Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a gumis tippeket! Fel is írom őket, hogy meglegyenek következőleg.
Most már csak döntenem kell, hogy hol.

Zoli32
Az osztrák(aug 18-20) gurulásra adok neki egy újat előlre.
Jól láttam, hogy nem volt más jelentkező eddig? Azt tudom hogy jó páran írták, hogy foglaltak lesznek
Még az enyém is.Zsír gyári.Az is lesz.

Naná majd a pajtában növesztem UV fény alatt a cuccot.
Nekem a gyári állapot azt jelenti, hogy nincsenek rajta olyan módosítások, amelyek az esetleges balesetek nyomait hívatottak palástolni.
A Te motorod is gyári állapotú.
Szerintem...
Most voltam a kenesei motoros talin. Ott Jászkisérről jött egy gumikereskedő csapat, egész jó árakkal operáltak. Ha éppen ara jársz akkor a gumi árában benne van a felszerelés is.
Halkan megjegyzem, hogy ha esetleg Fehérvári embernek kellene gumi, annak ingyen tudja szállíttatni az egyik ipari parkba némi egyeztetés után.

Iránymuatatásként 1000es SVre a Pilot Road 2 párban 60E (külön-külön 70E) - normális ár szerintem érte

+3620-376-16-12
gyepino01@citromail.hu
bakker,ha nem vettem volna fektitöl használgumit párban,most erre vsz lecsapnák:link
Hi!
Van két darab vadonat új SGP váltókarom, ha valakit érdekelne

25600-17G00: SV650 '03-'08-ig
25600-16G00: SV1000 '03-'05-ig

10-10 pénz az ára

jedis@freemail.hu
Én még nem szedtem le, de már 7 éve fent vannak. Annyi idő alatt azért elképzelhető, hogy rendesen elkezd ragaszkodni egymáshoz a matrica és a műanyag (illetve a lakk)
Persze, simán felmegy! Én őket javasolnám még, szintén értik a dolgukat. Árulnak is gumit és fel is rakják ott helyben!
na a linket elszúrtam

revolutionmotor
Gumi a Revolutionmotor.hun és R2 motorszerviz az üllői úton (nagy pályamotorosok..értik a dolguk).
sokat látott emberektől kérdem :)

a "kis" SV-re is felmegy a 120/70R17-es gumi(pilot power 2ct)? persze előre
ill. pest, gödöllő környékén melyik helyet ajánljátok - ahol árulnak is új gumit, ahol értenek is a gumicseréhez.

Veresegyházán cseréltettem a hátsót, de utána nem volt hátsó fékem, valószínűleg maradt egy kis kenőpaszta a hátsó tárcsán, mikor tették fel a gumit a felnire.
hirtelen a taylor gumi(pest, méta utca) helyet találtam.

köszi az ötleteket
mennyi a lampion?
uhhh.....másfél óra hajszárítózás, körömmel kaparászás :S
minek kell azt a 3 matricát odabiggyeszteni....na má mind1
Szia!
Egyenlőre, van vevőm a karokra bár még az árat nem kaptam meg. Igen a karok az 1000-hez valóak.
Amennyiben esetleg meghiúsulna az üzlet kereslek.
Üdv: Szabi
Nekem volt már a Kittyn elöl 125-ös,hátul 195 ös slick.
Igen jó volt,nagyban nőtt a kanyarsebesség,de egyenesben 230-nál csúnyán beszitált
Nem tudom mi lehetett?Lehet rosszul volt kicentírozva?
Vagy ugye ez már nem az előírt méret volt
én azt hittem, fizikailag sem fér be.
Továbbra is csak azt tudom mondani 180-as témában, hogy ki kell próbálni, én azzal vettem a 650-est és nekem job volt mint a 160-as.....próba és annyi...
köszike, van is egy kínaipiacos tűreszelőkészletem, máris nekiállok legyártani a darabokat hozzá :-)
Hogyne menne! link
Mennyire gondoltál a karokért ?
A kuplung kar olajoshoz van ?
ára?
most akkor felmegy 650-esre a 180-as gumi?!
a gyári állapot ilyenkor azt jelenti, hogy minden gyári, és most majd az új tulaj szépen elkezdheti cserélgetni, ami lassan tönkremegy? :-)

"ehhez még nem kellett nyúlni!" = nem csináltak meg rajta semmit.

ez most nem az itt hirdetett motorra vonatkozik, nem akarok genyáskodni, hanem erre az általános dumára.
Én egy kis hajszárítós melegítést ajánlok... :)
halihó!
"danger" matricát szeretném eltávolítani, van a motoron pár db, és véletlenül sem szeretném a fényezést megsérteni!
mit javasoltok, melyik a legjobb megoldás?
Köszi