintézte a valós tulaj ( pontosabban aki behitelezte annó), reaktivélják a hitelt. Ez pont 2X annyiba került, mintha a márciusban lejáro hitelt egyben kifizettem volna Az úgy nem volt jó, úgyhogy leszartam
Ha még le kell szervezni akkor nemszóltam.
Remek, csak grattolni tudtam
A fő promlem itt is az volt ami a Tisztelt Tsanyi Úrnál, h a gazdi nem juttatott el egy darab kiegészitő csekket sem, így be sem lehetett fizetni
Lesz műszerfal?
Miez,bumeráng?
Mik a hírek a vöketteseknél
Nyugodtan.
Mi a pálya?
Jol eldumcsiztunk de o nem fekete hanem piros.
Amugy nem a kellekekkel hanem a hatul lvo beakasztasi pontok teljes hianyaval van a gond.