Köszönöm a gumis tippeket! Fel is írom őket, hogy meglegyenek következőleg.
Most már csak döntenem kell, hogy hol.
Zoli32
Az osztrák(aug 18-20) gurulásra adok neki egy újat előlre.
Jól láttam, hogy nem volt más jelentkező eddig? Azt tudom hogy jó páran írták, hogy foglaltak lesznek
Nekem a gyári állapot azt jelenti, hogy nincsenek rajta olyan módosítások, amelyek az esetleges balesetek nyomait hívatottak palástolni.
A Te motorod is gyári állapotú.
Szerintem...
Most voltam a kenesei motoros talin. Ott Jászkisérről jött egy gumikereskedő csapat, egész jó árakkal operáltak. Ha éppen ara jársz akkor a gumi árában benne van a felszerelés is.
Halkan megjegyzem, hogy ha esetleg Fehérvári embernek kellene gumi, annak ingyen tudja szállíttatni az egyik ipari parkba némi egyeztetés után.
Iránymuatatásként 1000es SVre a Pilot Road 2 párban 60E (külön-külön 70E) - normális ár szerintem érte
Én még nem szedtem le, de már 7 éve fent vannak. Annyi idő alatt azért elképzelhető, hogy rendesen elkezd ragaszkodni egymáshoz a matrica és a műanyag (illetve a lakk)
a "kis" SV-re is felmegy a 120/70R17-es gumi(pilot power 2ct)? persze előre
ill. pest, gödöllő környékén melyik helyet ajánljátok - ahol árulnak is új gumit, ahol értenek is a gumicseréhez.
Veresegyházán cseréltettem a hátsót, de utána nem volt hátsó fékem, valószínűleg maradt egy kis kenőpaszta a hátsó tárcsán, mikor tették fel a gumit a felnire.
hirtelen a taylor gumi(pest, méta utca) helyet találtam.
Szia!
Egyenlőre, van vevőm a karokra bár még az árat nem kaptam meg. Igen a karok az 1000-hez valóak.
Amennyiben esetleg meghiúsulna az üzlet kereslek.
Üdv: Szabi
Nekem volt már a Kittyn elöl 125-ös,hátul 195 ös slick.
Igen jó volt,nagyban nőtt a kanyarsebesség,de egyenesben 230-nál csúnyán beszitált
Nem tudom mi lehetett?Lehet rosszul volt kicentírozva?
Vagy ugye ez már nem az előírt méret volt
Továbbra is csak azt tudom mondani 180-as témában, hogy ki kell próbálni, én azzal vettem a 650-est és nekem job volt mint a 160-as.....próba és annyi...
halihó!
"danger" matricát szeretném eltávolítani, van a motoron pár db, és véletlenül sem szeretném a fényezést megsérteni!
mit javasoltok, melyik a legjobb megoldás?
Köszi
Most már csak döntenem kell, hogy hol.
Zoli32
Az osztrák(aug 18-20) gurulásra adok neki egy újat előlre.
Jól láttam, hogy nem volt más jelentkező eddig? Azt tudom hogy jó páran írták, hogy foglaltak lesznek