jól gondoolom, hogy metroszexuális = olyan nyiszlett hetero, aki kicsit homonak állítja be magát, mert arra játszik, hogy a csajok valamiért extrém mód nyitottak a meleg férfiak irányába, valamilyen mögöttes megtérítési szándéktól vezérelve?
én is ilyen vagyok.Ha megtetszik akkor megtetszik.Nyilván ha szarabb a gép mint vártam akkor alkudok de csak azért,hogy siker élményem legyen azért nem.
Ezért nem értem a látatlanban alkudozókat.....
nekem pl kifejezetten tetszik, csak nem vet fel a pénz.
de ha az ember "beleszeret" egy adott vételbe, akkor ez van és kész :)
ezért sem szeretem a lefitymáló alkudozókat. vegye meg az, aki örömmel veszi és tetszik neki. az autókat is így adtam el. a festékréteg-méregető, ablaküveg-dátumnézegető nagyokosokkal szándékosan nem jutottam zöldágra, már a megjelenésükkor tudtam h nem lesz üzlet.
2004.esek normál állapotban olyan 850k környékén mozognak.(alapok max pár ezer ft extra).
Ha rászámoljuk a rengeteg extrát ami van rajta(leo Vince street legal dobok,fokozat jelző,bukó gomba,fokozat kijelző ,zselés ülés)reálisnak tűnik,csak a piac nem biztos,hogy ad érte ennyit.Habár.....megjöhet rá a vevő nem mondom
Helló dozer!
Meglestem az adatlapod, "Műanyag-fröccsöntő gépeket és hegesztő gépeket javítok.Meg mindent ami villannyal megy."
Kérdés: villanymozdonyt is?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-6r_ni
nja_636-5966830
vö - dör - lám - pa !
(esetleg kettő egymás mellett).
(vagy full idomzat)
Ezért nem értem a látatlanban alkudozókat.....
de ha az ember "beleszeret" egy adott vételbe, akkor ez van és kész :)
ezért sem szeretem a lefitymáló alkudozókat. vegye meg az, aki örömmel veszi és tetszik neki. az autókat is így adtam el. a festékréteg-méregető, ablaküveg-dátumnézegető nagyokosokkal szándékosan nem jutottam zöldágra, már a megjelenésükkor tudtam h nem lesz üzlet.
Ha rászámoljuk a rengeteg extrát ami van rajta(leo Vince street legal dobok,fokozat jelző,bukó gomba,fokozat kijelző ,zselés ülés)reálisnak tűnik,csak a piac nem biztos,hogy ad érte ennyit.Habár.....megjöhet rá a vevő nem mondom
Meglestem az adatlapod, "Műanyag-fröccsöntő gépeket és hegesztő gépeket javítok.Meg mindent ami villannyal megy."
Kérdés: villanymozdonyt is?