hú, ez tényleg szép darab! Találtam 600-ér csúszottat is. Igazából most használom ki a jogszabály nyújtotta kiskaput, szóval még csak a jogsi szakaszában járok. Idén csináltam a B125-öt, és egyből teszem le a különbözetit A-ra. Szóval nem lóverseny a motorvásárlás még, szétnézek az elkövetkezendő hetekben. Valami típushibájuk van, amire érdemes odafigyelni vásárláskor?
Ja és nem..............nem igazán térül meg.
Viszont felkészít egy sportmotor minden nyűgjére a sportmotor teljesítménye nélkül.
Tiszta haszon.
Láttam egy képről kellemes gépet kaposváron.
Én a maradék 50-et lealkudnám ha nem Dozeré.
Ami kényelmetlenséget a csutkakormány okoz, lehet hogy megtérül a szélvédelemben. Az S-eset részesítem előnyben:) Szerviz alatt mit értesz? Egy esedékes láncszett, olaj, stb. cserét?
A közeljövőben szeretnék venni egy jó vasat, és szeretnék tőletek kérdezni pár dolgot. A 600-as kategóriát céloztam meg, túra-sporttúra gépeket elsőként. Főként Horneteket, Fazereket, és SV-ket nézegettem, és az utóbbi tetszik a legjobban. Gondolom ti is a "hazait" ajánlanátok főként, de azért szívesen fogadnék mindenféle tanácsot. És ehhez irányulna a kérdésem is. A keret felső határa olyan 700e körül lenne. Nézegettem a régebbi, és az újabb típusokat is. Mik a főbb különbségek köztük? Felfüggesztés, fékek, blokk miben/mennyiben más? Az újabb szériából eléggé kicsi a választék ilyen árban, de lehet hogy még tudok hozzá tenni valamennyit. Mik a gyengéi ennek a típusnak, vagy mire kell odafigyelni használt vételekor?
Egyenlőre egy Timber croc és egy smart holder keveréke van terítéken.Meg két raklap.
Esetleg lehet ausztria hogy ne kelljen pályán menni.Horvát meg ősszel.
mert maga a hiba jelenség annyi volt elkezdett ingadozni a mutató és utána semmi lement nullára és vége.
valahogy tudom házilag orvosolni a problémát vagy mehetek szervizbe vele?
Viszont felkészít egy sportmotor minden nyűgjére a sportmotor teljesítménye nélkül.
Tiszta haszon.
Láttam egy képről kellemes gépet kaposváron.
Én a maradék 50-et lealkudnám ha nem Dozeré.
De lánc,gumi,fékbetétekre is el lehet cseszni még egy 100-ast.
Azért akad pár jónak látszó darab a hahun.
S-es kényelmetlen vagy túrás naked?
A közeljövőben szeretnék venni egy jó vasat, és szeretnék tőletek kérdezni pár dolgot.
köszönöm előre is
Esetleg lehet ausztria hogy ne kelljen pályán menni.Horvát meg ősszel.
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.c
om/watch?v...
valahogy tudom házilag orvosolni a problémát vagy mehetek szervizbe vele?
honnan hova merre megy azon kábel?!?!?