Hát 50 ből kijön a mhinálás általában.Max 60.Csövek kérdése leginkább.
A tőlem okosabbak mindíg azt mondták hogy sose támaszkodjak kormányon mert úgy nem lehet kanyarodni.
Igyekszem lazán derékból tartani magam de a bojler estem nem engedi fékezéskor.
Úgyhogy rosszez.De kitartóan edzem rá.Még 10 év és sikerül.
Arra rájöttem menet közben, hogy nem kell feltétlenül a kezemen támaszkodni, tarthatom magam derékból is, de ahhoz még tényleg nem vagyok megfelelő kondiban. Csak pár percig tudom magam tartani, aztán vissza nehezkedek a kezemre. Biztos meg lehet szokni idővel, de világ életemben túramotorokat hajtottam (persze jóval gyengébbeket). Azokhoz vagyok hozzászokva, a kanyarodási technikám is azokhoz idomult. Vészhelyzetben, nem tudnék egyelőre megfelelően reagálni ebben a sportos testhelyzetben. Egészen máshogy viselkedik a kormány (legalábbis érzésre), mint az eddigi gépeimen. Biztos hogy át fogom alakítani, nekem a túrás pozíció fekszik leginkább, de a motor maga nagyon tetszik, harapós kis jószág
A minap jutottam hozzá egy SV 1000 S-hez. A hazaúton máris felmerült bennem egy kérdés. A sportkormányt a gyári helyzetében rettentően kényelmetlennek találom (eddig csak túrakormányos gépeken ültem). Láttam jópár túrakormányosított példányt is ebből a típusból és már ki is néztem magamnak egy átalakító szettet, viszont időbe tellik, mire beszerzem, és ideiglenes megoldásként arra gondoltam, hogy a sportkormányt a kormánykifli fölé helyezném oly módon, hogy a teleszkópot annyival feljebb húzom, hogy sportkormány éppen rendesen átfogja a villákat.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyire életképes megoldás ? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata ?
A tőlem okosabbak mindíg azt mondták hogy sose támaszkodjak kormányon mert úgy nem lehet kanyarodni.
Igyekszem lazán derékból tartani magam de a bojler estem nem engedi fékezéskor.
Úgyhogy rosszez.De kitartóan edzem rá.Még 10 év és sikerül.