Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már most 3,2 mili.
Én "pályázott" D211-el eddig elmentem 4000 km-t! és még 3,0 mm a közepe (szélei 2,7-2,5 mm). Persze autópályát nem látott túl sokat!
vicces volt, elinduláskor 12C, 1 órával később olaszban 25C...majd meghaltam a melegtől

*képek, videók később

majrécsík első nekifutásra 1cm...
híres lettem
Hozd őket is...
Béci !Engem érdekel a dolog!Meg lehet,hogy egy cimborámat is!
Az nem jó.
amúgy családi program van kilátásban vidéken
Tényleg osztrák és .......................megversz ha belinkelem amit te linkeltél?

Amúgy Alpenstrasse,meg a gát a terv.Még törpölök rajta.Valamikor holnap meló helyett nekifekszem és kidolgozom tudományosan.
A motorozz-ra tett ki azt hiszem(vagy ide?) a túrához...kiírtam oda is....a hegyekbe megyünk most pályamentesen...
hova? útvonal?
Zsékettő lejjebb röhög.
Sziasztok! Állítólag van itt kint Svájcban valaki közületek egy 1000res SV-vel. Nem tudjátok ki lehet az? Üdv
Most tényleg nem jössz?
Na jó ez 3 mili mintával van.
harmadik nap pihi, mert zolinak csak 2 gumija van
...és vasárnap?....
A metzeller rennsportom több mint 4mm-rt kopott a horvát út alatt! Nevetséges... ma rendeltem meg az új BT023-akat van szórás az árában rendesen, a 2 gumi van ahol 69.900 és a max 96.900 volt
2x?
Ez csak 10 és fél óra...mit csinálunk a többi időben?
kinéztem nektek egy jó kis útvonalat, van benne Ausztria Szlovénia, Horvátország: link
Egyszer feldobtam hátra egy kukázott sportgumit,1,5mm mintával,kirobogtam a sógorokhoz,hazafelé a határ előtti kúton nézegetem,hát a fél átmérőn kilátszott az acélszál,a maradék 300km-t így küzdöttem le,magyarul 400km-alatt acélra kopott,autópálya nélkül.........mondjuk a nyomaték nagy gumigyilkos....
Ősi módszer,modernizálj!
nem tudnak..csak azt hiszik