Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Red Baron-nál bevezetett (vagy máshol kidolgozott és náluk is alkalmazott?) műszaki vizsgálat és besorolás, ami alapján a náluk bizóban otthagyott motorokat felmérik. vevőként ez jó, eladóként meg rossz, mert nyilván mindenbe belekötnek... általában a motorrevüben szokott róla dupla A4-es oldal megjelenni a red baronról, és ott ezt részletezik is. vagy weben keresd "red baron acidm".
Akkor annál.

Mondom mint ahogy Yoda tanácsolta.Maradj a járt útnál.
Vagy a sötét úton.
Könnyebb,simább.
A metroszexuálisok azok, akik annyi kozmetikumot használnak, mint a nők és kb. annyit is foglalkoznak a divattal is. Közben nem tudják, hogy attól lesz valaki igazi férfi, hogy adja és kapja a sok tanító-nevelő célzatú combost.
Mi az a : RB ACIDM teszt
Csak a kasznija 1250-es. A motorja a régi 1200 - ami persze nem baj
nem :) azért a túl nagy szélvédelem se jó a 185 cm nek bőven jó az idomos Bandita
Azt finanszírozni is kell, vasárnap jöttünk haza családdal horvátból és oda bandikával mentem egy ezres össze jött abból is.
most nemazért, de Te max egy harley vagy egy victory fejidoma mögött tudsz elbújni, nem? :-)
Csak menj többet.Ha nincs időd menj el egy hetet szotyiékkal.Garantált 5-6e km.
Maradj az 1250-esnél.
Ja ok, bár ha jobb és valszleg jobb akkor csak a szívem fájna, hogy lehetne jobb is :) bár a nakedeket nem szeretem én puhány vagyok nekem kell a szél védelem
Neked...................nem megvétel tom hogy elvagy..............csak úgy............mért ne..............unalomból.

Én elvagyok................szögugyanaz csak a szín más.
lassan belekerül nálam a 9000. kilométer ebben a szezonban.

De úgy néz ki egy 12-13-at le tudok menni pedig szinte sehol nem voltam.
Vagyis ha neked kell szólj mert elmegyek és megnézem a tudatlan szemeimmel meg ki is próbálom
Neked próbáljam ki vagy magamnak? Nekem most nem kell, pár évig szeretnék ezzel motorozni.
Ha van időd,kedved pécsen van egy kereklámpás kereskedésben.
Ki lehetne kérni próbára.
Ja..........ez az.
jesz!
azt birom mikor nem rapper-bőgatya, hanem feszes gatya combközépre szabott üleppel... tutira nem turná védeni a combost :-)
nyaked bocs, hogy belevau
Nekem az új is bejön azon egy fokkal jobbak a lámpák.
Végülis ha bő lére akarod ereszteni az intellektust akkor így is lehet fogalmazni.

Én csak úgy kiskancsóknak valót írnék.

Bár ha a lámpákhoz egy kicsit nagyobb hengerűrtartalom tartozna azt simán duzzogva elfogadnám.
Ráüllve semmi nem látszik a lámpákból.
Meló, Nyaralás, suli, stb kevés időm volt fórumozni, úgyhogy csak néha olvasgattam. Van már saját moci (GSF1200S) is lehet mindjárt fel is rakom ide is az új képeket. kb 3 ezret tekertem idáig bele. Eddig meg is vagyok elégedve vele. (Kopp Kopp Kopp :) )