Ha elakarod adni akkor vigyék.
Sokat nem ugrálhatsz mert nincs túl sok vevő.
Én adnám mint a huzat.
Kérdés hogy akarsz e venni valamit vagy csak eltapsolni az árát.
Itt az eredeti.Kicsiszoltam az LCD plexijét.Az egyenes.Afordszámmérő plexije annyira amorf alakú belűlről a pereme miatt ami takarja a számlaot hogy nem tudok lejutni oda roncsolás nélkül,tehát a teljes peremet el kell távolítani hogy lejussak a plexiig.Kívülről menne de avval tönkreteszem a házat.
Viszont kívülről az ép LCD plexit ki lehet csiszolni (igaz avval tönkreteszem a donor burkolatát) de így lesz egy ép plexim amit belűlről be tudok ragasztani fekete sziloplasztal és mehet a donor műszerre.
Így mindenki boldog mert van egy kívülről naggyából ép vízmentes műszerünk.
Kedves egészségedre!
Bocs a késedelemért ,de kedden még nem jelent meg az átutalásod a bankban.Biztos elakadt egy elektron a csőben!
Vagy megtört az üvegszál?
most kijavíttatom a fejidomon a sérüléseket fényezővel, meg a kapaszkodó alatti kis darabot mer a túradoboza összecseszte. Lámpatestet majd kukázok valamikor ha tollas leszek
Jobb............olyan mint a kolbász és a kínai kaja...........mig nem tudod mi van benne.
Amúgy a sövö-n helyben dőlve is tud meglepő károkat szenvedni a plasztikruha.
Bár a lámpának nem kellett volna............így tuti nem csak állva dőlt el.Vagy állt........miután fejjel levett valamit és úgy dőlt el.
virítson ám mint a karácsonyfa
Most kapkodtam szét az idomokat, hát azt hittem magamhoznyúlokb+
fejidom belül műanyaghegesztve, lámpatest ragasztva de kilóméteresen foncsor repedt, két indexben menet megszakadva igényesen fekete kábelkötegelővel megcsinálva szal vehetek azt is...
Haccázast?
Minek?