Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Forinton ne ülj.
Haccázast?
Minek?
ülnék rajta, vagy ha van jó ajánlat a németeknél/svájciaknál akkor valami haccázas sportgépet vennék, bőven elég lesz ökörködni...
Ha elakarod adni akkor vigyék.
Sokat nem ugrálhatsz mert nincs túl sok vevő.
Én adnám mint a huzat.
Kérdés hogy akarsz e venni valamit vagy csak eltapsolni az árát.
az biztos...a csávó is úgy kezdte, h ő max egy misit ad, de mindent akar...

háááát, apénz nagy úr...

árra gondoltam, mint jó ár, vagy túl olcsón adom?
Huhh............elkölteném................van helye.
Ja..............alkuhoz azé kell két tény.
Te engedsz ő meg alkudik.
Ha egyik nem teljesül nincs alku.
Illeték nélkül is kurvára alkudik mindenki.
amúgy mit gondolsz az árról?
nem, mert alkudozási alap, hiszen k**a nagy összeg lesz az sv-re is...
Neked nemmindegy mennyi az illeték?
drukkoljatok, holnap megnézik az Ezredest...

950 körül alkudozunk, dobozostul mindenestűl...Háát, csúnyán ár alatt, de inkább most, mint jövőre azzal a genya nagy átírási illetékkel
Tudom.

Én már mondtam hogy megoldható neki.
ja, és ügyes!
Akkor Lacinak szólok, hogy megoldható és cselekedjen ha gondolja...
Itt az eredeti.Kicsiszoltam az LCD plexijét.Az egyenes.Afordszámmérő plexije annyira amorf alakú belűlről a pereme miatt ami takarja a számlaot hogy nem tudok lejutni oda roncsolás nélkül,tehát a teljes peremet el kell távolítani hogy lejussak a plexiig.Kívülről menne de avval tönkreteszem a házat.
Viszont kívülről az ép LCD plexit ki lehet csiszolni (igaz avval tönkreteszem a donor burkolatát) de így lesz egy ép plexim amit belűlről be tudok ragasztani fekete sziloplasztal és mehet a donor műszerre.
Így mindenki boldog mert van egy kívülről naggyából ép vízmentes műszerünk.
Itt az ominózus óra, szerinted megoldható?:
ugyan semmi úgyis csak csütörtöktől hétfő délelőttig vagyok itthon
Kedves egészségedre!
Bocs a késedelemért ,de kedden még nem jelent meg az átutalásod a bankban.Biztos elakadt egy elektron a csőben!
Vagy megtört az üvegszál?
most kijavíttatom a fejidomon a sérüléseket fényezővel, meg a kapaszkodó alatti kis darabot mer a túradoboza összecseszte. Lámpatestet majd kukázok valamikor ha tollas leszek
Hát elég az............a fejidom és a környéke a legkényesebb.Picit csálén áll akkor már nem az igazi semminek az illesztése.
falat talált el a feje, máshol még egy mikrométer karc sincs, nem hogy repedés....
Neked nem kellett volna.

Jobb............olyan mint a kolbász és a kínai kaja...........mig nem tudod mi van benne.

Amúgy a sövö-n helyben dőlve is tud meglepő károkat szenvedni a plasztikruha.
Bár a lámpának nem kellett volna............így tuti nem csak állva dőlt el.Vagy állt........miután fejjel levett valamit és úgy dőlt el.
Ja ezt mondd az előző tulajának, mert helyben dőlt neki aztán ez lett a vége.
Nem kellett volna ledobálni.

Csomagtartó,lézerblokkoló,szivargyujtó.
virítson ám mint a karácsonyfa
Most kapkodtam szét az idomokat, hát azt hittem magamhoznyúlokb+
fejidom belül műanyaghegesztve, lámpatest ragasztva de kilóméteresen foncsor repedt, két indexben menet megszakadva igényesen fekete kábelkötegelővel megcsinálva szal vehetek azt is...