Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Változott a hozzáállásom.22-23.-a körül átgumizok.Megilyesztett laller hogy a gumi nem tuti hogy kibirja a pályát.
Venni meg nem akarok mert vár a diablo rosso corsa hogy elkopjon a pure 2ct.
Nameg fingom sincs a D211 és Pure hogy viselkedik kinn.Nem kéne elfosott gumikkal hazajönni.
Figyelj, ha Laller nem jön akkor mindhárom nap csak pályán menjünk le sem térve éjszakára sem....élvezzük amíg lehet....
Tudod hogy ki vagyok tiltva.
Dehogynem......mivel kanyarokban tényleg zavaró lehet, de pályán kiváló...
Na jó de én csak úgy fogom a gázt és megyek.Az nem jó?
Tavaly mikor mondtam, hogy ez tempomat és, hogy mire való hamar leugattak, hogy nem értek hozzá és ez tök más.....oszt mégis....
Eccerű halandóként nézem nem atomvillanás pályázóként.
Belesimul a tenyered élébe,nem kell szorítani a gázkart,tartod ezzel a műanyag izével...
A triplával kb.4 kanyar alatt túl lettem volna a komplett pályázó társaságon..........felfelé kuplungolásnál is másodperceket veszít,kigyorsításnál meg csak simogatja a gázkart,láthatóan nem bízik a gumiban,sztem...
Azért ez egy zúzós szerpentinezésnél marhára útban van....
Mivel papírkutya vagyok és nem megyek le egyhuzamban 8-900 km-t én nem értékelem a műanyagdarabot.Tolajdonképp még azt se tom hogy a bociba működik.

pontosan, alábecsülik ennek a műanyagdarabnak az értékét és hatását...

Szerintem túrakormányoson is nagy segítség lehet...

Megmondom a frankót, bár lehet kényelmes az sv túrakormánnyal, de pont a sporttúrás vad külsejét cseréli le ezzel...
Mint már szó esett róla lenne egy V2 es találkozó (persze minden fajta motoros jöhet) pincebuli formájában Balatonlellén,egy hangulatos borozónál.
Na átbeszéltem a tulajjal mindent,kicsit késve igaz
az időpont máj 19 szombat lenne.Ekkor jó neki,mert elötte,és utánna is vendégei jönnek.
Kb 20,max 30 ember tud ottaludni,a szálláshely nagyon igényes apartmanokban lenne,ezt próbáltam lealkudni,de nem nagyon sikerült.3000/fő.
Nos,az egész úgy lenne hogy két féle kaja van,grillcsirke hasábbal,saláta ez 1700/adag.
Vagy csilisbab ez 1000/adag.
Aki kajál,annak a bor és a szóda korlátlanul ingyen van egész este!
Az üdítő,és a sör fizetős,de természetessen nem csillagászati balatoni áron
Van szép kerthelyiség,bárrész csocsóval,ami ingyenes.
A kajaárban benne van a pincelátogatás borkóstolóval,és az ismeretterjesztés a szőlőkről,borokról,meg minden.
Zene van minden féle!
Van,zárt parkoló a motoroknak!Földesúton nem kell menni,mert Lelle központjában van szinte.
Jó lenne ha aki jönne nem este jönne,hanem már jóval korábban,hogy minél többet tudjunk állatkodni:))))))))
Ja azt hozzáteszem,hogy a borok kitünőek,ezek szőlőből vannak.

Érdeklődni és jelentkezni,nálam lehet.
soosbela@citromail.hu
De elég elötte pár nappal szólni,addig mindenki el tudja dönteni jön e

Aki jön az biztosan nem bánja meg majd

Cím:
BALATONLELLE!
BÁTHORY U JÁTTSZÓTÉR,CSAK EZ AZ EGY NAGY HÁZ VAN?PARKOLÓVAL
VAGY
GÁRDONYI G.U 2!
Két bejárat van!

Addig még írogatuink!
De aki Lellén megáll a körforgalomban,vagy bárhol az hívjon!
Öcsike,info:06207705882
Az igazság a kettő között van.
Az N-es kormány nekem olyan, mintha Csepel Tacskón ülnék.
Rákerült egy "egyenes" (egyenesebb) kormány, picivel már jobb, de még dőlnék előrefelé..
Ránézésre nem hiszed el mennyit számít.. Pedig kb ez a legjobb ár-érték arányú túraalkatrész amit motorra lehet aggatni.
Kemény vagy Zséé
Nem hiszem, hogy az én gondomat megoldja egy tempomat
Voltam nézni egy másik SV-t mielőtt ezt megvettem. Azon túra kormány volt már. Az kifejezetten kényelmes volt. De nem panaszkodok, meg lesz ez a dolog szépen oldva a magam szájíze szerint.
Viszont minden tiszteletem azoknak, akik kényelmesen tudnak motorozni a csutkakormánnyal
nezopont kerdese, en nemreg nyomtam le 920km-t 1 nap alatt a csutkakormanyos Ezredessel...

amugy meg, szerezz egy ilyet es jo lesz
Basszus.............erről jut eszembe a régi vicc.

Apuka fürdeti a gyereket és folyamatosan bömböl a gyerkőc.
Anyuka elképedve szól neki hogy.
-Szent ég nem a fülénél kell fogni a gyereket hanem tedd a háta alá a kezed és úgy.
-Hülye vagy asszony ilyen forró vízbe én nem rakom a kezem.
Az látszik is.
Szerintem a bömös pilóta jobb a kanyarban befelé.Bátrabb.Jobban veszi.Viszont kijönni meg egyenesen tekerni az angollal jobb.
De nekem teccik a kis játékuk.Szerintem ők is jól szórakoztak.

Az alakításnál meg csak az a gond hogy előbb el kéne adni a sok felesleges cuccot és csak utána lépni ásárlás terén.
Így nehézkes.
Indexelni meg nem kell.A kresz a kézzel jelzést is elfogadja.
lehet túrázni a csutkakormányossal is ...de igazán nem arra való főleg utassal..
edzed csak a derekadat, gyerekfürdetésnél jól fog jönni
vmi okosság biztos volt a bömösben,gyárilag gyengébb mint az angol
a karbis témában legfőképpen én is benne voltam..nem volt abban semmi sértő..

most pgm-fi rendszerű motort hajtok...precízebb...saját tapasztalatból bő 1 literrel többet eszik az Xx ...pedig sokkal alacsonyabb fordulaton adja ugyanazt a sebességet..