Haló!
Ha gyári felnid van, akkor ne tedd fel a 180-as gumit. Nekem 170-es van hátul, még pont jó, nem húzza nagyon össze.
Viszont ha szélesebb felnit raksz fel, akkor simán mehet, faszán fog kinézni... :)
Szerinted!
Én egy gyári állapotú motorért hajlandó vagyok magasabb árat fizetni.
De nemcsak én vagyok így, 620ezerért adtam el a 2001-es évjáratú SV 650-esemet. A vevőjelölt miután vagy 5 összetákolt motort megnézett hiába az enyémből mégcsak alkudni sem akart.
Sziasztok!
Lehet már volt ilyen kérdés, de nincs időm átolvasni az összes posztot. Van valakinek tapasztalata/véleménye arról, hogy milyen pozitív/negatív következményei vannak, ha 160-as gumi helyett 180-ast teszek a gépre?
Köszi!
Én pontosan ennyiért _vettem_, 4 éve, 36Ekm-mel. Nem is tudom, most mennyi van benne.
Mondjuk én vagyok a dilinyós, hogy nem a km érdekel, ebbe bele se gondoltam, hogy "mennyi van benne". Persze délutánra minden megoldható :-)
Nálam esedékes lenne 2 gumi meg esetleg kormánycsapágy (bár ez még diagnózist igényel).
nem kötekedek, azért kérdezem, mert nekem pont ugyanilyenem van, még színre meg évre is. csak nincs doboztartó, viszont van rajta egy csomó átalakítás, és az eredeti dolgok is megvannak hozzá.
Pá
Azt nem tudom (szerintem nem),de nekem van egy kuplungkarom,igaz meg kéne heggesztetni,mert az a kis bütyök letört a végéről,de meglehetne csinálni szépen
még az is lehet, hogy ingyen vissza lehet mondani, minden lemondási díj nélkül.
abba is benne lennék, amit Laller linkelt útvonalat, bármerre megyünk pislogni fogok csak, milyen szép a táj :)
Huuuh, ma jöttünk vissza horvátból(kocsival), tényleg sajnos ilyenkor már túl sok a bolond az utakon - elvétve jöttek csak kétkerekűek. Nosztalgiából elmentünk Senjbe is, jelentem minden változtatlan.
Ja, Crikvenicába volt a szállásunk, ahol a nagy tűz volt most a héten, elméletileg itthon is bemondták. Hétfőn tereltek is le minket az eredeti útról, kerülni kellett, csak később láttuk/tudtuk meg, hogy a tűz miatt. Csak a teljesen csupasz, tiszta kormos fák maradtak, eléggé szomorú látvány volt.
Hiába, utánanéztem, a szlovén oldalon csak félévest adnak, de nálunk meg lehet venni az 1 hetest is motorra...tehát még itthon kell megvenni az utolsó kútnál...
Ha gyári felnid van, akkor ne tedd fel a 180-as gumit. Nekem 170-es van hátul, még pont jó, nem húzza nagyon össze.
Viszont ha szélesebb felnit raksz fel, akkor simán mehet, faszán fog kinézni... :)
ui.: Van egy eladó 160/60-as Pilot Road-om...