Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a GSXR-1000 K3-K4-et nézegettem, ez kompletten passzol bele.
Visszaértünk haverommal Horvátországból.
Majdnem sikeres volt az indulás, mert Letenyén nem indult be a motorja(2002 SV), elfogyott az önindítóban a szénkefe. Szerencsére egy autószervízben megcsinálták nekünk.
Igen jó volt.link
Ahogy Karlobag-nál lenéztünk a hegy tetejéről, az volt a legjobb Kicsit félelmetes volt
Ezresnél nincs probléma mert ott a váltóban van a kihajtás mint a gixxernek.
hülye vagoyk hozzá, így inkább kompletten raknám be...

viszont az a km-jeladós mizéria az K4 utáni verziónál is fennáll?

Szabi: kurva hosszú itt a tél, novembertől májusig garantáltan nem lehet motorozni, úgyhogy idén először vonatom ki a forgalomból, mert nem vagoyk otthon, h január 1-én guruljak, ha +5C az idő :)
Szép tervek, ha mind megvalósítod, nem csak mutatós de nagyon komoly is lesz a paripa, sok sikert hozzá!
K4-től bármi.Érdemes felnivel de ki lehet trükközni sajáttal is csak mester kell.

a gyári hátulja viszont megmarad, jobb a békesség alapon.De majd a festés, a suzuki logó, felirat stb. fel fogja így is dobni.A gázos helyekre mindenképp feketét akarok (idom eleje+alja, farokidom hátulja) azon kevésbé látszik a karc...

Az elejére is visszakerül majd a gyári index.

meg a régóta polcon porosodó powerkomondor is megtalálja a helyét, kiegészülve egy bódis 1 dobos(!) rendszerrel remélem szép öblös hangot csinál nekije és nem csak hangosat.

Amúgy, a giannellik így szűkítővel kurva gyér hangzásúak, alig várom, h otthon is dübörögjön.Ugyan itt is sokan mennek gp dobokkal, én nem helyi vagyok, tehát lehet megbotoznak érte.

Pályát sokat látott ismerősöm mondta, h a gixxer villák előre, csak parasztvakítás a népnek!A hátsó gátló cserébe 100x lényegesebb nagyságrendű.Persze, kevésbé látványos egy ttx hátul, mint egy aranyszínű villa elön.

Úgyhogy ha a télen sikerül jóárasított gátlót, villát szerezni, akkor felkerül a pont az i-re.

Apropó, gixxer gátló belemegy hátulra Zoli dzsí?Melyik gixxer villa jó az elejébe, ami a legjobb (leguccsó évjáratra gondolok)?
Ez így dögös lesz, had szóljon!
csakis bmw...mer az erre menő
Hondamatrica lesz rajta?
eladás project törölve, tuning project vol 3. elindítva...

airbrush meg valami hasonló stílusú lesz...
kár érte, pedig k. szép (szerintem)
áh, isten ments, hogy iylet vegyek. csak láttam egyet a melletünk lévő telepen :) a srác a másodikat fogyasztja és nem ebből az árkategóriából választ...
A kilométer szerintem reális..

Minden május-júniusban mentek vele 3ezret.. utána augusztus végéig szervizben volt, vagy vártak alkatrészre, majd beletettek ősszel még egy ezrest.. aztán következő évben kezdték előröl
Legalább a 3. blokk lehet benne.
Sajnos amilyen szép - bár ez is relatív ugye - olyan megbízhatatlan motor. Olvass bele itt az MV topikba, szerencsére nem kell túl sokat.
2001-es motor szinte kizárt, hogy ne dőlt volna minimum egyszer fel és az esést se szabad kizárni, a km tekergetés meg alap bár itt 48-at hagytak benne vagy jóval több volt benne és többet nem mernek hazudni vagy ténylegesen ennyi van benne.

Az árat tekintve meg nincs alul árazva, ha megnézed 2004-2005-ösök 1,4-1,5 milla körül vannak.
mert csak ennyire van visszatekerve
ez miért ennyi "csak" szerintetek? törött volt?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mv_agusta/mv_agusta_f4_oro_f4_750-59
30848
á ugyanmá :)
Wikipedia után írom
Hierarchia [szerkesztés]

A magyarországi Leung Ting Wing Tsun egyesület a valódi kung fu hagyományokkal egyező hierarchikus felépítésű szervezet, amelyben az említett fokozatokra és szintekre kötelező a hagyományos kínai megszólítások használata. A hagyományos hierarchia szerint a hazai Wing Tsun iskolákban a következő megszólítások használandóak:

Si-Jo (tanító, dédapa) – Yip Man nagymester
Si-Jo (tanító, dédapa) – Leung Ting nagymester
Si-Fu (tanító, apa) – Máday Norbert
Si-Hing (idősebb fivér) és Si-Mei (idősebb nővér) – az instruktorok elnevezése
To-Dei (legfiatalabb gyermek) – a kezdő tanulók megszólítása

A Wing Tsun magyarországi szervezetében Yip Man nagymestert és Leung Ting nagymestert (mint az iskola alapítóját) egyaránt „Sijo” (tanító, dédapa) megszólítással említik. A magyarországi iskola vezetőjét, Máday Norbertet „Szifu” néven nevezik."
az miaza sifu?
hzolee a sifu minálunk.
Ahogy hzolee mondja