a Red Baron-nál bevezetett (vagy máshol kidolgozott és náluk is alkalmazott?) műszaki vizsgálat és besorolás, ami alapján a náluk bizóban otthagyott motorokat felmérik. vevőként ez jó, eladóként meg rossz, mert nyilván mindenbe belekötnek... általában a motorrevüben szokott róla dupla A4-es oldal megjelenni a red baronról, és ott ezt részletezik is. vagy weben keresd "red baron acidm".
A metroszexuálisok azok, akik annyi kozmetikumot használnak, mint a nők és kb. annyit is foglalkoznak a divattal is. Közben nem tudják, hogy attól lesz valaki igazi férfi, hogy adja és kapja a sok tanító-nevelő célzatú combost.
Ja ok, bár ha jobb és valszleg jobb akkor csak a szívem fájna, hogy lehetne jobb is :) bár a nakedeket nem szeretem én puhány vagyok nekem kell a szél védelem
Meló, Nyaralás, suli, stb kevés időm volt fórumozni, úgyhogy csak néha olvasgattam. Van már saját moci (GSF1200S) is lehet mindjárt fel is rakom ide is az új képeket. kb 3 ezret tekertem idáig bele. Eddig meg is vagyok elégedve vele. (Kopp Kopp Kopp :) )
Mondom mint ahogy Yoda tanácsolta.Maradj a járt útnál.
Vagy a sötét úton.
Könnyebb,simább.
Én elvagyok................szögugyanaz csak a szín más.
lassan belekerül nálam a 9000. kilométer ebben a szezonban.
De úgy néz ki egy 12-13-at le tudok menni pedig szinte sehol nem voltam.
Ki lehetne kérni próbára.
Én csak úgy kiskancsóknak valót írnék.
Bár ha a lámpákhoz egy kicsit nagyobb hengerűrtartalom tartozna azt simán duzzogva elfogadnám.
Ráüllve semmi nem látszik a lámpákból.