Eléggé.
A milyen olajat és a mennyit fogyaszt mellett.
Felfér.
Van aki szerint szarul viselkedik van aki szerint vállalható.
Így megoszlunk.
Lallernek jó.
Nekem nem annyira.
Emiatt cseréltem motort.
Sziasztok! Itt a fórumon találtam egy régi képet, nem tudom melyikőtök motorja de ez a megoldás érdekelne. Honnan lehet ilyen undertailt beszerezni? És milyen bonyolult felszerelni? Köszi!
Hali!
Ma voltam hűtősnél, azt mondta rézből tud csinálni, olyan 40 körül, de vmennyivel vékonyabbat, meg az összes csatlakozót, meg a szélét, le kell gyártania. Nem tudom milyen lenne az összkép, ha vkinek van kép "csinált" hűtőről, megnézném.
Ebay-n találtam 55 ért után gyártott, zsír új.
holnap megmérem neked, én reménykedem hogy kb 6-8 ezer km között kibírja, az előző tulaj pilot powere(nem 2ct) ő állítása szerint 10-11 ezret ment el, ő főleg autópályán járt vele, meg is látszott a jó szögletes lett
A pirelli marad itthonra.
Az a gatyább.
Most nézem a rossot..............tényleg a vége felé felgyorsul.Most olyan 2-2,5 nél tarthat.
Talán 2000 és annyí jó esetben.
Bízom a michelinben na.
Az csak a túra előtt közvetlen megy fel.
Az ára volt a mérvadó.
Ennyért nem tudtam volna semmit venni.
"Zséékettő"-nek van ugyanilyen undertailja. Kérdezz rá Nála, hátha megvan még Neki
Ha van esetleg valakinek eladó hátsódoboza illetve hozzá tartozó platni + konzol érdekelne
Evvel most mit kezdjek?
2 napig él vagy mi a szösz a gugli fordító szerint.
A milyen olajat és a mennyit fogyaszt mellett.
Felfér.
Van aki szerint szarul viselkedik van aki szerint vállalható.
Így megoszlunk.
Lallernek jó.
Nekem nem annyira.
Emiatt cseréltem motort.
180-as hátsó gumit rakni?üdv
Ha jó az ipse.
A delkevic csinál utángyártottat.
Ha van annyid akkor hajrá.
Ma voltam hűtősnél, azt mondta rézből tud csinálni, olyan 40 körül, de vmennyivel vékonyabbat, meg az összes csatlakozót, meg a szélét, le kell gyártania. Nem tudom milyen lenne az összkép, ha vkinek van kép "csinált" hűtőről, megnézném.
Ebay-n találtam 55 ért után gyártott, zsír új.
Az a gatyább.
Most nézem a rossot..............tényleg a vége felé felgyorsul.Most olyan 2-2,5 nél tarthat.
Talán 2000 és annyí jó esetben.
Bízom a michelinben na.
Az csak a túra előtt közvetlen megy fel.
Az ára volt a mérvadó.
Ennyért nem tudtam volna semmit venni.