Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azért neoncsöveket rakatsz a blokk alá nem?
Az enyém divatfehér kistriple sötétszürke váz sötétszürke felni és szerintem az életbe nem les felnicsík rajta.
az enyém: ezüstvázas-ezüstfelnis, ezüst fényezésű N-es KIS sv: UV-narancs felnicsíkkal, nekem tetszik. A kabátomon is van némi narancs szín, szóval "megy hozzá" :-)
15900.- link
Van bilincs is ha kell neki.
az enyémen ezüst felnin fekete csík van! Ha meg van világítva nagyon szép, egyébként meg nem feltűnő.
Zsír, köszi a képeket
A z egyik felfogatási pont a villanyak, a másik az alsó villahíd bal oldali részén van gyárilag. Remélem a képen látszik!
nem kell faragni.....és lehet kapni állíthatót a villahíd közepére is, az sem rossz...
majd nézek méreteket nehogy lyukas legyen a fejidom
Olcsón lehet annál jobbat is kapni, állíthatót ami nem mindegy......tavaly a devil,s-en láttam már 15-20 körül is...
jaja láttam valakinél 650esre felrakottat sokminden nem kell hozzá.
Namost egy kis divat tanács is jól jönne felnicsík milyen szín állna jól ezüst felni+ezüst idom. most egy ilyen színű van fent csak már töredezett eléggé meg nem épp szép az illesztése sem.
Kell egy 41 mm-es bilincs a telószárra meg L vasból és némi csavarból kell egy tartót eszkábálni ami fainul megtartja az idomkonzol tartójánál.
ha sikerül ócsin szerezni egy gyárit akkor felbiggyesztem
Nem kell hozzá kép.Az idomtartó m8-as csavarján van az egyik felfogatás a vázon.A két öntvény fül.Az alsó villahídon meg egy fül asszem a másik rögzítés.650-esen nem éreztem hogy hiányozna sosem.
Valaki tudna feldobni egy képet az 1000res gyári kormány-lengéscsillapítója hogy van felfogatva? hálás lennék.
Próbálgattam,ment előttem az 1.4-es,egyszerre kezdtünk előzni egy autót 3.-ban 80km/h-ról.......olyan 140 és 180 között picit jobban nyúlik mint a bandi.....de az első féktávon elviharzom mellette.....
De milyen jól megy egyenesben.
Böszme egy jószág,épp egy hajszállal megy jobban a bandinál,cserébe nehezebben kanyarodik......igazából összeségében a bandit fürgébb,nincs értelme a cserének.....
hát tényleg azzal szívtam a legtöbbet mire összenyomtam fogóval ráadásul, ha az szétjön hát nem sok esélyt látok rá
Nembízom a pattintósban.
ha már adták hozzá nem akartam forrasztgatni
Simán hátravezettem egy kábelt és arra forrasztottam.
felhasználtam azt a műanyag szart hát azt is élvezet volt összenyomni megszenvedtem, de megérte már csak egy kis konzolt kell csinálnom neki azt faja
Simán forrasztottam.
a féklámpa kábelére kötöttem a hozzá adott bilincses biszbasszal hát, az már művészet volt a javából mire összenyomtam, nem adta könnyen magát